Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bugün Alexi'nin evinde -ki başkasının evinde böyle bir gıda maddesi bulunamaz- yaklaşık 3 aydan beri açık durduğunu iddia ettiği Haribo'dan rekor karın açlığı nedeniyle baya bi yedim . Muzlusundan yedim . Ondan 1.5 saat kadar sonra bi fena olmaya başladım böyle gözlerim karardı bayılcak gibi oldum . Hatta o sırada yemek yerken ağzıma attığım bir tomar patates kızartmasını yutmaya çalışırken masaya kusmamak için kendimi zor tuttum . Acaba böyle bir şeyden zehirlenmek mümkün mü yoksa bi doktora mı görünsem ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İyi de bu yaşam/kişisel bölümünde insanlar geldim gittim bugün karamsarım , aşık oldum herşey toz pembe tarzı konuşmalar yapıyor . Benim şeker mevzum bozmasın buraları . Kınadım VII[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 zehirlemezmi ya hemde 3 aydır açık duran bi şeker? şakası olmaz bunun koş bi doktora...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yok ya iyiyim şimdi üstüne bi jumbo big mac menu bi de kumpir yedim ilaç gibi geldi . Bi de tuvalete gittim de orası beni ilgilendirir heh[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Birşey olmaz, gelen yiyor bir tane, sonra bir süre evde birşeyi yemeden önce son kullanma tarihine bakıyorlar. Misal, bir arkadaş çilek şurubunun tadına baktı, son kullanma tarihi 2000'di, o yüzden birazdan yatıcak diye bakıyordum, birşey olmadı yani, tadıda hala güzelmiş ayrıca.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 madem iisin neden tırsıttırıon bizi. ayrıca jumbo big mac ilaç? hemde bulanan mideye. öh diom ve susuom :lol:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bu arada Xaenin, head öğleden kalan patates kızartmalarını yiyor şu anda mesela.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 03:46 tarihinde demiş ki: Birşey olmaz, gelen yiyor bir tane, sonra bir süre evde birşeyi yemeden önce son kullanma tarihine bakıyorlar. Misal, bir arkadaş çilek şurubunun tadına baktı, son kullanma tarihi 2000'di, o yüzden birazdan yatıcak diye bakıyordum, birşey olmadı yani, tadıda hala güzelmiş ayrıca. Ben bakmam ki , banane , açım ben , son kullanma tarihi yalandır , beni ilgilendirmez , BABA BANA AT AL , AT ÇOK GÜZEL AMA , AT AL BABAAAA !!![signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 03:49 tarihinde demiş ki: Bu arada Xaenin, head öğleden kalan patates kızartmalarını yiyor şu anda mesela. Sonra pişik oldums pişik oldums[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 afiyet olsun.. (uzak durmak lazım benide yer o_O)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Orda ben mayonez bıraktıydım onla yesin ziyan olmasın bak şimdi. Konu saptı ben en son şekerden zehirlenmiştim şimdi karnım acıktı .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar