Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeker Zehirlenmesi Diye Bir Vaka Varmıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün Alexi'nin evinde -ki başkasının evinde böyle bir gıda maddesi bulunamaz- yaklaşık 3 aydan beri açık durduğunu iddia ettiği Haribo'dan rekor karın açlığı nedeniyle baya bi yedim . Muzlusundan yedim . Ondan 1.5 saat kadar sonra bi fena olmaya başladım böyle gözlerim karardı bayılcak gibi oldum . Hatta o sırada yemek yerken ağzıma attığım bir tomar patates kızartmasını yutmaya çalışırken masaya kusmamak için kendimi zor tuttum . Acaba böyle bir şeyden zehirlenmek mümkün mü yoksa bi doktora mı görünsem ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
İyi de bu yaşam/kişisel bölümünde insanlar geldim gittim bugün karamsarım , aşık oldum herşey toz pembe tarzı konuşmalar yapıyor . Benim şeker mevzum bozmasın buraları . Kınadım VII[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
Yok ya iyiyim şimdi üstüne bi jumbo big mac menu bi de kumpir yedim ilaç gibi geldi . Bi de tuvalete gittim de orası beni ilgilendirir heh[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
Birşey olmaz, gelen yiyor bir tane, sonra bir süre evde birşeyi yemeden önce son kullanma tarihine bakıyorlar.

Misal, bir arkadaş çilek şurubunun tadına baktı, son kullanma tarihi 2000'di, o yüzden birazdan yatıcak diye bakıyordum, birşey olmadı yani, tadıda hala güzelmiş ayrıca.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 03:46 tarihinde demiş ki:
Birşey olmaz, gelen yiyor bir tane, sonra bir süre evde birşeyi yemeden önce son kullanma tarihine bakıyorlar.

Misal, bir arkadaş çilek şurubunun tadına baktı, son kullanma tarihi 2000'di, o yüzden birazdan yatıcak diye bakıyordum, birşey olmadı yani, tadıda hala güzelmiş ayrıca.

Ben bakmam ki , banane , açım ben , son kullanma tarihi yalandır , beni ilgilendirmez , BABA BANA AT AL , AT ÇOK GÜZEL AMA , AT AL BABAAAA !!![signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 03:49 tarihinde demiş ki:
Bu arada Xaenin, head öğleden kalan patates kızartmalarını yiyor şu anda mesela.

Sonra pişik oldums pişik oldums[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
Orda ben mayonez bıraktıydım onla yesin ziyan olmasın bak şimdi.
Konu saptı ben en son şekerden zehirlenmiştim şimdi karnım acıktı .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
  • Yeni Oluştur...