Patos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu kotu durum genel olarak paticikte var. futboldaki durum ise asiri fanatizmin mantiginin onune gectiginden kaynaklaniyor ve zekalarininda bunu onlemeye yetmediginden. bu soledigim bile tartisma cikarir cinsten ama maalesef dogru. bu durumu da duzeltmek bence artik mumkun degil, x takim taraftari kendi basina gelmis a olayini normal karsilarken, y takiminin basina gelince "sike, para" gibi seyler sarf edebiliyor. ki bu kisilerde mantikliyim objektifim diye devam ediyor bu da bu durumu olusturuyor. nasi diyim, mandooo ya laf atan kumadam olsa... objektif insanlarda bu olaydan sogudugundan ve forumu ziyaret etmediginden iyi ornekte kalmadi, bu kisilere gelen uyarilar eskiden oldugu gibi blackrose gibi ne bilim bole yetkili kisilerden gelmedigi icinde "kaale" alinmiyor...[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yozlaştık anam[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 fb-gs alırsa nolur gs - fb yı alırsa nolur :) KIZDIRMAYIN BEŞİKTAŞ ikisini de alır[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehueu harbi alırız hepinizi tek takım yapar kardeş kardeş oynatırız :=) ebedi dostluk olur.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Valla ben bildim bileli önceleri paticik spor sonrada futbol hep böyle... Aslında ülkemizde futbol konuşmaları böyle genelde. Ben can ciğer arkadaşımla bile Bjk-Fb, Gs-Fb kavgasına giriyorum. Burda olunca da iki konu önemli oluyor. 1) Nerede duracağını bilmek 2) Bir şekilde seviyeyi korumak Mesela Blackchoas genelde rezil iğğğreenç bir insan olmasına rağmen genelde benle atıştığında düzgünce laf sokuyoruz falan. Daha henüz küfürleşmedik eheheh. Veya bir çok kişinin laf ettiği Mave ile adam gibi tartışma yapabildiğimi hatırlıyorum. Arada kantarın topuzunun kaçtığı durumlar mutlaka olmuştur ama ya 3-5 mesaj sonra tatlıya bağlanmış yada özel mesajdan halledilmiştir. Zegna'nın mod'luğu nazar değmesin iyi gidiyor gayet. En azından bazı eski dombili mod'lar gibi pascal nouma resmi falan kullanmıyor avatar olarak. (nukem nerelerde yaw gelsede komik bir iki laf etse... şampiyon beşiktaş falan dese :p) Sataşma tabi ki olacak, hırlaşma tabi ki olacak çünkü ülkemiz ve dünyada futbol tartışmak böyle olur. Ben burda gs bench press aldı, fenerin avrupa kupaları (fincan resmi) yada beşiktaş'ın hakeme ağlamalarını görüp gülemeyeceksem niye gireyim ki.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 10 numara yazı yazmışsın tebrik ederim[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Smoke, 09 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Mesela Blackchoas genelde rezil iğğğreenç bir insan olmasına rağmen ah rica ederim o sizin iğrençliğiniz... :=)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: 2pac, 08 Ağustos 2005 02:21 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 07 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: @Cintonik sen sidik yarıştırmıyorsun.Sidik yarıştırmanında bir adabı vardır ama sen bunu bile idrak edemiyorsun. Olur olmaz her forumda alakasız bi şekilde provoke ediyorsun insanları.Birkonu konuşulurken atlaman gerekmiyor laf sokmak için.Her konunun içine resmen sen sçıosun başkası değil. Tüm topicler nedense senın laflarından sonra patlıyor. Ha bu arada benim ismimi o 3 kişi arasında anma.Ben o kadar aşşalarda değilim çünkü... +1 Hahaha black beni 2pac le birlikte anma ben o kadar assalarda deilim dio oda +1 verio dusuyodum sandalyeden.sdfdsfsgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar