Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadaşlar telefonumu değiştirmek istiyorum. Aslında şuan telefonum bana herşeyiyle yetiyor hatta fazla yetiyor =) Siemens sx1 kullanıyorum fakat bi derdim var telefon çok büyük İstediğim telefonun mesaj konusunda alabildiğine sınırsız olmasını istiyorum resimlerinin mümkünse megapikselli olmasını istiyorum ama olmayada bilir yeterki iyi olsun onun dışında en büyük isteğim küçük ve dayanıklı olması. Fiyat konusunda ne kadar düşük fiyat o kadar iyi olacağı için aklınıza gelen her telefonu yazabilirsiniz efendim.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sx1'de sanırım symbian olacaktı. symbian destekli hemen hemen tüm telefonlarda zaten dediklerinin pek çoğu sunuluyor. bence ilk tercihin nokia'dan olsun. gayet sağlam ve iyi cep telefonları üretiyorlar. ayrıca garanti vb. şeyleri var. nokia 6680'i öneririm. çift kameralı ve 3G (görüntülü konuşma) desteği var, ayrıca flash kamerası ve çözünürlüğü çok çok iyi. mesajlar konusunda ise hafızanı alabildiğine istediğin gibi doldurabilirsin. mp3, resimler, videolar ve mesajlar. şuanda 300'ü geçti mesaj sayım ve hala devam ediyor. 50-60kb gibi bir boyut tutuyordu mesajlarım, tabi mms'ler hariç :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 6670'imi satıcam ben . 1 kere tamire gitti sanırım garanti patladı 350 ye falan bırakmayı düşünüyorum . 1 megazigzak kamerası falan var öyle bi olay .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar