Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Benim yediğim yemeğin haddi hesabı yoktur ama genetik bi olay var metabolizmam çok hızlı . Aynı şekilde alkolü de çok hızlı atıyorum . O yüzden ne kadar yersem yiyim kilo almıyorum , mutluyum gerek yok . Edik : alköl yazmışım [signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. [Bu mesaj Xaenin tarafından 09 Ağustos 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ver ritalin.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 O da iştah kesiyor feci[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar