unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 asker tutuklama olayi uzerine siyasi partilerden cikan sesler kultur ve anlayis seviyelerini gosterdi. bi parti cikip "genel seferberlik ilan edilsin" demis. dusunebiliyo musunuz genel seferberlik. 1. ve 2. dunya savaslarindan once yapilan sey. dunyada 2. dunya savasindan bu yana genel seferberlik ilan eden 1 veya 2. dunya ulkesi yok. irak iran gibi problemliler haric. adamin dedigine bakin bu herif gelip ulke yonetecek. "genel seferberlik" diyor adam. siyasi bilgiye bak, tarih bilgisine bak, diplomatik yetenege bak, seviyesini anla.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ahah kim demiş?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 anaptakiler. cihan harbine giricez ya, hemen hazirlanalim diyolar bi nevi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 eeeee işte SAĞ beyini nolacak..............[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr matEr:rock:
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 lol ! genel seferberlik öyle demekle olmaz ki şartları vardır lisede milli güvenlik derslerini kaçırmış anlaşılan :P bu arada ciddi tedbirler alınabilir tepki olarak (seferberlik kadar olmasa da)[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar)
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yaw işte asker dedi ya. hava sahasını kapatcaz, incirliği kısıtlicaz vs. vs...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hiç sanmam,bizimkiler abicim,abicim die amerikanın kıçını yalar,hala bi note bile vermedik[hline]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 dedi mi ? hmm ben sabah izledim en son yapılması gündemde diyorlardı demek yapmışlar hoş :)[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bence(biraz değil çok uçuom ama :) ,konsoloslukları kuşatsak,incirliği basıp ameriklı subay fln tutuklasak,üstüne bide savaş çıkar zaten ohh spr,spr[hline]
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 nası çarpıttınız lafı yawf... cez caz kullandım bak. önlem olarak yapılabilecek maximum budur diyorum... ya da demeye çalışıyorum :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yaw durun beeeğ ben gidiim öle savaşın :P hagaten barış yoksa bende yokum söliim[hline]trees and I are one
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abi ipler tamamen heriflerin elinde bizimkiler tavır falanda koyamicaklar... akp yi onlar getirdiler başa istediklerinide yaptırıolar[hline] -----wazzup?------
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama sayın başbakanımızın konuyla ilgili her açıklaması vakit kazanma amaçlı. en basit ve bariz örnek dün sabah yaptığı akşama kadar bi açıklama bekliyoruz du. bazı askerleri serbest bırakmışlar da böyle bi açıklama. ama detayları bilmiyolarmış? nası olabilir ki böyle bişey? çatışma esnasında mı yolladılar bu haberi? hatlara bomba mı düştü? bi kısmının serbest kaldığından resmi açıklama yapcak kadar eminsen nekadarının serbest kaldığını da bilirsin. sayıyı da sonradan söyleyerek yeni bi habermiş gibi vercek bize. belki de vermiştir. izlemiyorum epeydir haber falan.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 çıkartın kırıkkaleleri savaşa :D hayatımda böyle meclis görmedim .......[hline]Mixed Website TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 çok tv izlemem,ama ne zaman haber izlesem beynim patlıyo,o askerlerin ailelerinin durumunu düşünün,tayyibin dediklerine bakın,resmen ayıp bea,merak ettiğim o askerler işkence görürse fln bizimkilerin naapıcağı[hline]
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Cthulhu_, 06 July 2003 19:06 tarihinde demiş ki: eeeee işte SAĞ beyini nolacak..............[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr matEr:rock: Soldanda ornek verebilirim . Ecevit == yuruyemiyo siyase yapıyo sol beyni ne olacak. sadece senin dusuncenedir bu sozum.
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: unity100, 06 July 2003 18:41 tarihinde demiş ki: asker tutuklama olayi uzerine siyasi partilerden cikan sesler kultur ve anlayis seviyelerini gosterdi. bi parti cikip "genel seferberlik ilan edilsin" demis. dusunebiliyo musunuz genel seferberlik. 1. ve 2. dunya savaslarindan once yapilan sey. dunyada 2. dunya savasindan bu yana genel seferberlik ilan eden 1 veya 2. dunya ulkesi yok. irak iran gibi problemliler haric. adamin dedigine bakin bu herif gelip ulke yonetecek. "genel seferberlik" diyor adam. siyasi bilgiye bak, tarih bilgisine bak, diplomatik yetenege bak, seviyesini anla.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com zaten 1. yada 2. dünya ülkesi diye bişi yok sadece 3. dünya ülkesi var sanırım o da gelişmemiş ülkelere deniyo.. buna TR de dahil sanırım[hline]
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 sıkmayın beyler 3. dünya ülkesi diye her hangi bir birliğe dahil olmayan yanlız ülkelere denir avrupa birliğine girersek bizde 3. dünya ülkesi konumundan çıkıcaz.
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Grudge, 06 July 2003 19:21 tarihinde demiş ki: nası çarpıttınız lafı yawf... cez caz kullandım bak. önlem olarak yapılabilecek maximum budur diyorum... ya da demeye çalışıyorum :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? cez caz kullanılıp olmaz ki o.. Yapacağız Edeceğiz yani Gelecek zamanın 1. Çoğul kişisi (acağız-eceğiz caz-cez olarak çarpıtılmış)abartma anlamı vermez.. en azından yazı dilinde vermez, karşılık konuşuyo olsaydık mimiklerinle anlatabilirdin belki :P[hline]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 aman yavaş bas boccob[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 AKP sanki çok düzgün..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: civciv, 06 July 2003 21:28 tarihinde demiş ki: Soldanda ornek verebilirim . Ecevit == yuruyemiyo siyase yapıyo sol beyni ne olacak. sadece senin dusuncenedir bu sozum. Sağına soluna kafam girsin de o adamcaızın doktorlarını resmen parayla tutmuşlardı adamı yatalak yapıcaktı doktorları bea. Düşürmek için yapmışlardı onu... Bıraktıktan soora doktorlarıyla görüşmedi adam iileşti..[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Öne çıkan mesajlar