Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıyamet'i sanırım tahmin edebiliyorum...

Joker

Öne çıkan mesajlar

kıyameti iki şekilde düşünebiliriz .

Kur an a inananlar için söylüyorum ; Mademki Kuran bütün zamanlara bütün alemlere gönderilmiş bi kitap o zaman kuranda bahsedilen olaylar ne zaman sona ererse o zaman kıyamet kopmalı ? örneğin Kuranda şuna benzer bi anlatım var , insanlar birbirleriyle çok uzaktan bile olsa konuşacaklar . sizce bu ne ? internet tabiki .
Kurandaki alametleri çözüp hepsini yaşadığımızda kıyamet kopacak . biraz ütopik tabi ama öyle olmalı ..

ikinciside bahsedildiği gibi dünyadaki fiziksel felaketler. ama aslında bunlar kıyameti belirlemez .
milyon yıl önce dinazorları yokeden meteor şimdi dünyaya çarpsa yine felaket olur ama kıyamet değildir. aynı şekilde dünyaya çarpacağı yada yakınından geçeceği söylenin Marduk gezegeninin de bir felaket yaratacağı kesin . ama bakarsınız insan ırkı mars gezegenine yerlerşir ve hayat devam eder buda kıyamet olamaz bence ...[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Sosyal ağlarda paylaş

bence herşey bi anda olacak dünyanın bütün mükemmelliği bozulacak...mesela güneş batıdan doğacak bütün doğanın dengesi bölece bozulacak deprem meprem derken bi bakmışız biz yokmuşuz...üzülmeye doymuşuz...hayatımızdan kaybolmuşuz...:)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unaccompanied
insanlar Kuran ın ismini unutunca olcak öyle demişlerdi...yani herkes dinden imandan cıkcak..sapkınlıga yönelcek

pek çok kitapta ve mitolojilerde sodom ve gomore adlı adaların bir zamanlar inanç ve ahlaktan uzaklaştığı için tanrı tarafından suyun içine gönderilip tarihten silindii söylenir. pek inançlı biri değilimdir, fakat kitaplarda varoluş ve hatta bilimin birçok dalına sembollerle göndermeler olduğunuda gözardı edemem... "insan topraktan yaratıldı"-"ilk tek hücreli canlı su kıyısındaki kilde ortaya çıktı" gibi.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 22 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
said:
KahnX, 22 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Kendimize şimdi sormamız gereken bu döngüyü kimin başlattığı ve bu döngünün nasıl bu kadar düzen içinde olduğu :D

sevdim seni KahnX...
iyi düşünüyorsun :)

Dini olmayalım pls :p[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dev demiş ki:
Joker, 22 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki:

KahnX, 22 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Kendimize şimdi sormamız gereken bu döngüyü kimin başlattığı ve bu döngünün nasıl bu kadar düzen içinde olduğu

sevdim seni KahnX...
iyi düşünüyorsun

Dini olmayalım pls :p

aslında şu tartışmayı yapmak isterdim ama herkes sakin olcak din savaşı yaratmadan, gaza gelmeden...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 26 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Herkes yüksek binalar kurmada yarışacak,
Horoz yumurtlayacak
Güneş batıdan doğup doğudan batacak ve bir cuma günü namaz sıraları İsrafil sûr'u üfleyecek...

Herkes çırılçıplak olacak ve gözleri kafalarının üstünde olacak..
Kimse kimseyi görmeyecek..
Insanın vücudu konuşacak
"Elleri ; niye çaldın"
"Gözleri ; niye gözle zina yaptın"

...vs.vs
İçim ürperdi
Müsadenizle..

nerden buldun bu yazıyı ya ürperdim birden bende[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Sosyal ağlarda paylaş

bilimsel kıyamet için benim bildiğim iki teori var.
1. ay dünyadan kopacak ve dünyanın kendi ekseninde ki dönüşü düzensizleşecek. her tarafa doğru dönmeye başlamsı sonucu iklimler filan ne varsa değişecek. bildiğimiz zaman kavramı yok olacak.
2. evreni oluşturan big bang in tam tersi, büyük sıkışma...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Sosyal ağlarda paylaş

k-pax den bir alıntı:
evren bundan önce milyonlarda kez başlangıcına dönüp tekar oluştu. yaptıklarını önceden milyonlarca kes yaptın. bir hata yaparsan milyonlarca kes yine yapıcaksın. yapma etme gibi bişeyler..
çok muhtemel birşey. olasılık olarak tamamen aynı bir döngü olacağından değişen hiçbirşey olmayacak. enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sadece dünya çapında bir kıyamet yaşamak için fazla beklememize gerek yok bence.Buarada o sıkışma teorisi var sanırsam zaten.

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Ağustos 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geç kalın bu düşündüğün daha önce bulundu. sen artık counter strike oyna.sana daha genişiyle yazayım bu bizim fizik 3 dersiydi 74 le geçmiştim.:).hatırladığım kadarıyla
evrenin sonu ile alakalı 3 tane kuram var
1 sonsuz evren: evren sürekli genişleyecek ve soğuyacak zamanla soğuk bir görünüm alacak
2 sonlu(kapalı) evren:evren genişleyecek çökecek atomun 20 de biri kadar hacme sahip olacak ve yeniden bigbang olacak devamlı böle gidecek.periyodik olarak.
3 sabit evren: evren bööle genişleyecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 21 Temmuz 2005 02:16 tarihinde demiş ki:
biri gelip uflicek ondan baska bişey bilmiom. [/quotkim

merak etme üfleyen üflesin. seni allahın OĞLU isa korur.hayret bişi ya bu kadar dine yabancımı olduk sen ne kadar suursuz birisin. sana bir sey demiyorum. ve sözlerimden alındıysan özür diliyorum.çünkü yetişme şartlarına bağlıyorum.bu kadar bilgisizlik olmaz.bundan önce öğrenmemene bir se y demiyorum seni yetiştirmeyenler sorumlu ama bundan sonra bilgin yoksa tek suçlu sensin.arkadaşım lütfen kendin için milletin için çoluk çocuğun için milli irade sahibi ol. seni akvaryumun içindeki sıcaktan mayışmış.sarhoş olmuş balık gibi düşünüyorum.bunlar avrupanın binler ce oyunlarından birisi. şu söz üzerinde düşün. ve bu yazıyı okuyan herkes okuyan düşünsün. isteyene kaynak verebilirim.fransada bir kütüphanede aynen su sözler tasavvur ediliyor. doğudaki uyuyan aslanı uyandırmayalım onların güzel dinlerinden soğuttuk.dini gericilik irticacılık olarak nakşettik. gidi sözler var. özeti bu. bu bizi kültürel kimlik içersinde bizi yok etmek bizi kapı köpeği,köle yapmak isteyen bu zihniyetlere karsı malesef durumumuz içler acısı. sen bu gibi cümleler yazıp zihniyetlerin ekmeğine yağ süreceğine git counter strike oyna.moral bozma moralimi bozdun .ithamlarım ağır oldu ama bunu bilmen gerekir.sana art niyetim yok seni tanımam bile iyi günler
Sosyal ağlarda paylaş

@çirkinkral, hemen her mesajında bir counter strike göndermesi görüyorum, nedir bu kötü bir anın mı var?ğ

dinin bilimle, şuurla, milli iradeyle, akılla ilgisi yoktur, burası bilim bölümü ve de evrenin sonu tartışılıyor, lütfen politika/siyaset/din/ülkeler arası kandırmacalar konuşmayalım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...