bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tosunum doğum günün biraz geç olsada kutlu olsun =) Bilmiyordum yeni öğrendim eheue. Bu arada doğum günü hediyende çok mutlu etmiştir artık seni :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Abi ne mutlusu ya...Yanardağda ses var tektonik hareketler var depremler var fakat patlama yok :([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hehehe nice senelere bu arada :tebrikz:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Pörtlemişin rAMses eiyki dokdun[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 heppi börtdeeeey :tebrikz::tebrikz::tebrikz:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... [Bu mesaj Lonely tarafından 09 Ağustos 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dogum gunun kutlu olsun....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mutlu yillar.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mutlu yıllar :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar