cenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Geçenlerde bir düğün evindeki yemekte orada bulunan bir insanın anlattıklarını aktarıyorum size Adam doğuda bir ilde çalışıp meslek/öğretmenlik okulu kazanıyor (hatırlamıyorum hangisi ama biri). Tam okula başlayacakken bir devlet büyüğümüz okula artık öğrenci almama kararı alıyor.Bu insanlar haklarını arıyorlar biz sınava girdik resmen kazandık seneye almazsınız diye. Fakat reddediliyor bu talep.Adam okuyamıyor ve bir çayocağı ediniyor.Seneler sonra aynı devlet büyüğü bir iş için şehre geliyor.Tabi çok büyük bir karşılama filan var.Çay ocağının olduğu binada bir açılış yada görüşme gibi birşeyler yapıyor.Halkın içine karışmak adınada korumaları ile beraber gidiyor çayocağına.Bizim adam devlet büyüğüne çay vermeyi reddediyor.Tabi ilk önce bir affallama anı yaşanıyor sonra hemen toparlıyor devlet büyüğü sen nerelisin vs. sorularıyla ortamı yumuşatmaya çalışınca adam diyor ki:''Benim şu anda terörist olup seni öldürmek için eğitim alıyor olmam lazımdı.Ben okumaya çalıştıkça sen benim okulumu kapattın okuma şansımı elimden aldın bir başkası olsa sence napardı?''.Yanındakiler bile adama hak veren devlet büyüğümüz pişkinliğini bozmadan turuna devam ediyor.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 trajik.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gerçek bi olaya benziyor .. ve adam %1500 haklı bi durumda yani.. Hep böyle oluyor.Cahiller eğitilmiyor okullar kapanıyor sonra Neden doğuda PKK'lı var oluyor.bi gidin bakın hakkariye,diyarbakıra okullara bakın dağlık kısımlarda hep tv'lerde görüyoruz zaten yıkık dökük bitmiş.. Devlet bunları yaptıracak güce sahip değilse öyle devlet olmaz olsun ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tam oturtmuş helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok güzel söylemiş adam. cuk oturmuş.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hojmus[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 doğrudur, mümkündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bizim devlet ancak kaldırım kazıyor bağdat caddesinden şerit azaltıyo zatem onuda belediye yapıyo da aynı bok[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şahısların yaptıkları devleti bağlamaz..bu olay o adamın hatası..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yazik..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben o çaycının yerinde olsam çaya zehir filan katardım. Yine adam olgunluk yapmış orda ağzının payını vermiş Ama ben yinede bişiyler katardım En iyi ihtimalle müsil:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hah işte gercekse bu hıkaye o laf ıyedıkden sora devlet buyugu piskin piskin devam etmıstır gercektende yoluna. hatta duymazdan bıle gelmıstır adamı, şerefsiz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şehir efsanesi olduğunu düşünmekle birlikte eğer gerçekse o devlet büyüğünün beynini ...[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu hikaye böyle değil.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olay tek kelimeyle ozetlenebilir bence... TURKİYE[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: sheref, 08 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki: bu hikaye böyle değil. valla bir yerden copy paste yapmadım uydurmadım adam anlattı ben de yazayım dedim.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 artık bu devirde okuyanlardan bile ne çıkıyor[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla yazık adama ama ya...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya tabiki Türkiye ama böle deyipte geçmemek lazım ... malesef hepimiz aynı şeyi diyoz yuhalıyoruz 2 gün sonra konu unutuluyo... herkes yok televolede nolmuş petek dinçöz kime v..e....r..miş filan onlarla iligileniliyo bi anda gündem değişiyo....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: sheref, 08 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki: bu hikaye böyle değil. :D oda güzel[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 PKK yandaşı 3-4 şerefsizin uydurduğu bir hikaye ve inanan Türk gençliği.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben bi devlet büyüğünün durup dururken "bu okula öğrenci alınmasın" gibi bi karar vermesini pek inandırıcı bulmadım açıkçası, makamı nedir, yetkisi nedir, neden tek bir okul hakkında böyle bi karar verir??[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Absolut, 08 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki: PKK yandaşı 3-4 şerefsizin uydurduğu bir hikaye ve inanan Türk gençliği. [signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Absolut, 08 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki: PKK yandaşı 3-4 şerefsizin uydurduğu bir hikaye ve inanan Türk gençliği. [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar