HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 1.90 civarı 80 kiloyum. dal gibi delikanlıyım.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben kafamda bitirdim olayı nitekim veriyorumda ama şşimdi yan taraflar çok kötü duruyor mekik diyolar sırf mekik yarıyor mu[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Her öğünden önce sodaya limon sıkıp içersen ne olur o midenin hali ?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 spor yap, gereklımı bılmıom ama olsun yap sekle gır iste kotumu fıtnessa gıt hafta 3 saatını alır masallah boyun posunda warmıs cok ii olur snn ıcın
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 öss var en güzel spor,fitness :9[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
amon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kenddimi şişko sanaadım esskiden...amaa şimdi mutluyuuuummm...daha kötüsünü görünce 180 boy 70 kg...ama benimde bir sorunum VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! üflemelilerle uğraştıımdan diyafram kaası aşırı gelişti. kollarım ince ama diaframın verddiğikaburga altı şişkinliğin yanında göbek te war....cılızım ben aslında( karın bölgesini saymazsak)[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Benim durumumda biraz vahim ancak sana su kadarını söyliyebilirim normal 3 ögün yemegin haricinde hiçbirşey yeme kalori yapıcak içecekler içme normal yemeginde bir şeyden mesela makarnadan 2 tabak yiyosan 1 tabak ye hatta bütün yemekleri 1 er tabak ye ekmek yeme,yersende kepekli veya cavdar ye hızlı bir şekilde zayıflarsın aynı şeyleri bende yapıyorum büyük değişimler var en azından hafifledim.ayrıca spor veya yürüyüş yaparsan cok iyi gelir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yandaki kilolar nası gitcek ?[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Valla bende bole mutluyum az once pastayı da ındırdım mıdeye yakında Dombul dombul olucam ıyıce :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected]
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Cesur-Yurek, 08 Ağustos 2005 19:13 tarihinde demiş ki: sen de üzerine rüzgarlık giy o zaman. eyw tavsiye için
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hugo Velespit midir nedir bi adamın yazısını okudum geçen gün. Fitness salonlarına gitmeyen/gidemeyen insanlar için zayıflama ve forma girme rehberi diye bi şey. Yarımşar saatten, haftada üçer günlük antreman programı hazırlamış. Haftanın üç günü aerobik hareketleri yaptırıyo, üç günü dambıl ile çalıştırıyo; bi günü de serbest bırakıyo. Okudum ve gayet akla yatkın geldi. Ahan da dıklayınız.[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım!
amon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Valeron, 08 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: yandaki kilolar nası gitcek ? bölgesel zayıflama dene...anlatıom... duvarın önüne git...20 santim uzaklaş..arkanıdön.sonra bacaklarını oynatmadan el hareketleriyle arkandaki duvara dönerek dokun... :)[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eline bi sopa al omuzun arkasına koy ayakta veya oturarak sabit bi şekilde bi sağa bi sola dön eşit olmasına özel gösterle aynı şey heralde amon anlattığın ? nitekim onu yapomaya başladım bugün 100 defa sağa sola döndüm .. eğer 1 ayda yararını göreceksem çok güzel günde 200 defada yapmaya razıyım[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Öne çıkan mesajlar