Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Şarkıların büyük bir çoğunluğu neden hep aşk üzerinedir? Başka konu yokmuş gibi... Yoksa kolaylarına mı kaçıyor aşk üzerine şarkı yazmak? Farklı şarkılar da var elbette ama oran olarak konuşuyorum. Sizin düşünceleriniznelerdir?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Trash dinle akLIna bile gelmez.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 müzik duygularin aktarimi oldugundan, duygularin en yoğunu da aşk olduğundan. öeah en cok ask sarkilari prim yaptigindan diyelim.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dela +10 50cent ve benzeri dinle, onlar "aşk"(!) hakkında;)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 roger waters - amused to death albümü bazı pink floyd albümleri, o denli garip ki, aşk'ın a'sı yok yani :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pink floyd oyle ucuz numaraları kacmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Death de tarza uygun olarak aşk şarkısı yapmaz. :P ya herkes hayatının bi döneminde aşktan çekmiştir , unutamadığı biri vardır vs. , işte o unutamadığı birine şarkı yaparak onu yaşatır , özler ve daha bisürü şey.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hehe :) Şarkıların çıkış sebebidir aşk :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 muzigin cıkıs amacının ask oldugu kanısına nereden vardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 viking metal dinle ozaman. Boyuna destanlar kahramanlık oykulerı eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bi de komik bir "şarkı adama" zihniyeti var herkes kendine uygun bir şarkı arıyor "aaaah ah duygularıma tercüman oldum" diyir kafayı takmak için e aşk da evrensel bir şey sevgi seli:-) ama kimsenin çilingir sofrası kurup arkaya wall albümünü açtığını duymadım bilmem anlatabiliyor muyum;) prim olayı da var ayrıca, şu araaldatılmak moda olduğu için bütün şarkılar "uyanmak, gözünü açmak, yalanlar dolanlar" la ilgili komik yani[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende çok uyuz oluyordum küçükken duyduum bütün şarkılar aşk ile ilgili oluyodu sora uyandım ulan hep aynı sözler melodileride yabancı şarkılardan çalıyolar. yabancı dinliyom artık türk pop mop hala aşkın dışına çıkamadı.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çıkanları da pek pop kategorisine almıyoruz:-) ben almam en azından ben seviyorsam pop değildiro_O edit: bu şarkıların da büyük çoğunluğu mutsuz bunalım şarkılardır. bi ara mutluyum bişiler dinliyim dedim bulana kadar anam ağladı [signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 08 Ağustos 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Dela, 08 Ağustos 2005 09:31 tarihinde demiş ki: müzik duygularin aktarimi oldugundan, duygularin en yoğunu da aşk olduğundan. öeah en cok ask sarkilari prim yaptigindan diyelim. :tup:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 trash metal gibi müzik türlerinde daha çok toplumsal sorunlar işlenir, savaş, uyuşturucu vs. gibi.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sodom dinle hohoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aşk hakkında şarkı... çok saçma, bi de genelde kendi özel aşk hayatlarıyla ilgili olaylar şarkı sözü olur, neden ayrıldık, hadi git kırmızı renkli oldun kırmızı sana yakışıyo falan... böyle şarkılara banane demek istiyorum pop şarkıların %99 u aşk konulu said: amanın da amanın kim gelmiş, eski sevgilim gelmiş gibi.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar