allf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya arkadaslar wow a ne kadar baglanmisim oleee bugun bakima girince anladim ne tv seyrediyom ne kitap ne disari cıkmaa laaaaa ne oluyoo ben bole digilim degişiyorummm hayirrrr aranizda bole olanlar warmı ben mi kendimi cok aptirdimm kafayi yemek uzereyimm su bakim bi bitseydi[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sen bide bana sor acc kapandı 2 gündür oynayamıyorum feci dertliyim :P[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla benim için wowsuz veya wowla farketmiyo :D ilk uo ya başladığımda çok kaptırmıştım ben... wowda da lvl atlayınca kaptırcam heralde. okullar açılmadan iyi lvl yapysaydık biraz oynasaydık nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kaptırma kendini sen de o zaman, günde sadece bikaç saat wow oyna, eğer hâlinden memnun değilsen format at bilgisayarına ya da al bilgisayarın kablolarını evindeki birine saklat. (Kendini cidden kontrol edemiyorsan)[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sen hiç multi sc wc diablo oynamadın dimi veya uo? Blizz'in multi player'ıyla ilk tanışmansa normaldır gecer[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 int uzerinde ilk online oyunum degil bu ragnarok ve battle net wc3 oynamiştim ama wow baska bişe yaa cidden cok guzel yapmişlar bunu yani nerdeyse gunluk hayatdaki herseyi yapiyorum normal hayatda canim balik tutmak istemiyo ama wow da ayri bi keyiff loll hele booth bayda balik tutan horde hunterlarin oltalarinin ucuna gitmek ve onlarin olumunu seyertmek....[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 60 olmadın mı peki henuz ? 60 olduktan sonra bişey kalmıo pekde .. high level instance lardan alıcanı alıosun .. sonra geriye bi mc falana kalıo oda da haftada 2 gun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 daha olamadimm ama 60 olsamda sklmam giderim horde kserimmmm walla gck oldum zate kendim lvl lerimi aliyom ama 3 4 lvl ustu ezıyo benı[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 alf abı benım ragnorak oynadıgın zamanıda bılıyom heheh :) ordada kasıyodun :) hatırladınmı dıyecem yok dıyecen du ben soylım benım melıh :P[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Lvl 31 im beni hala sarmadi o kadar oyun..... Arklar dio uo yami baslasak acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben kardesiyim abim hatilar belki ama bende rag oynadim baya ama hatirlamiyom ksra bakma[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yav su abıne selam soyle benden :) melıh de o tanır :)[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 WoW'suz hayat gayet iyi sayılabilir aslında :P Mesela şu sıralar, WoW'dan deli şekilde sıkıldığımdan, KotOR 2 oynuorum, gayette güzel yani :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1 aydır kapalı hiç aramıorum cok sogumusum heralde[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Wow serverı kapanınca insanlar sıkılıyorlarmış... Ben buna razıyım... Bir arkadaşımın kardeşinin başına gelmiş. Lisede yatılı okuyormuş. Okulun en yoğun zamanı, sınavları bitiyor. Haftasonu ultima oynamak niyetiyle eve dönüyor. Internet'te sorun var, bağlanmıyor. Gidip bir internet cafede oynuyor. Şansına mare çıkmış. Tam tameleyecekken server göçüyor. Çocuk o sinirle eve geliyor. Bakmış bağlantısı düzelmiş. Nebulaya girmeye çalışıyor fakat server gelmemiş. Mare çıkmadan hemen önce save alındığını görmüş. O yüzden sabaha kadar tekrar tekrar servera girmeyi denemiş. Pazar akşamına kadar deniyor fakat olmuyor. Pazar gece yarısı server açılıyor. Çocuk girdiğinde serverın 2hafta kadar geri alındığını fark ediyor. Odanın içinde sağı solu yumrukluyor. Yetmeyip salon kapısının camına kafa atıyor. Hala yüzündeki yaralar geçmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ultima tabi o apayrı bişşi... ama o kadar abartmamak lazım bi mare için :s tabi çocukda ultra şanssızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ya roda level 99 olduğunda bile eğlenceli woe ler filan ama wow pek sanmiyorum 60 olunca ne yapicanki pvp dışında :) gerçi daha olmadım bilmiyorum :D[signature][hline]Ro = Holbach / Pawliger / Almison Uo = Osiris D'Holbach [Arqas] WoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya login geldi ama serverlar gelmedi daha ne zaman gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 dedim ve geldi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 olur ya bugun bende ne yapcamı bilemedim ama cama kafa atmadim tabkiki tv izliyom yok kitap okuyomm yokk disari cikim la giyinmeye derman yokk ee bekle serveri ne guzel bişi bu wow ya disari cıkıp para harcamiyonn kız arkadasinla bulusup kavga etmıyonn evdekiler evde oldugunun farkinda degilll ohhhh gamdız hayat odan da olee habidik kubidik horde kesiyonn cok tatli yaa ben sahsen wozsuz haya 3 ay içinde dusunemiyorummmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya wow benı hıc baglamadı be.Yani ne uo gibi 14 15 saat oynadıgım oldu ne Vamp.bloodlines gibi uyumadığı oldu.Mekanlar guzel tanıdık olması hoş ama level fln olayı çok ters =) sarmaazz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bende 1.5 aydır girmiyorum oyun suresini de actirmistim bosuna ctirmisim 5dk dayanabildim en uzun girdigimde.. of ya koptuk iyice[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ya arkadaşlar yaz gelcek oh sorunsuz oynicaz dedik ama boş. Tatile girdim girdikten 1 hafta sonra yazlığa gitme olayları 1 hafta yazlık 2 gün wow level 42 den 50 ye rested exp ile geldim instance yaparak. para desen 32 gold prof desen başlarda item desen level 40 itemleri. Ne yapacağımı şaşırdım ve düşünmeye başladım ben böyle gitsem neye yarar level 60 oldum ee 30 gold düşük level itemler prof yok. pvp desen item talent ve yeteneğe dayalı. Sonra aklıma yeni char açmak geldi yeniden toparlanmaktansa (Zaten aşırı sıkılıyorum oyuna girdiğimde quest logumdaki gri questleri,itemleri parayı görmekten. Heves yapıyorum wow oynayacağım diye oyuna girer girmez çık git diyor bir ses oynamak istiyorum ama bi bakmışım oyunu kapatmışım o derece sıkıcı geliyor) ayni serverda olsun birikmiş bi iki kuruş var yeni açacağim karaktere faydali olur diye gnome warlock açtım level 5 yapabildim tekrar bütün questleri tekrarla aynilarını yap ayni yüzler ayni şehirler... Hiç aklımda yoktu yazmak ama topic bulmuşken yazim belki derdime derman bulur birileri dedim yazdim buraya :) Sizce ne yapabilirim çok kararsız kaldim. düşün düşün bulamıyorum tam aa şunu açim diyorum yukardaki şeyler ve çık git diyen ses. Başka serverda açmak istemiyordum ondan hiç horde denemedim bu gidişle deneyeceğim sizce ne yapim siz kaldınızmı bole durumda hiç :) (Sırf bu sıkıntıdan taa 1 yıl once EQ ve RO ile bıraktığım ve şimdi nefret ettiğim UO ya dönmek bile aklımdan geçti :([signature][hline]Ro = Holbach / Pawliger / Almison Uo = Osiris D'Holbach [Arqas] WoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 wow mow yalan bunlar çık dışarı sosyalleş kız arkadaş bul tatile çık napıcan oynayıpda hayatına yazık :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Evet belki öylede insanin canı sıkılıyo mutlak sonunda oynamak istiyor. Benim canım sıkıldığında hemen atlıyorum oyuna ama dediğim gibi girmemle çıkmam bir oluyor ve hiç zevk alamıyorum. O yuzden yardim istedim :)[signature][hline]Ro = Holbach / Pawliger / Almison Uo = Osiris D'Holbach [Arqas] WoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar