Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İpod ACİL LUTFEN

Donomar

Öne çıkan mesajlar

ilk aldığında çizik varsa onu garanti kapsamından deiştirirsin.Ama yere düşürdüğünden dolayı oluşan çizik garanti kapsamında değildir.cam değişimi yapacaklarsa da para isterler.doğrusuda budur zaten.

sen düşürdüğünde çizik yerine paramparça olsaydı o zamanda garanti kapsamında diyebilir miydin?
kullanıcı hatası dedikleri şey bu oluyor işte.
dikkatli kullanmak lazım böyle aletleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Donomar, 04 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Yanlıs dusunuyosun hewp olumsuz bakarsan hayatta basarılı olamazsın gittim hakkımı aradım aldım yenisini olay bitti yani
bu hakkini aramak diil, satici firmayi kandirmak... tabi kucuk cizik varsa ilk basta yine degistirmeleri gerekiyodu ama yere dusurup gorunur bi cizik olusturmak tamamen senin kabahatinmis, bunu tabi onlara nasi gosterdin ve anlattin tartisilir...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Donomar, 04 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Yanlıs dusunuyosun hewp olumsuz bakarsan hayatta basarılı olamazsın gittim hakkımı aradım aldım yenisini olay bitti yani

yanlış değil mantıklı düşünüyorum.o ürün yere düşürüldüğü zaman sağlam kalması için üretilmemiş.bir elektronik ürüne çekiçle vurmakla yere düşürmek arasında pek fark yok,garanti kapsamı açısından bakarsak.

ayrıca adamlara tam olarak ne dediğini merak ediyorum doğrusu.Çoğu firma, tüketici haklı olduğu durumlarda bile baya zora koşar geri verme işini.
Oysa senin durumunda tüketici kullanım hatası var.Buna rağmen geri almışlar.güzel bir satıcı yaklaşımı.Hangi firma,mağaza olduğunu söylersen bizim içinde iyi olur.Bizde alışverişlerimizi oraya kaydırabiliriz.En azından garanti konusunda baya uysal görünüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimki durup dururken takıldı . Error verdi sonra açmaya çalıştığımda . Götürdüm , bu sizin yapabiliceğiniz bi bozukluk değil dediler ve direk yenisini verdiler . Ama senin söylediğin şey kullanıcı hatasına girer , tam emin değilim atıp tutmak istemiyorum ama kullanıcı hatasına giren şeyler garanti kapsamına alınmaz sanırım . Yani ipodunu her çizdirdiğinde gidip değiştirmeye kalsan Apple'ın vay haline . Dediğim gibi söylediklerim yanlış olabilir denemekte fayda var yinede .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...