armra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://www.geocities.com/larmral/Aslan.wmv bu görüntüler azerbaycan daki bir hayvanat bahçesinden çekilmiş!?![signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 transfer limitini asmis[signature][hline]TOiO
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer. ayrıca az önce açtın aynı şeyi neden tekrar açıyorsun ki
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pek birşey diyemiyor gibi *link hatlarında oluşan bir hatadan dolayı..."[signature][hline]a.k.a McZeytin
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 galatasaraylımısın[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: taz, 08 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki: ayrıca az önce açtın aynı şeyi neden tekrar açıyorsun ki sanırım insanlar yanlış anladığından hemen topicte patladı. bu yüzden de kitlendi. daha düzgün bir şekilde armra tekrar açtı işte. görmeyenler görsün diye.[signature][hline]Beş Hececiler
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dinledm ama pek gerçekçi gelmedi bana[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
armra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://rapidshare.de/files/3782889/Aslan.zip.html [Bu mesaj armra tarafından 08 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
armra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya böyle bişe nette dolaşıyor. komik ve saçma bişe. ne biliim ? sonra millet sorar o ne diye bi daha açtım.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne diyor ??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hapşuruyo lan bu![signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
armra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ses deneme 1,,2[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 midleri koklediginde allah diyor harbi. basslari da kismak lazim.[signature][hline]TOiO
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheh ben de izledim pek gereksiz birşey olmuş bu arada bu hayvancağız allah* diyince ne değişiyo onu da çözemedim *: ealleöeah
armra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://media.haber7.net/video/Allah_diyen_aslan.wmv aslını buldum.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Sadece neyi duymak isterseniz onu diyor aslan.Ne yani aslan imana mı gelmiş?[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne diomuş?[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Belki de iman aslana gelmiştir.. Bu arada imanla paranın kimde olduğu belli olmaz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
armra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 zuahahah sadece müslümanlar değil ya! daha saçma şeyleri yapan hristiyanlar da var. din böyle bir şey. ne diyim.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ............. [Bu mesaj Wendigo tarafından 08 Ağustos 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
armra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 insanlarla iletişime geçmiş hayvan.. yazık kafeste sıkılmış ..insanların çıkardığı sesleri taklit ediyor. ahaushuahsda[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 "Durun aslan bize birşeyler anlatmaya çalışıyor.." Yanlız son video içler acısı.. İnsanlar arkadan Allah diyor aslanla birlikte.. yazık yazık.. ne hale gelmiş insanlar.. gerçi her dinde çıkıyo.. bi arada magmadan gelen cehennem sesleri vardı, yanılmıyosam sonrada futbol maçı karşılaşmasından çekilmiş sesler çıktı içinde... yamuluyosam düzeltin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Öne çıkan mesajlar