Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ya ben oyunu bıraktım da merak ediyorum oynayanlar için nasıl gidiyor oyun? 2. El bölümünün %90 wow satmaya çalısanlarla dolu olduğu için merak ediyorum , siz daha sıkılmadınız mı ?[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şahsen satan şahıslardan biri olarak keşke bırakmak zorunda olmasam diyorum bazen.bazende çok sıkıcı gözüküyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aynı şekilde oynayanları görünce bazen gaza geliyorum ama sonra eve gidip daoc un başına oturunca geçiyor =) daoc for the win[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben satmıştım, tekrar başladım. İyi ki de başlamışım hala çok zevkli. Çok vakit alıyor o ayrı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bende sıkıldım fakat satmayı düşünmüyorum.Çünkü durmadan yeni şeyler geliyor.Şimdi mesela Zul Gurub gelcek ve daha sonra kim bilir belki Karazhan da medivh ile ilgili şeyler öğrenicez.O yüzden satmayı filan düşünmüyorum ama büyük Zul gurub'da yeni gelen seti topladıktan sonra biraz ara veririm.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben 2 hafta önce başladım. hala lvl kasıyom, hala pek zevkli gelmiyo :P[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oy oy lvl kasarken zevkli gelmiyorsa lvl60 olunca oyunu kırıp atarsın. ben lvl kastığım günleri çok özlüyorum ama bi daha xp kasmak da ölüm geliyor. lvl60 olunca oyun başlıyacak sanıyordum ama eğer lvl60 olmadan lvl60 da ne yapacağına kara vermediysen ve bunun tabanını oluşturmayıp ben bir lvl60 olayım da allah kerim dediysen benim gibi. online olduğun süre içersinde okuyacağın lanetlerin ve sinir krizlerinin haddi hesabı olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Valla lvl 60 olup grand marshall a yada stormrage setine kasacam[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Blazefury, 08 Ağustos 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Valla lvl 60 olup grand marshall a yada stormrage setine kasacam Kolay gelsin diyorum başka birşey demiyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Rank kasmak o kadar zor deilde Stormrage...[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Stormrage'e transfer açık mı bari :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hehe bende yeni başladım wowa hiç bişey bilmeden oynamak cok zevkli oluor :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dur durak bilmeden paso quest quest ... öldüm ya :/ günde bi lvl alabiliyom zaten. bu lvl 35 de 68 k exp istiyo, lvl 36 72k isticek peeeeh çok zor :/ instanceye grup bulunmuyo. buluyosun yarıda kalıyo. elite questlere adam bulamıyom. hergün gank manyağı oluyom. bla bla ... 4 tane lvl ?? adamın kendinden en az 9 lvl düşük adamı kesmek için yırtınmasının amacı nedir :d[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla ben lvl 12 oldum gzeplini keşfettim super bişey giderken denize atlıyorum boyle manyalıklar falan daha eglenceli lvl 12 charla gidiyorum alliancelere dalıyorum falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 walaha onu bunuda sunuda yapayım sunuda gelıstırem buunu lam sunu kesem demekten sıkılmaya ben wakıt bulamıyorum belkı cok erken oldun dan olabılır ama lvl 60 esyalı halımda bıle sıkılacamı sanmıyorum oyundakı butun cılgınlıklar daha benı beklıyor.........[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar