Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl Gidiyor ?

Quibble

Öne çıkan mesajlar

Bende sıkıldım fakat satmayı düşünmüyorum.Çünkü durmadan yeni şeyler geliyor.Şimdi mesela Zul Gurub gelcek ve daha sonra kim bilir belki Karazhan da medivh ile ilgili şeyler öğrenicez.O yüzden satmayı filan düşünmüyorum ama büyük Zul gurub'da yeni gelen seti topladıktan sonra biraz ara veririm.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

oy oy lvl kasarken zevkli gelmiyorsa lvl60 olunca oyunu kırıp atarsın. ben lvl kastığım günleri çok özlüyorum ama bi daha xp kasmak da ölüm geliyor. lvl60 olunca oyun başlıyacak sanıyordum ama eğer lvl60 olmadan lvl60 da ne yapacağına kara vermediysen ve bunun tabanını oluşturmayıp ben bir lvl60 olayım da allah kerim dediysen benim gibi. online olduğun süre içersinde okuyacağın lanetlerin ve sinir krizlerinin haddi hesabı olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blazefury, 08 Ağustos 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
Valla lvl 60 olup grand marshall a yada stormrage setine kasacam

Kolay gelsin diyorum başka birşey demiyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

dur durak bilmeden paso quest quest ... öldüm ya :/ günde bi lvl alabiliyom zaten. bu lvl 35 de 68 k exp istiyo, lvl 36 72k isticek peeeeh çok zor :/ instanceye grup bulunmuyo. buluyosun yarıda kalıyo. elite questlere adam bulamıyom. hergün gank manyağı oluyom. bla bla ... 4 tane lvl ?? adamın kendinden en az 9 lvl düşük adamı kesmek için yırtınmasının amacı nedir :d[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

walaha onu bunuda sunuda yapayım sunuda gelıstırem buunu lam sunu kesem demekten sıkılmaya ben wakıt bulamıyorum
belkı cok erken oldun dan olabılır ama lvl 60 esyalı halımda bıle sıkılacamı sanmıyorum oyundakı butun cılgınlıklar daha benı beklıyor.........[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani
dusun kestigi binlerce dusmani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...