UndeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Artik cok huzurlu ve mutluyum bazılarının tek rakıpte zorlandıgını ben 39dk icinde nerdeyse unite kaybetmeden aldım Human rulles diyorum ba$ka bişi demiyorum :) İsteyene Replay yollarım :) Not:MUTLUYUMMM[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 selamlar bende bilgisaayarla kapışıyorum buı aralar malum türk server ı yok :(. Replayı bana yollasana seyredeyim. Thanks. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UndeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Yolladım begencenmi bakalım :)[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 su anda seyretmeye baslıyacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 guzel oynamıssın ama bıraz el uyusuklugu var değil mi bende de oluyo unitlerin kontrolunu kaybediyorsun :). basarılarının devamı dileğiyle. bu arada 1vs1 de oynadığın replayın varsa bir göndersene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UndeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Yollarım 1vs1 eheh ama o yunu sabah 5.00 de oynadım :)[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 :) o saatlerde de bu performans helal valla. bu arada hep human mı oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UndeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Gelnelde human ama undeadler ile daha iyiyim :)[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 bende elf oynuyorum demonhunter ın önderliğinde baya iş çıkarıyorlar (hele undead lere karşı) yada priestess le daha güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UndeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 :) ist isen kapısırız senle rakip arıyorum walla :)[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 maalesef ankara bende maç yapmak istiyorum ama daha yayılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UndeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 :( ne edek[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 hangi harite. yani crossing bordersta istesen 4 rakip yeneyim.[hline]aglink:Hymn of Silence: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 orası degil etraf agac dolu bir yerde 10 tane yenerim lol[hline]Quake 3 ClanGangrel Osi Server Status × My Ping Atlantic x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UndeaD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 Duskwood ta yendim ok?[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 su ikikisiyi yendigin replayi yollasana [email protected][hline]RPG Rulzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 Ya bende istiorum Night Elf le oynuorum karsıma human alorum bana zıplıolar napsam acaba ilk haritada oynadım ama[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 bu arada [email protected] mail adresim baska yenen warsa o da yollasın mail lere her zaman acıgım :P[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 brave eğer bilgisayarı yenmek istiyorsan en basit bilgisayarla bir mac yap replayı kaydet sonra izle bak bakalım ne yapıyor yada oynarken all visible oyna her şeyi gör sonra zamanla hızlanırsın birde pepelek in wow da replay acacaklardı acınca oradan indirip seyredersin. :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Soran oldumu ne halt yediğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ben sormuştum özelden ama sen göremedin tabi ve kendi kendini göt ettin neyse... [email protected] a gönderirsen sevinirim şu 2 kişiyi yendiğin replayi ama versiyon 1.05 ise?[hline]-I shall be your eyes- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Katja ağzını topla, insan anasıyla öyle konuşurmu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ii de bu 1 senelik forum conlan ın amacını anlayamadım acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katja Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bırak ya mal mal konuşuyo işte babanla nası konuşuon desen anlıcam gereksizsin[hline]-I shall be your eyes- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Conlan, 03 July 2003 21:58 tarihinde demiş ki: Soran oldumu ne halt yediğini? sen ne alakasın anlamadım. niye böyle bir şey yazma ihtiyacını duydun...?[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar