Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mageler icin fire resistance olan ve kolay bulunabilen item onerileri lazim :) malum ragnaros olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 birşeylerden feragat edip fire resist gear alma bence.lüzumsuz olur.ragnaros kesmişliğim yok ama mage lerin fr kastıklarını sanmıyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 zaten sadece ragranarossda kullanicam :) o yuzden pek onemli degil 1-2 guzel kolay cikarilabilecek item onerisi istemistim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 item bulamazsan yanına bir shaman al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: lord_gorthaur, 08 Ağustos 2005 16:31 tarihinde demiş ki: item bulamazsan yanına bir shaman al Yürü be! İşte böyle yapcaksın, yanına bir tane fire resistance totem atcak adam kiralıycaksın o paso senle takılcak.Hatta gorthaur'ın shamanı olcaktı emininm ki makul fiyata anlaşırsınız :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Drakefire Amulet http://www.thottbot.com/?i=4829 (onx içinde gerekli zati) Blazing Emblem http://www.thottbot.com/?i=3765 (bunuda parayla alırsın Remüs denzde kum sende para zati :) ) Ward of the Elements http://www.thottbot.com/?i=15385 (Quest malı gene onx questlerinden biri) Sonuc olarak sen ne yaparsan yap ilk ölen olma rekorunu kimseye kaptırmassın :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 30+ Bogachan Human Warrior lvl 60 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben kendi setimi söyleyim sana. Hiçbiri epic değil, toplamasi cok kolay. Beğenirsen yap. Yanlız bende engineering var, o çok yardımcı oluyor. Head: "Fire Googles +17 FR"(205 engineering) Neck: "Drakefire Amulet +15 FR"(Onyxia prequest) Shoulder: "Farketmez +5 FR" (Argent Dawn Revert olunca yapilan enchant, scholo-strat gire cika cok hizli revert olursun) Back: "Smokey's Drape +17 FR" (+10 kendisi, ekstra +7 FR enchanti yaptirdim enchanterin birine. Aldigin quest: "When Smokey Sings, I Get Violent" eastern plaguelands) Wrist: "Flameweave Cuffs of .... +10 FR" (BRD Lord incendius'dan kesin dusuyor) boots:"Dragonrider boots +10 FR" (UBRS arenada savastigin warchief bosstan dusuyor) ring:"Dimly opalescent ring of fire resist FR +17" (Scholodaki Doctor bosstan dusuyor) trinket:"Hyper-Radiant Flame reflector FR +18"(300 Engineering) 2. trinket:"Hyper-Radiant Flame reflector FR +18"(300 Engineering) Buffsiz toplam : +127 FR Druid buff: +27 FR Mage Armor: +15 FR Paladin Aura: +60 FR dersek 229 FR oluyor. En fazla 1 hafta kasarak butun bu itemlari toplayabilirsin. Ama Engineering sart mage'e bence. Zaten PvP dede engineering rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 MC quest inden gelen bir yuzuk var. 15 FR veriyor. Bi wand var Torch of Austen 10 fire resist veriyor. Yada MC den dusen epic bir wand var 10 intellect 10 fire resist. Birde Stratholme dan Baron Side dan dusen bir off-hand var. Skull of Burning Smoke gibi birseydi ismi sanirim Paladin olan mini boss tan dusuyor. 10 shadow ve 15 FR veriyor. Digerlerinide arkadaslar yazmis zaten. birde 2 tane Libram of Resilience ile hem kafaya hem pants a +20 fire resist yaptirabilirsin. Scholomance den bana gore oyunun en iyi Caster item i dusuyor epic setler haric. Vectus tan 20 stamina 20 intellect 5 shadow 10 FR lik bir pants dusuyor bunu alirsan ustune birde 20FR lik enchant yaptirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 druid buffla paladin aura birlesmiyor :([signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 up: hunter için kolay toplanabilecek fire res itemlerı nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 casterlara fr yaramıyo vael dışında 1 kere giymedim boşa toplama.. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 02:33 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ragnaros için niye fire res kasıyorsun ki? 10-15dk tyr's hand, ahden 5 fire protection pot bo, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mage'ye mage armor ile 75 fr yeterli fazlasina gerekyok boşu boşuna statlarinizdan feragat etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ragnaros'a yüz göz olan arkadaşalr mutlaka vardır aramızda. şunu söylemek isterimki raid içerisinde en az 1 magenin 200den fazla fire ressistance gearı diğer magelirin ise ne az 100 fire ressistance gearı olması lazım yada bizim guildde kurallar bu yönde. çünkü raggynin oğullarıyla oynaşıcak olan ve onları 1 dakkikanın altında kesmesi gereken class mage oluyor. ayrıca 100 ün altında fire resistancesınız varsa ragnaros size bi kere vurur o içitiğiniz pot gider 2. ise siz gidersinizki buda yaklaşık 1 saniye gibi bi sürede olur. ayrıca ragnarosun 6 dakikada öldürülmesi gerekteğinide eklersek 1 saniyede ölen bi guild üyesi pek hoş karşılanmaz, o yüzden gearlarınızdan feragat edip ragnaros ve onyxia da fire reisist itemleri giymeniz gerekli, ayrıca bu tarz bosslarda çok damage vermek önemli değildir, skill kullanmadan onyixia çok rahat kesilir önemli olan hasarları karşılıyabilmektir, öldükten sonra pek bi damage veremezsiniz çünkü. fire resistance önemlidir her class fr itemlere sahip olamalıdır ama full iter1 itemleriniz var ise fire reisistance olayınıda halletmiş sayılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zaten başlamadan fire prot içersin ilk lava wavelerden sonra 1 tane daha içersin mana rubby evlatlar gelmeden bi mana poti çekersin evlatlar öldükden sonra evoc basar nukeye devam edersin alirsin epixleri. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zetro sonlarin manaburnu var auralari dmg yanidna mana burnde yapiyor neden içlerine giriyorsunuzki lol meleler toplasin bi araya yaslayin blizzardlari insinler 15 snyde öyle uğraşılmaz arch expo muy close rangeymiş felan. ki ne 6 dkksi sonlar spawnlanmadan kesmek zordur öyle her guildin harci değildir o yüzden 9 dkk da geniş geniş kesersin ne geregi var ıkınmanin 5 dkk dan once keseyim sonlar spawn olmasin vs boş. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 05:58 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hmm sabahın altısında cevap hiç beklemiyodum açıkcası :)) yazı içerinde belirtiğim gibi bu sadece benim üyesi olduğum guildin kuralları, bu şekilde rahat ve wipe olmadan bosslar geçilebiliyor ben sadece örnek vermek istedim, tabiki bir çok farklı taktik mevcuttur. fire reisitance item kullanmıyoruz ama raggy kestik diyebilirsiniz. ama onyxia sadece boş atışlar ile kesiliyo, can sıkıntısından bi ara denemişdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 casterlar için genelde unbuffed halde 120-130fr yetiypr çok şanssız değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 [spo id=7435576][/spo] [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 10:10 tarihinde, Rebelution tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben mcye 90 fire resistle başladım, zaten arcanistleri toplayınca yavaş yavaş rahat ediyorsun. onyxia scale cloak'a bas fire resist enchantı, shoulderada +5 fire resist, rahat edersin. zaten onyxia questlerinden 15+8 2 item geliyor 16+8 den de cloaktan gelince 47 mi ne ediyor işte. bir kaç dm yap, arcanist cookbooku bulursan o da +10 luk trinket veriyor. ben de birde şanslıydım biraz çok ucuza elemental mage staff buldum, +20 fire resist de o veriyor falan filan işte. ama fire resist abancam diye dpsi rezil etme, 700 üstü vurmak hedefin olsun hep. ispensalar-fw [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 10:14 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 valla su an 250 buffli frim oluyor kasinca :p biraz eski bi topic bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar