sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İzlediniz mi veya dinlediniz mi bilmiyorum, harika bir sesi vardı, her zaman samimi, her zaman sıcakkanlı, her zaman doğal, mütevazı. iki yıl önceki caz festivaline geldiğinde gitmiştim, hiç aklımdan çıkmayan konserlerden biridir. wim wenders'in filmiyle tanımıştım onu önce. sonra albümlerini dinledim ve çok sevdim. ne zaman deniz kenarında içki içsem aklıma gelir şarkıları.. umarım şimdi cennette söylemeye devam ediyordur. dos gardenias paradis.. huzur içinde yatsın.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 of. :/ dostu compay'ın yanında huzur içinde yatsın..[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir..
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 huzur icinde yatsin :/[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: sir, 07 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki: umarım şimdi cennette söylemeye devam ediyordur. dos gardenias paradis.. huzur içinde yatsın. bir an çok ölesim geldi ama almazlar beni şimdi cennete:/ +11[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yeni yeni dinliyorum, hatta masamın üzerinde albümleri var şu an. Huzur içinde yatsın :/[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Allah rahmet eylesin seve seve dinlerdim[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Her canlı ölümü tadacak; önemli olan bunun erken yaşanmaması ve mutlu verimli bir hayat yaşaması.. buena vista sanatçılarının en önemli özelliği budur.. bu yüzden kendilerini yerlerinin dolacağından emin olarak uğurluyoruz. Nur içinde yatsın..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
irin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cok kotu ya.uzuldum. ama oyle bi yasamın ardından koymamıstır olum kendisine...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
amon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 buenos dias sosical clup....bi divaya albüm yapmışlardı...flor de aamor diye...ben alamadan adamcağız gitti[signature][hline]savaş yada sıvış
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bugün ibrahim ferrer anısına cafede 2 saat rahmetlinin şarkılarını çaldım ;([signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Öne çıkan mesajlar