Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek ısmarla senin olsun!

ivy

Öne çıkan mesajlar

ya ıste dıyorum ya korktum...kactıktan sonra anladık herseyı:)

kız dılencıydı yanı kızılayda gezenlerden ıste[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi ciddi düşündüm bian çocugu alsaydım naapardım diye. hoş ögrenciyiz şuan için bi kazancımız yok ama bakabilirdim herhalde. ne bilim ya bi garip hadise 21 yaşında *zınk* diye bilmedigin birinin bebegiyle baba olmak fln. zevklide olabilirdi aslında. neyse sonuç olarak çocuk yapılabilicek bir dünyada yaşamıyoruz malesef, hiç yapmayıp onlarında yaşamlarını mahfetmemek gerekiyor.

ps:SADECE ZENGINLER COCUK YAPSIN[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

ps: Kimse çocuk yapmasın çocuk bahçesine döndü dünya
oldu nüfus 8 milyar bi soluk az biraz soluk be
sokağa çıkıorsun adım atamıyorsun neden? Öüne gelen pörtlüyo.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ben yapmam çocuk kendimden biliyorum büyük dert[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten benım çocuğum benim gibi olsa

aman tanrım!!!

döverim öldürürüm be.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk aç nereye büyüyo of içim kötü oldu[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
dilenciler öğretmenlerden fazla kazanıyorlar.
dilenci değildir ozaman, büyük ihtimalle sokaga düşmüştür... kovulmuştur yani ve gidecegi kimse yoksa da cocuga bakamayacagı için bir ihtimal başkası büyütür belki diye bu yolu seçmiştir.

o nedenle de öyle kolay ayrılıyor gibi bir olay olmasa gerek.
yani o ne savaşlar vermiştir kendi içinde kim bilir
tek seçeneği bu yol kaldı ise belki sana öyle göründü..

yoksa insanların duygularını sömüren din istismarı yapan dilencilerin böyle cocugu birisine vermeye calısacak kadar duyguları kaldıgını zannetmiyorum, atar biyere kurtulur..

insanların yüzüne allah rızası için deyip arkasından para vermeyince küfür eden dilenciler..[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...