Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek ısmarla senin olsun!

ivy

Öne çıkan mesajlar

çocuk kaçırılmış olsa neden ilk önüne gelene vermeye çalışsın? üstelik bedavaya.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

off calıntıysa da cok kotu...
bıde nıye karsılıksız vermeye calıstı ozamn?
para falan ısterdı...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

eternalus katılıyorum tam olarak sana

iide tolga benım sucum ne? ala ala...yanlıs zamnda yanlıs yerde[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

kadın tipini beğenmeiştir nede olsa anne yüreği..ciks bi şeler giymişsindir bu zengin bi şey demiştir kadında..bi de sevdi çocuğu falan demiştir.ölede güvenmiştir..
yemek ısmarlayarakta karnını doyurmak istemiştir..
kadının yerinde ve pozisyonunda olsaydım belkide bende aynı dururmu yapardım..hayat malasef bazılarımız için çok acımasız hala vede çok zor..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sevgilimde zırt pırt yolda gördüğü çocukları seviyor uyuz oluyorum.Ya biri benim çocuğuma izin almadan dokunsa kafa göz dalarım çok rahatsız oluyorum bu olaydan.
Bundada hoşuma gitti.Bence kafaya almış sizi.Güzel bi yöntem çocuğum olursa böyle yapıcam =)

Zaten kız arkadaşımada diyorum bigün ters birisine denk gelsende bende gülsem diye.Ama kimse bişey yapmıyor.:([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 08 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
çalıntı dır

Level dergisinde bi ara çalıntı oyunlar deyimi yerine korsan deme kampanyası başlamıştı.
Hadi çocuğa korsan diyelim.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

işte o çocuklar büyüyünce tinerci , gasgapçı , oluyor sonrada caddebostanda donla denize giriolar of[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

oha abartmayalım...

ya para falan bırakmak da kactıktan sonra geldı aklımıza
ayrıca ben cocugu uzaktan sevmıstım...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

eheu telepati kurmuş çocukla :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

eheuh yanı el teması kurmadım bıcı bıcı olayı yaptım sadece...
yanı ellemedım :)
uzaktan sevdık ıste[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kız sevgilisi ile sevişmiştir
prezervatif kullanmamışlardır
sonra kızın kullandıgı dogum kontrol hapı fayda etmedi ise mecburen dogurmuştur ( kürtaj yaptıramadıgını farzediyorum)
ve üstüne kalan cocuktan kurtulmak istiyordur
çünkü öğrencidir ve evinden uzakta okuyordur
ailesi haber almadan kurtulmak istemiştir ve bu yola başvurmuştur[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

çok var böyle hadise sadece bizim ülkemizlede sınırlı diil ztn. bu arada en azından bi yemek ısmarlasaydınız bari yada çocugu kapıp polise gidebilirdiniz yolda buldum fln diyerek onlar bi çaresine bakardı. ozmnda pek bi gelecegi olmazdı aslında. kısırlaştırmayı insanlarada mı uygulamalı acep?[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...