hedele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya fıtık oluorum dilencilere ve mendil satan bebelere. Geçen biri omuzuma gül koydu yere attım yere attıgım için almak zorundaymışım. :D[signature][hline]By Neron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya çok kötü be.. ne bilimm yavrun o senn bidene biliim yani ne kötü durumdaki böyle bişi yapıo.. yada daha öte nası bi toplumdayızki insanlar bunları yapabilcek kadar düşüüoo zor bi durum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Voys, 08 Ağustos 2005 14:43 tarihinde demiş ki: oyle kadınlara tekme atcan +1[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çocuk kaçırılmış olsa neden ilk önüne gelene vermeye çalışsın? üstelik bedavaya.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bir o_O da benden ama bence o çocuk çalıntı çalıyorlar onlar öyle...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 off calıntıysa da cok kotu... bıde nıye karsılıksız vermeye calıstı ozamn? para falan ısterdı...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bakması zor gelmiştir bir faydasını görmemiştir ailesi peşine düşmüştür, bu da tırsmıştır.....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gzm kızılaya cıkma bu aralar cocuğun olur muahahahah[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Şöyle bir anlayış var; "Çocuk rızkıyla gelir" Yapıyo bi çocuk, ama ortada rızık yok! Dur diyo bi tane daha yapalım, onun rızkını bi öncekiyle paylaştırırız. Sonra da oluyo 4-5 çocuk. İmkan olmayınca o çocuklar doğal seleksiyonun şehir versiyonuna maruz kalıyorlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eternalus katılıyorum tam olarak sana iide tolga benım sucum ne? ala ala...yanlıs zamnda yanlıs yerde[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kadın tipini beğenmeiştir nede olsa anne yüreği..ciks bi şeler giymişsindir bu zengin bi şey demiştir kadında..bi de sevdi çocuğu falan demiştir.ölede güvenmiştir.. yemek ısmarlayarakta karnını doyurmak istemiştir.. kadının yerinde ve pozisyonunda olsaydım belkide bende aynı dururmu yapardım..hayat malasef bazılarımız için çok acımasız hala vede çok zor..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hmm olabılır bak bu...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bence yemeğini yer bebeğide alıp kaçardı.blöf yapmıştır.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 almamakla ii yapmışsın ama.ne olur ne olmaz.de üstünde paran varsa kadına brs para bıraksaydın durumun iiyiyse.yda bi yemek parası falanda bırakbilirdin.senin yapacağın fazla şey yok[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Benim sevgilimde zırt pırt yolda gördüğü çocukları seviyor uyuz oluyorum.Ya biri benim çocuğuma izin almadan dokunsa kafa göz dalarım çok rahatsız oluyorum bu olaydan. Bundada hoşuma gitti.Bence kafaya almış sizi.Güzel bi yöntem çocuğum olursa böyle yapıcam =) Zaten kız arkadaşımada diyorum bigün ters birisine denk gelsende bende gülsem diye.Ama kimse bişey yapmıyor.:([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 içler acısı ya çok kötü oldum. ne zaman düzelcek bu ülke? allah yardımcımız olsun :( bazende diyorum galiba işleri hep allaha bıraktığımızdan mı böle olduk?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: 2pac, 08 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki: çalıntı dır Level dergisinde bi ara çalıntı oyunlar deyimi yerine korsan deme kampanyası başlamıştı. Hadi çocuğa korsan diyelim.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 işte o çocuklar büyüyünce tinerci , gasgapçı , oluyor sonrada caddebostanda donla denize giriolar of[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oha abartmayalım... ya para falan bırakmak da kactıktan sonra geldı aklımıza ayrıca ben cocugu uzaktan sevmıstım...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 uzaktan sewmek ?[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheu telepati kurmuş çocukla :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheuh yanı el teması kurmadım bıcı bıcı olayı yaptım sadece... yanı ellemedım :) uzaktan sevdık ıste[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kız sevgilisi ile sevişmiştir prezervatif kullanmamışlardır sonra kızın kullandıgı dogum kontrol hapı fayda etmedi ise mecburen dogurmuştur ( kürtaj yaptıramadıgını farzediyorum) ve üstüne kalan cocuktan kurtulmak istiyordur çünkü öğrencidir ve evinden uzakta okuyordur ailesi haber almadan kurtulmak istemiştir ve bu yola başvurmuştur[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oha dynamick dilenci dedii kız[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok var böyle hadise sadece bizim ülkemizlede sınırlı diil ztn. bu arada en azından bi yemek ısmarlasaydınız bari yada çocugu kapıp polise gidebilirdiniz yolda buldum fln diyerek onlar bi çaresine bakardı. ozmnda pek bi gelecegi olmazdı aslında. kısırlaştırmayı insanlarada mı uygulamalı acep?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar