Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hahaha süper olmuşş[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 öeh![signature][hline]34'life. fun, music, events = life
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aha sallama bu ya resmi nikah kıyılmış bilader pembe cüzdanı mı varmış bu öbür herifin :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 en son imam nikahı resmi sayılmıyordu[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yuhh artık neler oluyor böle ya[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 "3 gün önce yapılan düğünle evlenen" bunu görünce resmi nikah da yaptılar sandım hehe demek ki kendi çaplarında öle :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: tashmoo, 08 Ağustos 2005 13:00 tarihinde demiş ki: mwhaha :D iide o erkek de nası kabul etmıskı bole bısıyi, hadi kabul etmıs,para ıcın yaptılar dıyelım, gerdege gırmeden kacsın yuh bea adamında nıyetı warmıs heralde :D hihih :D dogru dion[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 OHA![signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 harbi çüşünüz yani..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: bLackcha0s, 08 Ağustos 2005 11:42 tarihinde demiş ki: @ Nartanesi kızlarda istiyorki.Geçen tv de gördüm kocasını çok seviyor kız daha 17 yaşında 3. çocuğu yapmış. Efendim küçük yaşta evlenmelerine değil ki lafımız, para karşılığı satılmalarına. Oysa seviyorsa eşini ve çocuklarıyla da mutluysa ne ala, buna lafım yok zaten. said: Bizim köyde yaşayan bi akraba var.Kız Babasından kurtulmak için kaçtı. Bu malesef çok yaşanan bir durum. Ama gelen gideni aratır diye de bir laf var bilirsiniz. Ama bunun da kızların satılmasıyla alakası yok bence. Sonuçta kız sevdiğine kaçmıştır, di mi? said: Sonra temizliğe gelen kadının çocuğu var 15 yaşında bi posta evlendi Konyaya gitti dayak yedi geldi ayrıldı kocasından.Şimdi bi posta daha evlendi. 15 yaşında 2 koca eskitiyorlar. Bu duyduğum en trajik hikayelerden biri, hele kızın yaşını düşününce... Burda kızın da pek gönüllü olduğunu, halinden memnun olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yuh ya =) erkekliği gidiyormuştu az kalsın ama =)[signature][hline]
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hahaha =) yengem pardon amcam herhalde çok sert bakışllı korktum =)[signature][hline]
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yarılır[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz...
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 inanmak istemiyorum bu resme.. gerçekten evlenmişmi bu adam yani bu şekilde.. nasıl bir insan evladı anlamaz bu insanın kadın olmadığını ya.. veya nasıl bir insanoglu bu kadın görünümlü şeyle evlenebilir...anlamak mümkün degil....[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ohaa orda gelinin damadı becermediğine şükretmek lazım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu haber cok bomba sabah işe giderken serviste dinledim ehu ii oldu güne başlamadan[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 offfff ya varya kalıyorum böyle düşünemiyorum korkuyorum :-p[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bbbbbbbbbbbbbrrrrrrrüüüüüüüssssssssssssstttttttttttttt[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahah :) adamın tipe ba çökmüş dirke :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ohanensburg adamı zorla gay olcak şimdi o kadar para verdik boşa gitmesin der.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar