Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiği Ele Geçirme Planı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet ilkinde Sharky var onun accountunu calcaz evet izleyin.Saol Dev fikir icin.
[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo
Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti

[Bu mesaj OkuzumTruck tarafından 05 Ağustos 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj OkuzumTruck tarafından 05 Ağustos 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

Bu ikincisi Zed ile ilgili yalnız okumanız gerekenler var.
[spo1=Okumanız Gerekenler]Radmin:karşıdaki bilgisayarın monitöründekileri size getirir.
Baloncukta "Zed bak ucan bir kedi var yazıyo"[/spo]
[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo
Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti

Mesaj tarihi:
edit:akıllı insan çiptek yazmış
edit2:anlama özürlü çiptek arkadaşımız "ilk mesajtaki ne" diyerek tepkisini koymuştur ancak ben kıllandırma yapmak isteyen arkadaşa söledim dev yapmamış 2. ve 3. çalışmayı.

dev yapmamış ki ?[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 05 Ağustos 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kingpin tarafından 05 Ağustos 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
OkuzumTruck'ınkiler de baya güzel olmuş yav Zed'in bilgisyara radmini gidip kurması çok komik olmuş...
Güzel...[signature][hline][Bob Marley]
Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Mesaj tarihi:
hehe $ok $eker olmu$ =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
ahauhau süper . çizimler kötü olmuş olsaydı bile fikri süper =)[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

• Yeni Oluştur...