Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy hakkında bir soruuu...??Acil

Villians

Öne çıkan mesajlar

FF kaç oldunu bilimyoum.ama dediğim gibi fianl fantasy için yapılmış birklipte gördüm.Böle karanlıkbir duvar kibi bir yerden çıkıyo.Etrafında ki bir sürü küçük yaratıklara savaşıyo.sonra bir binanın tepesine çıkıo sonra aşağıya kayıyo.maskesini çıkarıo yüzünden[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Sosyal ağlarda paylaş

www.imageshack.us adresinden uploadla resmi sonra url sını al..ve [.img]url[/img] Yap..Yolla Msgla..(img nin Basındakı Noktayı Sayma..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 06 Ağustos 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Eğer videosu varsa capture almalısın print screenlen alamazsın görüntü bsplayer ve birçok oynatıcının kendi içinde capture alma özelliği var.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

enter sandmen e yapılan bır klıp vardı oda superdı şarkıda superdı eheh
ama omrumde gordugum unutamadıgım 3 anıme klıbı vardır

record of lododss war - Unforgiven
Rurouni Kenshin - Bring me back to life (saitoh ile kenshin kapışırken monıtore kafa atıcam bıgun heyecandan eheh)

bide tabıkı Evangelion- Engel/Ramnstein :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehehe o FF değil. Sonlara doğru dikkat edersen Mickey Mouse fırlıyor ekrana. Kingdom Hearts içinm yapılmış bir klip o. Adam gölgelerle dövüşüyo boyuna değil mi? İzlediğim en iyi kliplerden biridyi kendisi (bu arada Godsmack ve Tea party için klipler buldum ama internete yayamadım bir türlü :()[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

kıngdom hearts FF karakterlerı ıle dısney karakterlerını bırlestıren bır oyun hep ufak ufak dunyalar var işte desert world de mısal alaaddın var yada collesıum da dısney ın herkul u hades fılan avr aynı zamanda hades ıcın çalışan cloude var hatta bır bolumde cloude la kapısıyoruz
veya baska bır bolumde squalla kapısıyoruz kı squall ın tıp kaymış baya nasıl desem rınoa ıle squall ı bırlestırmışler hafıfı squall ın saclar uzun arkasında rınoa nın sembolu melek kanatları ıflan var ama elınde gunblade ı grıever ıle tavız vermıyor kımseye eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Villians, 07 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Ya hayal kırıklığına uğradım nasıl ff olur ya:( gördüm bende fareyş ama FF in karakerleride vardı küçükleri
Eminmisin?Bidaha dene :(

Kesinlikle eminim Kingdom Hearts :D O kadar kolkesiyon yapıyorum biraz bilgim olsun :D[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

Eger Amcamın Siyah Pardösösü varsa O Amcan Organizasyondandır KH2 DE Ki Söle Bi Şey Duşunüyorum...O Eleman Rikuda Olabilir...Beyaz Saclı Diyince...Aklıma O Gelio Resim Upload Ediyorum...

Eğer Riku Değilsede Kesnilikle Organizasyonda Biridir..Siyah Pardösö..

Ve BS Playerdan "P" ye Basarak Screen Shot Al...Bize Yolla..Yada "Ctrl+P" De Olabilr..

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 07 Ağustos 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...