Villians Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Evanescence-Haunten şarkısına çekilmiş kilibini izleyneelr var sa orada iki uçlu kılıcı vesiyah maskeli uzun paltolu bir erkek var o kim ?? Bulamadım delirmek üzereyim Yardımmmm...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 FF kaçki bu?[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Biraz Daha Tarif Etsene...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 FF kaç oldunu bilimyoum.ama dediğim gibi fianl fantasy için yapılmış birklipte gördüm.Böle karanlıkbir duvar kibi bir yerden çıkıyo.Etrafında ki bir sürü küçük yaratıklara savaşıyo.sonra bir binanın tepesine çıkıo sonra aşağıya kayıyo.maskesini çıkarıo yüzünden[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yaf Print Screenle Yolla Resmi...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nasıl yollıayabilirim prin screen biliomda?paticiğe nasıl gönderebilirim?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 www.imageshack.us adresinden uploadla resmi sonra url sını al..ve [.img]url[/img] Yap..Yolla Msgla..(img nin Basındakı Noktayı Sayma..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 06 Ağustos 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Eğer videosu varsa capture almalısın print screenlen alamazsın görüntü bsplayer ve birçok oynatıcının kendi içinde capture alma özelliği var.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bende divx vlc player media player var.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 binanın şeklini anlat biraz eskimiydi mistik bir binadamı geçiyordu teknolojikmiydi normal bu dünyadamıydı :P ordan da çıkarılabilir belki...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Normal modern ısıklı bir binaydı Evanescence-haunted şarkısına yapılmış klibi[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya bi de şunu merak ediyorum, neden FF klipleri hep Evanescence'in veya Nightwish'in şarkılarına yapılıyor? Kadın vokal var diye mi? Tamam güzel de Dark Saga'lı (Iced Earth) bir klip vardı o da güzeldi baya.[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 enter sandmen e yapılan bır klıp vardı oda superdı şarkıda superdı eheh ama omrumde gordugum unutamadıgım 3 anıme klıbı vardır record of lododss war - Unforgiven Rurouni Kenshin - Bring me back to life (saitoh ile kenshin kapışırken monıtore kafa atıcam bıgun heyecandan eheh) bide tabıkı Evangelion- Engel/Ramnstein :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu konuda fikrim yok.Ama ben başka da gördüm yapılan.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ehehehe o FF değil. Sonlara doğru dikkat edersen Mickey Mouse fırlıyor ekrana. Kingdom Hearts içinm yapılmış bir klip o. Adam gölgelerle dövüşüyo boyuna değil mi? İzlediğim en iyi kliplerden biridyi kendisi (bu arada Godsmack ve Tea party için klipler buldum ama internete yayamadım bir türlü :()[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ya hayal kırıklığına uğradım nasıl ff olur ya:( gördüm bende fareyş ama FF in karakerleride vardı küçükleri Eminmisin?Bidaha dene :([signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Buldum wallını ama adını bulamadım:D Acaba ANİMESİ VARMI:?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kıngdom hearts FF karakterlerı ıle dısney karakterlerını bırlestıren bır oyun hep ufak ufak dunyalar var işte desert world de mısal alaaddın var yada collesıum da dısney ın herkul u hades fılan avr aynı zamanda hades ıcın çalışan cloude var hatta bır bolumde cloude la kapısıyoruz veya baska bır bolumde squalla kapısıyoruz kı squall ın tıp kaymış baya nasıl desem rınoa ıle squall ı bırlestırmışler hafıfı squall ın saclar uzun arkasında rınoa nın sembolu melek kanatları ıflan var ama elınde gunblade ı grıever ıle tavız vermıyor kımseye eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Villians, 06 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Evanescence-Haunten şarkısına çekilmiş kilibini izleyneelr var sa orada iki uçlu kılıcı vesiyah maskeli uzun paltolu bir erkek var o kim ?? Bulamadım delirmek üzereyim Yardımmmm... Auron olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Villians, 07 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Ya hayal kırıklığına uğradım nasıl ff olur ya:( gördüm bende fareyş ama FF in karakerleride vardı küçükleri Eminmisin?Bidaha dene :( Kesinlikle eminim Kingdom Hearts :D O kadar kolkesiyon yapıyorum biraz bilgim olsun :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eger Amcamın Siyah Pardösösü varsa O Amcan Organizasyondandır KH2 DE Ki Söle Bi Şey Duşunüyorum...O Eleman Rikuda Olabilir...Beyaz Saclı Diyince...Aklıma O Gelio Resim Upload Ediyorum... Eğer Riku Değilsede Kesnilikle Organizasyonda Biridir..Siyah Pardösö.. Ve BS Playerdan "P" ye Basarak Screen Shot Al...Bize Yolla..Yada "Ctrl+P" De Olabilr..[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 07 Ağustos 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 07 Ağustos 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İşte bu ya bu adam:D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Çok farklı bir havası var[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Severim Keratayı...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar