trznx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 oyunun betasinda cok az bulundugumdan dolayi warlock char im icin pek bir talent bilgim yok. Acikcasi gerek offical forumlar olsun gerekse IGN Thottbot forumlari olsun guvenilir kisilerin yazdigi talentler pek bulamadim. Warlock u oynamis arkadaslarin talent bilgilerini burda paylasmasini rica ediyorum. Pati sitesindede warlock kismi daha olmadigindan burda aciklamalarin olmasi baskalari icinde iyi olacaktir. PvP uzerine kurulmus bir template dusunuyorum. silah olarakda wand ve staff kullaniyorum staff i dmg output undan dolayi tercih ettim tabiki ayrica gorunusunu sevdigimden dolayi :) Demonology den improved imp3/3 ve demonic embrance(5/5) i kesin alacagim. onun disinda kalan 43 puan ile neler almami tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Eger petini kullanarak oynayacaksan demon talnetlerine vermelisin ni tekim sonrala dogru sagla mtalentlar var mesela yarattigin infernoyu slave ederken damage si hizi vs cok az dusuyor talentini verdiysen yada yedigin damamge nin yarisi 30 saniye boyunca petle paylasiyorsun ancak bunlari alabilmen icin 30 talanti burda harcaman gerekiyorki o nu alacagina affliaction daki ler cok daha makul gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Lvl 60'da pet'lerin verdiği dmg ortalama olarak ne kadar oluyor mesela pet'in görevi sadece rakibi oyalamakmı yoksa tek başına bir rakibi indirme ihtimali yada büyük hasar verme ihtimali varmı? Ve lvl atladıkça pet'lerin güçleri atsada playerlara karşı etkisi azalıyormu(böyle bir şey okumuştum)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Petin bir playerla tek başetmesinin olanaksız olduğunu düşünüyorum. Mesela: hunter vs Warrior , warrior 1v1 değilde 1vs2 savaşmış olur ki buda oyunun dengelerini altüst eder...[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Karakterim int ve stam üzerine kurulu ve herşeyim maximum +stam enchantmentlara sahip. PVP template'im şöyle, Demonology Improved Imp Rank: 3/3 Increases the effect of your Imp's Firebolt, Fire Shield, and Blood Pact spells by 30% Demonic Embrace +%15 stam Rank: 5/5 Destruction Improved Shadow Bolt Rank: 5/5 Increases the damage dealt or life drained by your Shadow spells by 10%. Bane Rank: 5/5 Reduces the casting time of your Shadow Bolt and Immolate spells by 0.5 secs. Shadowburn Rank: 1/1 Instantly blasts the target with 91 to 104 Shadow damage. If the target dies from Shadowburn, and yields experience, the caster gains a Soul Shard. Affliction Improved Corruption Rank: 5/5 Reduces the casting time of your corruption Spell by 2 secs mproved Drain Life Rank: 5/5 Increases the Health drained by yourDrain Life spell by 10% Improved Life tap Rank: 2/2 Increases the amount of mana awarded by your Life Tap spell by 20% Amplify Curse Rank: 1/1 Increases the effect of your next Curse of Weakeness, Curse of Agony, or Curse of Exhaustion by 50%. Fel Concentration Rank: 5/5 Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while channelling the Drain Life, Drain mana, or Drain Soul spell. Nightfall Rank: 2/2 Gives your Corruption and Drain Life spells a 3% chance to cause you to enter a Shadow Trance state after damaging your opponent. The Shadow Trance state reduces the casting time of your next Shadow Bolt spell by 100%. Curse of Exhaustion Rank: 1/1 Improved Curse of Exhaustion Rank: 4/4 Siphon Life Rank: 1/1 Transfers 13 health from the target to the caster every 3 seconds. Shadow Mastery Rank: 5/5 Increases the damage dealt or life drained by your Shadow spells by 10%. Dark Pact Rank: 1/1 Drains 250 of your pet's mana, returning 100% to you. Destructionda Bane'e vermemin pek bi nedeni yok, Cataclysme versem %5 az manaya atacağım ama bunun pek bi önemi yok o yüzden bane'e verdim, önemli olan orda 10 point harcayıp shadowburne ulaşabilmek. Afflictionda ise en önemli talentlardan biri Nightstance, Fear -> Corruption(instant oluyor talentlar ile) -> Life Drain yaparken nightstance çok rahat oluyor, %60 her comboda yakalıyorsunuz. Size bonus instant shadowbolt veriyor siz de atiyorsunuz :) Life tap kullanarak drain lifedan gelen lifelari manaya çeviriyorsun falan filan. Siphon life da kullanmak için deil, shadow mastery almak için gerekli olduğundan. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 petlerin combattaki amacı daha çok destek kuvvet. Mesela Imp size bloodpact ile stamina veriyor, şu anda ben lvl46 da iken +40stamina aliyorum yani 400hp. Fireshield ile her melee vuruşa 11dmg veriyor. Kendisi de firebolt atiyor ki baya hoş dmg vuruyor. Siz pete attack etmeye kalkarsaniz phase shift özelliği ile bir nevi invisible oluyo, kısaca siz ona vuramiyorsunuz. Fakat size atak ederse tekrar eski haline geliyor. Succubus en fazla dmg veren pet, ayrica seduce özelliği ile sizi etkisiz hale getiriyor, bir nevi sleep gibi bişey yapamiyorsunuz fakat dmg yiyince açılıyor. Kendi invisiblitysi var. Fel Hound da succubus kadar dmg vuruyor sayılır ama sadece melee olarak. Extra dmg vurma büyüsü yok. Taindet blood ile rakibin vurduğu hasar miktarini düşürüyor, sizin curse of weaknessınız ile birleşince PVE de oldukça yararlı oluyor. Zaten warriordan daha çok hitpointiniz var bi de moblar az vurunca siz düşünün artik :> Bir de rakibinizin cast ettiği büyüyü cancel edip sonraki belli bir zaman süre içinde bir daha cast etmesini engelleyen büyüsü var. En çok kullanilan skilleri bunlar. Tabi stealth detection falan filan gibi skilleri de var. Kısaca petle adam falan alamazsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sQu birkaç sorum var. Pet'in lvl 60'ta verebileceği max. dmg hakkında bir fikrin varmı? Warrior dibine ışınlandığında veya mage pet'i koyuna çevirdiğinde eğer talentları pet'e vermişsen şansın çokmu azalıyor yada pet'e dayalı oynamak veya oynamamak çok büyük değişiklikler yapıyormu? İnceledim mage'in büyülerle verdiği dmg'ler daha yüksek warlock'tan ve frost'ta edebiliyor koyuna da çevirebiliyor, instant büyüleri var bir mage karşısında şansın nedir? Pet'lerin özelliklerini kısaca yazabilirmisin ve mesela sleep eden bir pet kaç sn ediyor ve kaç vuruşundan birinde sleep etme şansı var? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 şimdi mage ile warlock birbirinden çok farklı iki class. Mage 1v1 değil guild vs guild yada raidlerde çok faydalı. Mage büyüleri ile fazla dmg verir ama büyülerinin manası da aynı şekilde fazladır. Combatlarda manası hemen biter (4500+ manası olmasına rağmen). Hitpointi çok düşüktür. Warlock ise ufak çaplı combatlarda daha efektiftir yani 6v6 - 10v10 gibi. Ayrıca mana sorunu çekmezsin çünkü combat içinde drain life , life tap ve drain mana ile pek sorunun olmaz. Hitpointin warriorlardan bile fazladır. lvl60da pet kaç vurur açıkçası pek bi fikrim yok. Sleep atan petim 15sn lik seduce ediyo şu anda. Eğer demonology talentlarini seçersen inan oyundan pek zevk almazsin çünkü çok kuvvetsiz oluyor warlock. Afflictionda kesin alman gereken bir sürü talent var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trznx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 pvp de pet in pek bi onemi yok sucubbus ve imp haric. imp in verdigi statlar ve shield sucub unda sleep i olmasi iyi. onun disinda diger pet ler pvp de dank oluyorlar pvp e pek yatkin degilller. demonology sanirim sirf pve e yonelik improve imp ve demonic embrance den baska. squ verdigim template i goz onune alicam degisik fikirleri olan varsa onlarada acigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 En fazla damage i Succubus değil, imp veriyor. Ama zaten petlerin özelliği damage leri değil, diğer özellikleri. Çoğu zaman duruma göre pet seçmen gerekiyor. Bence hem PvP hem de soloPvE için en iyi pet voidwalker. PvE için en güzel agro tutan pet bu. lvl30 da alınan pet Fellhunter ı mob un üstüne salıp bi shadow bolt atayım dedinmi mob fellhunter ı bırakıp sana saldırıyor ama void de böyle bişey yok. +Sacrifice PvE de hayat kurtarıyor, PvP de ise -benim için- +700hp demek. Ama çok fazla PvP kasarsan soulshard lar hemen tükendiği için imp kullanmak zorunda kalıyosun. Succubus instancelar için iyi, eğer party de poly yapıcak bir mage yoksa mecbur iş succubusun seductionına kalıyor. PvP de de 2vs1 kalınca çok işe yarıyor seduction. Fellhunter ın henuz bi yararını göremedim, ne imp kadar damage veriyor ne agro tutabiliyor nede çok işe yarar bi büyüsü var. Ama daha alalı 4 level oldu .. daha tam değil özellikleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 odium galiba bek kullanmamışsın :) seduce sadece humanoidlere çalışıyo, yani öyle pve de falan bi işe yaramiyo. dmg olayinda da succubus x2 falan vuruyo impin dmgindan. lash of pain var birazcık vuruyo o :)) imp direk out of mana oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ı ıh .. imp in damage ı daha fazla. Sen firebolt unu upgrade etmemişsin anlaşılan. :) Dilersen cosmos kurup ordan bakabilirsin, petinin verdiği damage ı kaydedip DPS ı gösteriyor. Sadece humanoidlerde işe yaradığını biliyorum tabiki ama etraf humanoid dolu ya. Instancelarda işe yarıyo demişim .. deadmines full human, stockade full human, gnomeregan ise yarı human. lvl34 sonrası heryer mechanical kaynıyor ise bilemiyorum, ama şimdiye kadar seduction ın işe yaramadığı nadir yer gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ya arkadaşlar çok güzel yazmışsınızda karakter yaratırken(Orc/Warlock) kaç puan verebiliyoruz bu talentlara?51 puan galiba doğru mu ?[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... [Bu mesaj Arloth tarafından 07 Aralık 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 En fazla 51 talent verebiliyorsun ve lvl 60 a kadar yükselebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Oyunu oynama fırsatım olmadı o yuzden kusura bakmayın biraz saçma gibi gelebilir ama tam olarak öğrenmek istediğim şu; karakteri ilk açtığında yani lvl 0 iken verebildiğimiz puan sayısı 51 mi olmuş oluyor ? yoksa lvl 60 iken max 51 puan dağıtmış olabiliyorsun anlamına mı geliyor? Ayrıyetten talentların hepsini doldurunca level 160ı gösteriyor wow da şuan itibariyle max level 60 var sanırım,bu da eklenti paketlerine mi saklanıyor demek oluyor ilerki levelların :)?Bu konu ile ilgili herhangi bi açıklama yaptımı Blizzard?[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... [Bu mesaj Arloth tarafından 07 Aralık 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Lvl 10 olunca talent'ları vermeye başlıyorsun ve lvl 60 olunca 51 talent dağıtmış oluyorsun. Ama bunun haricinde lvl 2'den başlayıp her çift lvl'da para ile oynadığın class'ın skillerini öğrenebilirsin. Kısacası skiller oynadığın class'ın özelliklerini kullanmaya, talent'lar ise bu özellikleri geliştirmeye yarıyor(Tabi bazı özel vuruşlar yapmanı sağlayan talent'larda var). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Şimdi anladım,ilgin için çok teşekkür.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Rica ederim başka sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım ama özel mesaj atarsan daha iyi olur çünkü bu konular çok konuşuldu ve tekrar açılınca konu kapatılabiliyor paticik yetkilileri tarafından ve bu konu altında merak ettiklerimi sormam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trznx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Nightmare ile ilgili bi sorun olacak. Offical forumlarda arattim ama nedense search kisimlarinda bi sorun var yada benden kaynakli bi sorun var istediginiz kriterlere ait konu bulunamadi diyor. Burda bilenler varsa yanitlarlarsa sevinirim. Lvl 40 olunca warlock lar nightmare i quest ilemi aliyorlar. Bi warlock la konusmamda boyle oldugunu herhangi bir para karsiligi olmadigini soylemisti ama diger class larda 80gold a kadar giden bi para var sanirsam mount train i pet icin vs. Tam olarak nedir ne degildir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 e iste aynen ole abi ;p quest ile summon edilebilen felsteed in oluyo. dierleri para bayarken sen gule oynaya summon ediyosun ;p hos questler zor olur genelde ama lvl40 olmadim hic warlockla bilmiyorum.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Tam quest sayılmaz, sadece barrens ta felhunter ı aldığınız trainera gitmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trznx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 guzelmis valla zaten train icin en cok para bayilan bir class oldugumuzdan dolayi biraz acimislar bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 benim ufak bi sorunum var. warlock da, destruction spell lerini çok seviyorum. affliction yerine destruction a abansam çok mu kötü olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 squ'nun yazdıklarından yola çıkarak şöyle bir template hazırladım. yorumlarınız, tavsiyeleriniz felan var mıdır? said: Destruction Mastery Improved Shadow Bolt Rank 5 Bane Rank 5 Improved Lash of Pain Rank 2 Shadowburn Rank 1 Affliction Mastery Improved Corruption Rank 5 Improved Drain Soul Rank 2 Improved Drain Life Rank 5 Fel Concentration Rank 5 Amplify Curse Rank 1 Nightfall Rank 2 Improved Drain Mana Rank 1 Siphon Life Rank 1 Curse of Exhaustion Rank 1 Improved Curse of Exhaustion Rank 4 Shadow Mastery Rank 5 Dark Pact Rank 1 Demonology Mastery Demonic Embrace Rank 5[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Dark Pact'ın grindde üstüne olmasa da 60'da fazla işe yarayacağını düşünmüyorum. Affliction'u Nightfall'da bırakıp Destruction gitmek daha mantıklı. Demonology 31 - Destruction 20 iyi bir seçim olabilir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar