Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaşlarını alan var mı burada?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar bende bi kaş alma sevdası cıktı bu aralar.Evde canım acaip sıkılıo, acaip acaip arayıslara girdim, simdi de kaslarımı almayı dusunuyorum, napiyim alsam mı ki? sonra bi de hep almak gerekir 10 gunde bi ugrasılır mı?

Var mı bu isi yapan aranızda? :)

[Bu mesaj Peradur tarafından 05 July 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ee ole bi konu acmıssın ki kim gorse "aha garıya bak bunca sene kas aldırmamıs" davası cıkıyo ahua benim annemin arkı kuafor bulusturiim sizi :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
ZeuZ, 05 July 2003 00:39 tarihinde demiş ki:
ee ole bi konu acmıssın ki kim gorse "aha garıya bak bunca sene kas aldırmamıs" davası cıkıyo ahua benim annemin arkı kuafor bulusturiim sizi :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein

eheh yok yok gittim epilasyoncuya, senin cildin daha genc, igneli epilasyon yaparsak mahvederiz dedi; lazerli epilasyonda yaptırmak lazımmıs :)
Mesaj tarihi:
said:
ghaldszar, 05 July 2003 00:55 tarihinde demiş ki:
Nedir peki derdin kaşlarınla?
Niye aldırmak istiyorsun?
Epilasyona gidecek kadar ne bu derdin?

18 yıldır aynı stildeler, imaj degisikligi yapiyim diyorum :)
Mesaj tarihi:
said:
Mans, 05 July 2003 00:59 tarihinde demiş ki:
Sıkılınca kaşlarını alan birini hiç duymamıştım.Bende bu sıcak yaz günlerinde evde duruyorum genelde ve canım çok sıkılıyor.Ancak sıkıntımı gidermek için kaşlarımı almak hiç aklıma gelmemişti.
Şaka bir yana bu kaş alma olayı erkeğe pek yakışmaz.Görünüm açısından yakışmaz.Ama kaşların seni rahatsız edecek kadar fazla ise ve bu yüzden aldırıyorsan anlarım.

ben de diyorum bazen kendime kafayı mı yemeye basladım?!
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 05 July 2003 01:05 tarihinde demiş ki:
bizim bi ark jiletle almi$ti..

haftaya yeniden ayni uzunluga gelmi$lerdi..[hline]Külliyen Yalan...

dur bi dakika jilet mi, oyş, adam fantazi yapmıs ya
Mesaj tarihi:
Erkekler genelde kaşlarının ortasını alır cımbızla bence gayet normal tek kaş olmaktansa ortasını almak iiidir.Kaşlarının ortası birleşik değilse veya belirgin bir siyahlık vs.. yoksa almanı tavsiye etmem çünkü sürekli almak gerekio ayda bir 2 haftada 1 fln...
çevresini almayı düşünüosan hiç tavsiye etmem nonoşa dönersin ve onuda ancak özel yeri fln vardır orda gidip aldırırlır ona rağmen hiç hoş durmaz...
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 05 July 2003 01:12 tarihinde demiş ki:
epilasyonun nasil bi$ey oldugunu biliyo musun peki =)

en az 6 ay en fazla 3 yil boyunca her ay gidecen..

lazerin de problemi war..

butun ka$larini alabilir yanli$likla..lazer atlama yapabiliyor..kolay yayilip kokunden kaziyabiliyor..bi daha hic ka$in kalmayabailiyor..ya da yamuk yumuk..[hline]Külliyen Yalan...

hmpf eft var bazı sakatlıkları; 2 seansta kokten halloluyomus; napıcam bakalım beklemedeyim su anda :)
Mesaj tarihi:
said:
XaYd3r, 05 July 2003 01:15 tarihinde demiş ki:
Erkekler genelde kaşlarının ortasını alır cımbızla bence gayet normal tek kaş olmaktansa ortasını almak iiidir.Kaşlarının ortası birleşik değilse veya belirgin bir siyahlık vs.. yoksa almanı tavsiye etmem çünkü sürekli almak gerekio ayda bir 2 haftada 1 fln...
çevresini almayı düşünüosan hiç tavsiye etmem nonoşa dönersin ve onuda ancak özel yeri fln vardır orda gidip aldırırlır ona rağmen hiç hoş durmaz...

yok hoca o biraz nonosluk oluyo haklısın; ortasında 1-2 rötuş yapıcam; tatile cıkıcaz karizmamıza 1-2 puan eklensin; epilasyoncuya gittim, bu kaslar sana ayrı bi hava katıyo falan dedi ama bugun yarın cımbıza abanıcam sanırım :)
Mesaj tarihi:
said:
cyclad, 05 July 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
kusra bakma ama epilasyoncu sni gagalamış be abi...
tekkaşın kime yakıştığı görülmüş bu alemde[hline]
-----wazzup?------

yok hoca tek kas diil ya deisik bi cins ;)

benim aklım jiletçi arkadasta kaldı ya

[Bu mesaj Peradur tarafından 05 July 2003 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Peradur, 05 July 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
ya bi de ben kaslarımı alıcam diyince arkadaslar sanki uzaylı gormus gibi bana bakıolar; bu kadar mı acaip bi sey bu ya?!
yok sen takma onları geri kafalılık çoğu kişide var alışırlar birgün onlarda yaparlar takma kafana onları...
Mesaj tarihi:
said:
XaYd3r, 05 July 2003 01:24 tarihinde demiş ki:
said:
ya bi de ben kaslarımı alıcam diyince arkadaslar sanki uzaylı gormus gibi bana bakıolar; bu kadar mı acaip bi sey bu ya?!
yok sen takma onları geri kafalılık çoğu kişide var alışırlar birgün onlarda yaparlar takma kafana onları...

taktıgım kimse yok da acaba devamlılıgını saglayabilir miyim bu isin orda tırsıyorum biras :)
Mesaj tarihi:
said:
Peradur, 05 July 2003 01:27 tarihinde demiş ki:
said:
XaYd3r, 05 July 2003 01:24 tarihinde demiş ki:
said:

taktıgım kimse yok da acaba devamlılıgını saglayabilir miyim bu isin orda tırsıyorum biras :)

sen bi başla gerisi gelir:)[hline]
-----wazzup?------
  • Yeni Oluştur...