Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 İki gündür pek fazla bişey yemeden, ama bol bol su içerek (hatta anormal) yaşadım. Demin bişeyler yedim ve kendime geldim ama, aşırı bir böbrek ağrısı oluyo bişeyler yemeyince... Bunun sebebini -bilimsel- olarak bilip de anlaşılabilir şekilde anlatacak bir arkadaş var mı aramızda? Merak ettim[hline]:D
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 salllıyım,böbrek taşı olabilir,gece pencereyi açıp uyuduysan bide cıbıldaksan rüzgar çarpmış olabilir[hline]..........
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 e çok su içmişin yorulmuş böbreklerin... (yazıııııııışşş)[hline]trees and I are one
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ehem çok salladın sanki.. Taş olmaz herhalde değil mi? Ben daha 16 yaşına gencecik çocuğum :) bak şimdi bunu da merak ettim. kıllandırdın beni. Böbrek taşı için yaş önemli bi etken mi?[hline]:D
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Mirluin, 06 July 2003 15:49 tarihinde demiş ki: e çok su içmişin yorulmuş böbreklerin... (yazıııııııışşş)[hline]trees and I are one su böbrekleri temizler falan dediklerini duymuştum ama sanırm benimkiler boğuldular...[hline]:D
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Böbreklerini ü$ütmü$sün heralde arkada$ım.Ağrıların 1 hafta daha sürüp dayanılmaz dereceye varırsa bir doktora git.Böbreklerinde ya kum vardır yada ta$.Bu i$inde ya$lada alakası yoktur...[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b]
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yok yok çok teşekkürler ama iyiyim şimdi... Yemek yiyince düzeldiler mis gibiler... Benim en tırstığım ordan böbrek zati... Başka yerlerime bişi olmaz da... Böbrek ağrısı kötü bişey... korkutucu[hline]:D
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Belki kanın osmotik basıncı ile ilgili bir seydir,sen yemek yiyip protein seviyeni dengeye getirince osmotik basınc artacak dolayısıyla glomerulustan bobrek kanalcıklarına gecen madde seviyesi azalacaktır, osmotik basınc dusukken daha fazla madde gecer bobrege belki o fazlalık bobrekte geri emilimin artmasını saglıyordur bu da bobreginin agrımasına sebep olabilir. Biraz yorum yaptım ama dogrudur herhalde :)
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 böbrek taşı için yaşın hiç bi önemi yok arkadaşım lise 1'de böbrek taşı döküyodu ordan biliyorum
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 denize gidip eğer fazla durduysan ondan olabilir :) ben bi keresinde havzda baya bi durmuştum çıkmamıştım böbreklerim ağrımıştı[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 benim böbreklerimde doğuştan kanal darlığı warmış bilmıyordum benimde deli gibi böbreklerım ayrıyordu Günde en az 5 6 litre su tüket yanı 2 3 Sürayi bitirsende olur (öle ufak süraği değil) biraz bira içmenı tavsiye ederım ben iciyemiyorum ne yazıkki :( iyi değilmiş cart mış curtmuş vs vs vs vs vs vs Bende emaliyat olucam işte (doktora 2000 de gorundum 1 sene sonra gelin bakalım ona göre amelyat falan olucağını söleriz dedi sene 2003 ben hala doktora gitmedım ehehe)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Askinos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Aynı şey mi bilmiyorum ama benimde arada böbreklerim ağrıyor ama biraz yatıp dinlenince geçio bişeyciği kalmıo keratanın :)
Öne çıkan mesajlar