Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alterac Rep. taktikleri ?

Krmz

Öne çıkan mesajlar

Biraz uzun bir tatilden sonra tekrar döndüm wow'a ve ufak sorularım var. Yanlış hatırlamıyorsam bu Forsaken Heartler, tauren hoof ları vererek rep. kasıyorduk AV ile. Fakat bunları direk vermek mi daha avantajlı yoksa friendlyden sonra mı ? Hayal meyal böyle bişi hatırlıyodum ?!
Bir de şu ram tame edip getirme , frostwolf bilmemnesi getirme görevleri harcadıgım zamana değicek kadar rep. verir mi ?

şimdiden tşk'ler[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbişeye gerek yok, 1.6 dan sonra loot sistemi kalktı
sen gir bi kenarda bekle(afk olma atmasın) milletin verdiği reputları da alıyosun, yani boşver lootu birleri nasılsa loot yapıp veriyo, her yapılan q dan 1 reputunu alıyosun
bu şekilde 1 hafta takılsan exalted olursun[signature][hline]Boo, are you happy now?

[Bu mesaj wildpervert tarafından 08 Ağustos 2005 07:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

/dnd ?
Ya da numlock[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.

[Bu mesaj Hergonan tarafından 08 Ağustos 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birisi bunu reputationdan hiç anlamayan birisinin bile anlayacağı şekilde açıklayabilir mi. Varsayın ki karşınızda level 1 ve hayatında ilk kez wow oynayan birisi var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

konu ile alakasız oldu ama bu av içerisinde düşen nubbles pacifier yada shirt gibi gri item ler (satılamayan lar) ne işe yarar yada bir işe yararlarmı birde bu av deki boss u summon etmek için ne kadar kan'a ihtiyac var ? en azından tahmini ne kadar ?

reputation la ilgili şunu söyleyebilirim loot ları sakın es geçme Shift + sağ click , av ye pek de iyi gözle bakmadığım için gitmiyordum hiç ancak cumartesi günü 2 kere av ye girdim (nedir bu av bir bakayım diye)reputation neredeyse friendly ortasına geldi Warsong gulch gibi gıdım gıdım artmıyor
ama que süresinin çok uzun olması can sıkıcı[signature][hline]WoW
Warsong (eu)
Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...