Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 1 aydır uğraşıyorum şu yere girebilmek için. Artık sinir kirizi geçircem nolur yardım edin. www.trgamer.com a üye oldum. ama login olamıyorum. Uzun zamandır uğraştım, şifreyi geri yollattırdım felan ama sitede benim için hiçbirşey çalışmıyordu. Yani ne login olabiliyorum, ne de şifrem e-mailime geldi. En sonunda yardım linkinden e-mail yolladım. Bana gelen cevap şu: "Üyelik bilgileriniz yollandı. Bu tür sorunlar hep, ya Internet Explorer (javascript ve cookie desteği açık olmalı) ya da sisteminizde kurulu bir güvenlik yazılımından kaynaklanıyor. Lütfen güvenlik ayarlarınızı kontrol ediniz." Java Virtual Machine Yüklü. Cookie desteği açık. Nortonun ve XP'nin Firewalları kapalı. Az önce IE'nin tüm güvenlik özelliklerini 0'a getirdim, yine de login olamıyorum. Kullanıcı adını yazıyorum, şifreyi giriyorum, ancak gene aynı sayfa açılıyor, monitöre kafa gömesim geliyor. Estel'den rica ettim, o da login olamıyor. Eminim bana yardım edecek biri çıkar. Çok sevinirim... Ha bu arada, bugünlerde bir çok forum deniyorum, hepsine üye de olabiliyorum, giriş de yapabiliyorum, bir tek trgamera login olamıyorum..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yatıp uyumadan önce bir up..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 abi senin accountla baskası da login olamıyosa sorun sen de deildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 belki estel'de de aynı sorun vardır hede hödö olayı?[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yeni bi acc alıp dene, en güzeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 sen denesene bir bende ekstra account alınmıyor. ayrıca ısrarla sistemde problem var diyorum..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 kimse yardım etmiycek herhalde.. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 up up up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goxelb Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Norton Antivirus'ün Scriptblocking denen bir olayı var. Onu kapatıp dene bir de istersen.[hline]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 saolasın nortonun birçok özelliğini daha kapattım ve girdim. hmm bakalım şimdi ne istersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben orada yazarım. Norton Internet Security kullanan kullanıcılarımız ve yazarlarımız bir çok defa bu sorunla karşılaştılar. NIS ayarlarından TrGamer.com'u Trusted olarak ayarlamanız yeterli olacaktır. Not: Tarihe bakmamışım kusura bakmayın boşuna uplamış oldum :( [Bu mesaj zarek tarafından 07 Ağustos 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ohoo. çok zaman geçmiş aradan :) zaten nortonu attım çöpe mcafee kullanıyorum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2003 ün konusu ups fazla uplanmış :Ds[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olsun anılar yad edilsin... :)[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 heeey hey sene 2003 askerden yeni dönmüşüm :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yalan bari söyleme[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar