NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 öğretmen evi gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 biraz daha hesaplı olanı lazım, max 60 verebilirim günlüğüne. ulus tarafında daha uygun yerler varmış ama yorumlar iç açıcı değil, önermiyorlar oraları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kızılayda meşrutiyet caddesi üstünde erşan oteli var. fiyatı nedir bilmiyorum ama pansiyon ayarında bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dur biliyorum şu meşhur caminin oralarda oteller var 2-3yıldızlı bir otel vardı tek kişilik oda 20-40arası birşey demişti hatırlamıyorum. Bu arada sakin taksicilere sormayın adam başı 100$ gibi cevaplar veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bir de GMK Bulvarı üzerinde bol bol otel var, onlara da bak istersen 60-70'e bulabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 cebeci metro istasyonunun orada var, geceliği 25 lira. aile moteli temiz falan, kartını atmadıysam numarasını fln da veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 önerdiklerinizi not aldım, verdiğiniz istikamet üzerindekileri de araştıracağım gittiğimde. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 cebeci daha güzel bi semt 25 tl ye varsa iyidir. ama dışkapıda var ucuz oteller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar