Holyhand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arkadaşlar oyunda adamım göçtü direk bug mı değilmi anlamıyorum ve bu sabah saat 3 den beri aynı gm ye ticket yolladım adam 11 de cevap yazdı (mail yolladı) ama çok net yazmamamıştım düzeltirler bişiyi diye sonra ayrıntılı yazdım 11 de ve hala cevap yok wow resmi formuna yazı yazdım nedir bu hala yardım yok gibilerinden sayfamı kitlediler sadece 1 kişi yorum yazabildi oda 18 saattir bekliyomuş bi sorun için bu adamlara nası hızlı ulaşırız bilen varsa söylesin lütfen tüm günüm güme gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla ben bütün gün bekledim gelmedi cevap ertesi gün mail geldi size ulasamadık falan diye ama soru cevabınıda yazmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Realm'larda ciddi sorunlar var. Bugünlerde sabırlı olmak lazım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 en hizli yolu denemissin zaten nbl da ki cep telini bulup ararsan belki instant cevap alirsin ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holyhand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet bende adama baştan yazmıştım res olamıyorum hiç diye bana yazdığıda suda boğulmuşsundur spirit healer a git sanki bende akıl yok öyle bişi deniyecek adam yerinden bile oynamıyo deli olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Orada demeye çalıştığı şey bilinen bir bug. Bunun da tek çözümü suya gidip tekrar boğulmakmıdır nedir bende tam bilmiyorum başıma gelmediği için. Dene bence dediğini..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 11 hafta önce rank 10 dan rank 1 e düştü 4x ticked forumda yazilar vs olmasina ragmen 18 günde çözüldü.. Al'Akir[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Wendigo, 07 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki: en hizli yolu denemissin zaten nbl da ki cep telini bulup ararsan belki instant cevap alirsin ;)= Fax gonderseydin dana pazartesi ac telefon en temiz o sekilde ulashirsin. supportta numaralar var[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 07 Ağustos 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok nbl playeri beni arayip mare im yokoldu naapacaz demisti de telefonda danalarin abisi seni[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Qui, 07 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Realm'larda ciddi sorunlar var. Bugünlerde sabırlı olmak lazım. Bu sorunların eskiden yaptıkları gibi umarım 2 3 gün ek beleş oynama zamanı vererek geçiştirmezler..[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Wendigo, 07 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki: yok nbl playeri beni arayip mare im yokoldu naapacaz demisti de telefonda danalarin abisi seni vay editleri o zaman yaptin demek comez buycu. baktim dun hala 59 sun. sinamaya giderek lvl alinmiyor. Ps: abi demeyin daaticam valla billa. eylulde abiyi gostercem ben sana[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ghost mode da takılıp kaldıysan suda boğulunca geçer ki sende demişsin sorunu tam anlatmadım diye. Ticket gönderirken sorunu tamamen anlat ki mailde sana düzgün bir şekilde yardım etsinler.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Stuck Cek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Gm lerle ilgili büyük sorunlar var gerçekten dün gece arkadaşlarımın guildi Azure yi kestiler lootbug yaşandı sadece parayı lootlayabildiler itemlar çıkmadı GM e ticket attılar ama hala bi cevap gelmedi.. bende SW de flighmasterın orda stuck oldum kuşun üzerinde benim gibi 5kişi daha kuştan inemiodu , oyunu kapatıp açtığımda IF den kuşa biniodu otomatik olarak. 4 kere aynı yolu gittim sonunda dayanamayıp bıraktım.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Fatigue dan öl demiş gm,unstuck damı çalışmıo?[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Gm island mwhehehehehehe *!cough* Page attiginiz karakter oyunda ise ilgileniyorlar, yoksa mail atiyorlar. Ve evet, ilgilenmeleri biraz uzun suruyor maalesef :/[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar