Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM lere en hızlı ulaşım yolu nedir?

Holyhand

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar oyunda adamım göçtü direk bug mı değilmi anlamıyorum ve bu sabah saat 3 den beri aynı gm ye ticket yolladım adam 11 de cevap yazdı (mail yolladı) ama çok net yazmamamıştım düzeltirler bişiyi diye sonra ayrıntılı yazdım 11 de ve hala cevap yok wow resmi formuna yazı yazdım nedir bu hala yardım yok gibilerinden sayfamı kitlediler sadece 1 kişi yorum yazabildi oda 18 saattir bekliyomuş bi sorun için bu adamlara nası hızlı ulaşırız bilen varsa söylesin lütfen tüm günüm güme gitti :(
Sosyal ağlarda paylaş

Orada demeye çalıştığı şey bilinen bir bug. Bunun da tek çözümü suya gidip tekrar boğulmakmıdır nedir bende tam bilmiyorum başıma gelmediği için. Dene bence dediğini..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 07 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
en hizli yolu denemissin zaten
nbl da ki cep telini bulup ararsan belki instant cevap alirsin ;)=

Fax gonderseydin dana
pazartesi ac telefon en temiz o sekilde ulashirsin. supportta numaralar var[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 07 Ağustos 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 07 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
yok nbl playeri beni arayip mare im yokoldu naapacaz demisti de telefonda
danalarin abisi seni

vay editleri o zaman yaptin demek comez buycu. baktim dun hala 59 sun. sinamaya giderek lvl alinmiyor.
Ps:
abi demeyin daaticam valla billa. eylulde abiyi gostercem ben sana[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

ghost mode da takılıp kaldıysan suda boğulunca geçer ki sende demişsin sorunu tam anlatmadım diye. Ticket gönderirken sorunu tamamen anlat ki mailde sana düzgün bir şekilde yardım etsinler.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Gm lerle ilgili büyük sorunlar var gerçekten dün gece arkadaşlarımın guildi Azure yi kestiler lootbug yaşandı sadece parayı lootlayabildiler itemlar çıkmadı GM e ticket attılar ama hala bi cevap gelmedi.. bende SW de flighmasterın orda stuck oldum kuşun üzerinde benim gibi 5kişi daha kuştan inemiodu , oyunu kapatıp açtığımda IF den kuşa biniodu otomatik olarak. 4 kere aynı yolu gittim sonunda dayanamayıp bıraktım.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Gm island mwhehehehehehe
*!cough*
Page attiginiz karakter oyunda ise ilgileniyorlar, yoksa mail atiyorlar.
Ve evet, ilgilenmeleri biraz uzun suruyor maalesef :/[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...