Psc Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tanis Half-Elf[signature][hline]Lord Khell Mo/E (TRC)
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tatar ramazan:D polat alemdar ama fılmı yok ... jack sparrow tony montana carleone lerın hepısı braveheart dekı mel gıbson gıbısı warmı ,yada patrıotdakı mel gıbson. face off takı adam diyim ısmı aklıma gelmıyo su an ıkı kısı oynamıstı adamı john travolta nıcolas cage con air deki nicolas cage armageddondaki bruce wills....
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya uff redkit'i de eklemem gerekicek, bu üçüncü postum oldu bu topikte.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: sabonis, 08 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: sunu rahatlikla iddia edebilirim ki, televizyon tarihinin en basarili yaratilmis karakteri kesinlikle: George Costanza'dir. %99 katılıyorum[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bruenor ( bu adamı seviyorum kardesim) var mı boyle bir agresiflik var mı boyle bir vurdumduymazlik var mı boyle bir cesaret var mı boyle bir balta var mı boyle bir sefkat var mı boyle islev :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK [Bu mesaj CusTodeM tarafından 08 Ağustos 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eric draven[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 braveheart dekı mel gıbson nasil unutum ya.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Silent Hill oyunlarının ilkindeki Harry Mason karakteri de harikadır. Bir babanın dramı mı, yoksa bir ödleğin alternatif dünyada sıkışıp kalması mı? Harry Mason, her ikisi de.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Cosmo Kramer!! ama gerçek kahramanlardan Fela Anikulapo Kuti var! Klustwu Ukaga var! :D! (niye ünlem koyduğumu bilmiyorum tabii...) Bir de benim yazdığım bir hikayenin kahramanı dasaaa emilian var ama o sayılmaz.. geceyarısı sayıklamaları[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: uncla, 08 Ağustos 2005 03:26 tarihinde demiş ki: braveheart dekı mel gıbson nasil unutum ya. william wallace ve aynı zamanda gladyatör maximus da fenadır[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eskiler bilir bi Uzaylı Zekiye miz vardı=) Birde Dünyayı kurtaran adamla cüneyt arkın (ordaki ismini hatıralmıyorum)[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Jarlaxle Beanre&Artemis Entreri NWN den : Deekin KotOR daki abimiz Darth Revan ve Pip Boy :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 08 Ağustos 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Lieutenant Colonel Frank Slade-(Al Pacino in Scent of a Woman)
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kramer (seinfeld) max payne[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 becker![signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Fantastik kurgu-Raistlin Bilim Kurgu-Darth Vader Sinema-Edward Scissorhand Dizi-Ross Geller(Friends) Çizgi dizi-Rocko Pembe dizi-Mari Mar ya da Maria Mercedes (karar veremedim!) Çizgi Roman-Sandman Magic kartI-Serra Avatar Oyuncak-G.I Joe[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
Öne çıkan mesajlar