Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Sene önce Y*njadan eklediğimle bu sene yattım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dela, 06 Ağustos 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
simdi 5 caps yollaman lazim videodan once. yoksa topic kitlenecek.

euah koptum terazi ye de tıkladım calışmalarının devamını bekliyoruz[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
adın gibisin valla. :P dreamer...

allah kolaylık versin.:D[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 07 Ağustos 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
yonca ne ya.

yonja resimli chat ehauhae garip bişi milletin infosunun olduğu kız bulma yeri[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
Ehahah!
Bundan sonra her yatan yazsın... Hatta 1.dünya savaşında pilotların her uçak düşürüşünden sonra yapıştırılan stickerlar gibi stickerlar alalım...Ayrıntıları vermek isteyen webcam üzerinden aktarsın görüntüyü falan da filan da..

Ben yatmaya gidiyom [spo1=Gereksiz bilgi]İçimden küfrettim "ulan böyle başlık mı açılır...." gibisinden, yıldırım indi yakına bir yere bütün arabaların alarmı çalıyo...Yok sapık, yok küfür, herkes cici! Destuuur![/spo][signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
beyler şimdi türkiyeden kaça alınır bu wow siparişle kaça gelir veya?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
yok ben 1 den kascamda alıcam şu oyunu[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 06 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
İmdat

üzülme rew kafana sertce vurucam hatırlamıycaksın bunların hiçbirini.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 07 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 06 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
İmdat

üzülme rew kafana sertce vurucam hatırlamıycaksın bunların hiçbirini.

Elin değmişken benim kafama da vurur musun ?[signature][hline]Welcome back!!
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 06 Ağustos 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
simdi 5 caps yollaman lazim videodan once. yoksa topic kitlenecek.

Nefes alamadım of çok iyiydi lan dela.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
yonja bir küfür mü? niye sansürleyerek yazılmış? çözemedim.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
  • Yeni Oluştur...