Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elf Nickler

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Ya nereye açıçağımı bilmiyorum ondan buraya açıyorum.. Bir site vardır conventer Adını ve Soyadını yazıyordun Elf İsmine çeviriyordu bilen varsa yardımcı olsun lütfenb site Link istiyorum...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sağolda peki elf ismini normal isme ceviren yok mu ? :)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

sana genarate ettiği isim, senin isminle alakalı değil, random bir isim veriyo. hayalerini yıkmak istemezdim =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 07 Ağustos 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötü ya bak yazayımda bulan olursa sevinirim tari amandil (tari= merve demek mişde)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

Random değil sabit yani ben önceden kullandım bu siteyi hala ayni nicki veriyor[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok komiksiniz ya yardım lütfen ya.. Adamlar burda niclerin güzeliğinden bağsediyorlar...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dreamer, nickini elf nickine, elf ismini türkçeye çevirecek birşey bulamassın.
bazı "nick generator"lar var ama bunlar birebir "tercüme" etmez çevirirken. bazıları random, bazıları belirli sisteme göre çevirir. o yüzden bunlar "fun" amacıyla yapılmış şeylerdir.

internette elf hakkında sözlükler bulman gerekli bunun için.
mesela atıyorum yaprak=hede kılıç=hödö diye yazar o sözlüklerde.
sen de nickinde kullanmak, veya bir kitapta gördüğün ismin tercümesini yapmak için bu sözlükleri kullanabilirsin.

ama önce diyarın ismini kullanman gerekli.
mesela Yüzüklerin Efendisi (Middle Earth) Elfçesiyle, Forgotten Realms elfçesi, hatta Warcraft elfçesi çok farklı.
Hatta bunların "High Elf" "Wood Elf" "Dark Elf" "Night Elf" tarzında türleri var, bilirsin.
Eğer dilediğin diyara göre arama yaparsan, o diyarın dilleri hakkında kısıtlı bir bilgiye ulaşabilirsin.
Mesela ben bir ara Forgotten Realms'ten Dark Elf sözlüğü bulmuştum.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecum çok sağolasın... Artık gerek kalmadı ya.. Şu kaybetiğimiz arkadaşın topic'i görünce karardım bir an...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...