Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Melih Gökçek

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

said:
mardox, 07 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
ahsudhahud yuh bu kadar da bihaber olunmaz. Seveni varmış melih gökçeğin... Adam ankara'ya vapur ihalesi açmıştı ... bu adamın neresi sevilir, bi ton yolsuzluğu var. Adamın göz boymalarına kanmışsın ya... kızma ama gerçekler böyle.

Ne de olsa o : İ. Melih Gökçek

arkadasım , canım arkadasım...
dıgerlerı hem para yıyor hem ıs yapmıyor.. tamam paradan gectık hıc olmassa ıs yapsınlar yeterkı yapsınlarda parada helal olsun herkes yapıyo yolsuzlugu onune gecmek ımkansız, hatta yapmamakta mallık bı yerde, yapılsın demıyorum ama ole yanı. ama calısıyoda , helal olsun yedıgı para digerleri hem yedi hem yattı bu hakedıyo bırazda olsa
Sosyal ağlarda paylaş

çalışıyor mu?
sen buna çalışmak mı diyorsun :)

delinin teki kuyuya taş atsa bu da mı çalışmak oluyor :)

adam gereksiz yere kızılayı köprüyle donattı. bunların kaçını kullanan var? normalde trafik ışığında geçtiğimiz yerde yaya geçidini kaldırdı, yerine yayalar geçemesin diye kaldırımı demirlerle çevirdi, oraya anlamsız bir köprü koydu felan filan.
bunlar çalışmak mı oluyor? iyi birşey mi oluyor?
eğer öyleyse ben bu adamdan daha iyi çalışırım.
yolun ortasına direk koy, ertesi gün kaldır, başka bir gün tekrar koy, ertesi gün gene kaldır. sırf iş yapıyormuş gibi görün ve insanlar buna "çalışmak" desin. oh kebap.

said:
tashmoo, 07 Ağustos 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
ayrıca melıh gokcegı de beyenmıosanız... ulan kabul edın beah adam ankarayı adam ettı trafigi ,parkları , turkıyenın en yesıl sehrı su an...

gözlerime inanamıyorum...

Türkiye'nin en yeşil şehri olmasının nedeni Melih Gökçek değildir. ODTÜ, Bilkent ve Askeri ormanlıkların bu yeşillikte payı vardır.
Bahçelievler mi? Orası zaten Melih abiden önce de yeşildi.
Kızılay mı? Ne yaptı ki sorması ayıp, heryer beton oldu orası.
Sırf yol geçilcek diye ağaçlar kesildi, kaldırım yapılcak diye ağaçlar kesildi vs vs, sonra Ankara'nın yeşil olmasının nedeni Melihmiş gibi gösteriyorsunuz :)

Ankara'yı adam etti? Trafiği?
Aman aman yok sizin gözünüzü iyice boyamışlar valla.
Eskiden Akay kavşağında Trafik lambaları olurdu. Arabalar burda durur, sırayla geçerdi. Yayalar kolaylıkla yaya geçidinden geçerdi.

Şimdi ise Akay kavşağı tam bir curcuna. Trafik ışığında beklemiyorsun tamam. Ama beklediğim zamanlardan daha yavaş trafik akıyorsa, bu trafik sorununu çözmek mi oluyor?
Yürüyerek 1 dakikada gidebileceğim yeri, sıkışıklık yüzünden 5 dakikada gidebiliyorum.
Sağdan gelen arabalar sola doğru gider köprüye iner. Soldan gelen arabalar köprü yüzünden sağa gider. Bu trafiğin sıkışmasına neden olan bir etkendir. Aynı şekilde Köprüyü geçtikten sonra köprüden çıkan araçlar sağa, sağdan gelen araçlar da sola gider. E gene karıştı o kısım?
Yayalar nerden geçmesi gerekli peki? Adamları yer altına itiyorlar, onlar da arabaların arasında koşması gerekiyor? Bu da ayrı sorun yaratmıyor mu? Nesini çözmüş Melih Gökçek? Adam iyice karıştırdı trafiği. Eskiden daha düzenliydi bu.

Eskiden eskişehir yolu gayet düzenli ve akıcıydı. Ama yok şerit değiştirmeler, yol metro yapımı vs vs o yolun içine etti adam.
Yaya geçidi ve trafik ışıklarıyla kontrollü geçiş sağlanması gerekirken insanları "saldım çayıra mevlam kayıra" şekline soktu.
Yol yapımı sırasında hiç şehir planlamasını hesaplamayan adamlar bu işle uğraştı. Peki ne oldu? 3 şeritlik yol 2 şerite düşer, sonra 4e çıkar, tekrar 2e düşer. Bu arabaların gidişatını zorlaştıran, sürücüleri zora sokan birşey değil midir?
Hatta bu bahsettiğiniz Melih Gökçek, bir ara Kızılay Meydanını yayalara yasaklayan birisiydi. Sırf arabalar akıcı geçsin diye yapılmıştı. Ama örneğin Çankaya tarafından gelip Maltepeye dönmek isteyen kişilere de kapatmıştı bu adam yolu. Arabayla Çankayadan Maltepeye gitmek imkansızdı. Kızılay meydanını kapattığı için illa daha uzağa gidip sonra U dönüşü yapmak gerekmişti, bu da akıcı trafiği daha da zora sokmuştu.
Ha bir de şeyi unutmayın bak. bir ara gene Melih Gökçek'in ısrarı üzerine, Kuğulu parkı kaldırıp oraya yol yapçaklardı. Sonra halktan gelen tepki yüzünden geri çekilmek zorunda kalmıştı.

Bu adam, konunun uzmanlarını ve ilgili bilimsel çalışmaları umursamayan bir adam.
"Akıcı" trafik olsun diye heryere köprü, altgeçit, üst geçit yaptıran bir adam.
Caddeler labirente döndü, trafik allak bullak.
Kimin umurunda? Nasıl olsa arabalar durmadan gidiyor değil mi?
E pardon bir durup bir gidip bir durup bir gidip şeklinde ilerliyoruz di mi?
Ama halk bunu seviyor, kırmızı ışığı sevmiyor. Pardon eskiden daha kontrollü ve kolay bir ulaşım mı vardı? Yok ya, baksana Dur-kalk sistemi gelince ulaşım problemi çözülmüş, öyle diyorlar.

Ha bi de park sorunu ayrı bir güzel.
Parkları nereye yapıyor? Kendine oy veren bölgelere yapıyormuş bu parkları.
Kuğulu Park, Botanik Park gibi Parklar vardı di mi Çankaya'da? Bunların nostaljik simgesi vardı di mi. Peki doğru düzgün bir çalışma yapan olmuş mu bunlara? Kuğulu Park'ı araba yolu yapmak isteyen zaten o parkı geliştirmez, neden geliştirsin ki?
Valla çok komik, benim küçüklüğümde o parkta daha çok kaydırak ve oyuncak vardı. Ama bunların çoğu söküldü ve atıldı.
Eski havasını koruyacak şekilde bir restorasyon çalışması yapılabilinir? Neden yapılmıyor.

Pardon bunları yazdım buraya ama, o adam cidden illet oluyorum, buraya gelip onu savunacak şeyler söylemeniz ise, beni benden alıyor.....
[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Ağustos 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe dur ya iyi fikir
ben de melih gökçekin heykelini dikicem.
sonra da altına melih gökçek'in söylemiş olduğu "ben böyle sanatın içine tüküreyim" yazısı ekleyim.

hmm tamam fikir hazır. peki heykeltraşı nerden bulcaz? var mı tanıdık biri felan :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

melih gökçek adam diil bi kere.üst geçitlerden ankarayı göremiyorum be.her geldiğimde dahada üst geçitlerle kaplanmış buluyorum burayı valla.yakında her yer üst geçit olacak.çıldırıcak melih gökçek her yeri yıktırıp üstgeçit yaptırıcak.hatta ankaradan istanbula kadar üst geçit projesi varmış diyolar.
üst geçit fetişi bu adam.(ha başta adam diil demiştik dimi pardon :P)

Ha bide şu var:
said:
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı üçüncü kez kazanan Melih Gökçek, Hürriyet gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ın peşini bırakmıyor. Gökçek, ilk icraatının yazarın heykelini açık artırma yoluyla satmak olacağını söyledi. 5 gün uğraşarak kendi elleriyle yaptığı Çölaşan heykelini satarak gelirini hayır kurumlarına bağışlayacağını açıklayan Gökçek şöyle konuştu: 'Bugüne kadar Çölaşan'dan kazandığım tazminatın bir bölümünü vatandaşa döner olarak dağıttım. Bu nedenle Çölaşan'ın döner keserken heykelini yaptım. Şimdi bunu açık artırma yoluyla satacağım. 'Döner kesen Çölaşan' heykelini yüksek bir rakama satılacağına inanıyorum. Ben dönercilerin yerinde olsam bu heykeli alırım ve 'Emin'in döneri' diye dükkanımın önüne koyarım.'

bölede espritüel bi insan

[Bu mesaj EagleEye tarafından 08 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Bonecrusher, 07 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki:
şehir efsanesi bence de.
böyle birşeyin gerçek olcağını zannetmem.

haaa, "i. melih gökçek" garip adamdır, fıkra gibi olayları biz Ankara'lılara yaşatır ama böylesi bir olayın başına gelceğini hiç sanmam :)
Adamın kendi TV kanalı var, hep ona çıkıyor en basitinden neden radyoya çıksın?

katılıyorum. kanal a'sı var adamın boru gibi..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 08 Ağustos 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
bonecrusher , gosunu sewıyım ya.. bende kendısını cok sewdıgımı soleyemem ama yıgıdı oldur hakkını yeme dıolar ya gosunu sewıyım su yazdıklarını bıdaha bı oku ya , herseye laf sole de barı trafıge soleme nolur ya

ben gördüklerimi söylüyorum
ve adam birçok bilimsel olaya karşı çıkıp kafasının dikine projeler yapan biri.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...