cenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya ne bir resimde ne bir filmde ne bir belgeselde bir tane kolu bacağı göğüsü kıllı sakallı bıyıklı kızılderili görmedim ne iş bu ya? Şamanlar daha doğarlarken birşey filan mı sürüyorlar napıyorlar? Böyle arı döl mü olur ya? Arada mutasyon da mı olmaz? Birinden Türkiye'deki bazı köylerde doğan kız çocuklarının koltuk altkalarının filan tuzlandığını (tam olarak nasıl birşey bilmiyorum) duydum. acaba benzer bir yöntem mi??? (aha türk kızılderililer türk mü sorusuna yeni ispat)[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iide resim film diosun yani onlar harici görmediysen gidip yerinde inceleme yapmak lazım bu konuyu sonra karar ver belki orjinalinde vardır :-D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 redkit in bi bölümden hatırladığım kadarıyla kızılderililerde sakal çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahahaha iyi izlenim =)[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 parlak cocuk onlar ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olabilir mi hakikaten öyle bişey acaba ? nasıl öğrenebilirz bunu internetten falan gerçekten merak ettim bende :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok yahu bunlar elf değil herhalde :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Köseler.Derileri kızıl olmasının nedeni o (salladım inanmayın)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hatta redkit bi bölümde kızılderiliyi tıraş olurken görüyoduda anlıyodu bunun sahte kızılderili olduğunu yakalıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Saçları da dökülmüyor bu abilerin. Saçın dökülmeyecek ama köse olacan deseler, bir an durmam tamam lan derim :-)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sakalı olmayan adama adam mı derim beaa...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sakalsız erkek cok kötü oluyor .. ben 17 yaşındayım ufak ufak var bendede çıkması için kesiyorum paso ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahah cıkana kadar cıksın diye ugrasırsınız gorurum cıkınca da cıkmasın diyeceksiniz[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 feci kıllıyım öküz gibi sakal çıkar bende ama mutsuzum kesmek çok deeertt 1.5 haftada 3 cm falan oluo nerdeyse kıl bi olay =)[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: elesso, 08 Ağustos 2005 01:19 tarihinde demiş ki: hatta redkit bi bölümde kızılderiliyi tıraş olurken görüyoduda anlıyodu bunun sahte kızılderili olduğunu yakalıyodu inanılmazdı o yaa, telegraf tellerini döşemeye çalışanları koruduğu bölümdü, çölde susuz kalıyolardı falan :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi ben Severim sakal.Çıkıyoda yawaş yawaş... Tarikat üyesi olucam vallaha tek idealim o.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla lise sona geçtim ve son derece kıllıyım...sakallar vs..ama hala aralarda boşluklar var..(dudaklarımın kenarları vs.) eğer orta sonda şimdiki aklım olsaydı jiletle tıraş olmaya başlardım...nasıl olsa çıkmıcakmı..erken çıksın etraftaki erkeklerden farkın olsun mantığı ile abanırdım...ailede kürtlükte var zati fazlasıyla kıllanmaya başladım böüöhühöh göğüsler felan bu yaz feci kıllandı öbühöh..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Sorj, 08 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki: abi ben Severim sakal.Çıkıyoda yawaş yawaş... Tarikat üyesi olucam vallaha tek idealim o. Nereyi uçurcan Eru? çok merak ediyorum ehehe :?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 paticiğin binasını :) ciddiyim ya sakkalları böyle bırakçam saçları birbirine karıştırcam.Tam bi tarikat üyesi gibi olcak tipim çok severim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok abi biz aczimendi olalım..böyle heyyaheyya diye diye kolkola huulayalım..en kıral sakal o elemanlarda zaten..böyle yağlı yağlı terli terli kendimizden geçeriz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eru seni o tiple hayal edemiom valla .. System of a down un sollist i gibim dolaşırsın artık ... El-Eruşa .. :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ailede kürtlük olmasıyla kılların pek bir alakası yok açıkcası .. ben kürt'üm ama açık tenliyim..ha anne tarafı giresunlu ama onlarda Selahaddin Eyyubi'nin soyundan geliyorlar(torunları falan galiba) .. Ha şunuda belirtmekte yarar var; esas kürtler sarışın,mavi gözlü oluyolar yani şimdi kürt diye nitelendirdiğiniz adamların bir çoğu diğer ırklarla haşır neşri oldukları için öyle :) neyse kürt tartışmasıan dönmesin cevabı olan özelden konuyu kirletmeyelim :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2 gün önce kesmeseydim tarikat üyesi gibiydim millet dalga geçiodu bu halde londro ya gitme die hehe[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Mandoo, 08 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki: yok abi biz aczimendi olalım..böyle heyyaheyya diye diye kolkola huulayalım..en kıral sakal o elemanlarda zaten..böyle yağlı yağlı terli terli kendimizden geçeriz.. Mandoo allah iyiliğini öldüm gülmekten akşam akşam :D ... Terli terli kendimizden geçeriz .. eheh ^^[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: sir, 08 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki: said: elesso, 08 Ağustos 2005 01:19 tarihinde demiş ki: hatta redkit bi bölümde kızılderiliyi tıraş olurken görüyoduda anlıyodu bunun sahte kızılderili olduğunu yakalıyodu inanılmazdı o yaa, telegraf tellerini döşemeye çalışanları koruduğu bölümdü, çölde susuz kalıyolardı falan :) sabotajı da bu kızılderili kılığına girmiş herif yapıyodu!! Güzel bölümdü tabii... :D Muahahah! Olayı başka taraflara çektik gibi.. Siz devam edin aczimendilerde kaldıydık :D [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 08 Ağustos 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar