Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi olay

Chemical

Öne çıkan mesajlar

git ev falan yak sen

walla sen yokken 2 tane buluşma yaptık 4 gün içinde, ilkinde 10 ikincisinde 18 kişi toplandık

yakın zaman içinde bir tek paintball var galiba, nargile tayfası birbirini görmekten bunaldı sanırım, en az 1 hafta daha toplanmayız yani bence, sonrasını bilemem

başlık da şahane olmuş bu arada[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı bir serverda [pati] clanı olarak bir ekşın yapalım[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu 128k kablo ile film bile indiremiyorum zaten torrent hedelerinde sorun çıkarıyo anca ares kullanabiliyoruz ondan da maksimum oyun mp3 felan indirilir oyun dediğim de worms felan evet bi' şeyler yapmak lazım...hadii...hadiii...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

garbıça bakın bir sürü şey var ..

http://forum.paticik.com/view.php?id=101553&page=233

bunun devamını getirebilirsiniz ehaueah[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Aha gecenin fake'i eksikti tamamlandı...
İşte her şey sıradan bi' atkarsiyon yapmak lazım...
Not:Koruyucular çok hızlı artık adamı nefes alamadan imha ettiler.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.

[Bu mesaj Cd- tarafından 08 Ağustos 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok mu sıkıldınız o zaman bu hafta bir lan party yapalim diyoruz bi bakın katılımcı war mı bakem LAN PARTY konusu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ankarada sıkıldım ben de en sonunda lunaparka gittim beni havadan aşa atan ne kadar alet varsa binip "nihahah adrenalin" diye bağırdım. deneyin güzel oluyo.[signature][hline] harvester
İşte post kasan TW..kınıyoruz..
vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki:
1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...