Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çok sıkıcı oldu bu aralar herşey. bi aksiyon istiyoz. sıkıldık. soldat yandan yedi zatem. serverlarde kapalı vesmorda serveri yenilemiyo. (pis) aksiyon yok yani kısaca herkez napıyo be bi benmi sıkılıyom?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Evini yak en iyisi :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kafamgirsin diye "bi olay" vardı belki birisi onla uraşsa sıkılmazzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yalnız değilsin :D 24/7 download ediyom film indiriyom durmadan film indir iyidir :)[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 git ev falan yak sen walla sen yokken 2 tane buluşma yaptık 4 gün içinde, ilkinde 10 ikincisinde 18 kişi toplandık yakın zaman içinde bir tek paintball var galiba, nargile tayfası birbirini görmekten bunaldı sanırım, en az 1 hafta daha toplanmayız yani bence, sonrasını bilemem başlık da şahane olmuş bu arada[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yabancı bir serverda [pati] clanı olarak bir ekşın yapalım[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 senin aklın ekskavatörde kaldı galiba :) kitap oku film izle müzik dinle tatile git, ben hepsini yapıcam bu hafta valla..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 wow a gel[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hadi abi yarım kalan kavgaya devam action mı rulz daha demin en kralı burda oldu[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi eylem varmış..şöyle janjanlı FAŞO AGA yazacan..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 farklı bi hayat tarzını dene, tikky ol, varoş ol, con con ol.. yada en iisi kolpacı ol.. :) yörünge dışına çık.. like this.. :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Curunir, 08 Ağustos 2005 01:58 tarihinde demiş ki: yalnız değilsin :D 24/7 download ediyom film indiriyom durmadan film indir iyidir :) aynen ben de baydım film indiriom izliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben bu 128k kablo ile film bile indiremiyorum zaten torrent hedelerinde sorun çıkarıyo anca ares kullanabiliyoruz ondan da maksimum oyun mp3 felan indirilir oyun dediğim de worms felan evet bi' şeyler yapmak lazım...hadii...hadiii...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 anaa 3. madalyayı almışım lan hohoaha[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 garbıça bakın bir sürü şey var .. http://forum.paticik.com/view.php?id=101553&page=233 bunun devamını getirebilirsiniz ehaueah[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Chemical, 08 Ağustos 2005 02:05 tarihinde demiş ki: anaa 3. madalyayı almışım lan hohoaha reklam yapma lan dünden beri görmedin sanki şimdi görmüş gibi yapıon seni seni :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende feci baydim evde yazin ankara cekilmiyor![signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aha gecenin fake'i eksikti tamamlandı... İşte her şey sıradan bi' atkarsiyon yapmak lazım... Not:Koruyucular çok hızlı artık adamı nefes alamadan imha ettiler.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 08 Ağustos 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ehehe kedin var ne güzel işte :) kedin ile oyunlar oyna, takıl. action'da neymiş :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Curunir, 08 Ağustos 2005 01:58 tarihinde demiş ki: yalnız değilsin :D 24/7 download ediyom film indiriyom durmadan film indir iyidir :) o 7/24 bence en iyi grup yapalım yanlış anlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok mu sıkıldınız o zaman bu hafta bir lan party yapalim diyoruz bi bakın katılımcı war mı bakem LAN PARTY konusu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Chemical, 08 Ağustos 2005 02:05 tarihinde demiş ki: anaa 3. madalyayı almışım lan hohoaha sende bu çene olduktan sonra nice 3 lere,3 te yemtez 5 tane..ver babam ver..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: uncla, 08 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki: bende feci baydim evde yazin ankara cekilmiyor! gel hoca armada'da sinemaya gidelim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok abi ankarada sıkıldım ben de en sonunda lunaparka gittim beni havadan aşa atan ne kadar alet varsa binip "nihahah adrenalin" diye bağırdım. deneyin güzel oluyo.[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar