tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: DueLisT, 05 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki: bahcelerde kokleri yer marul falan yetistirenlere illet olur valla bizde ona illet oluruz ailecek.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kırkayak çiyan ve envayi çeşit boceklere karşı fobım war hattan sıneklere bile sevmiyorum bocekler :([signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz)
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Danab urnundan nefret ederim. Soktumu ciddi ağrı yapar ve uçuyor bu şerefsizler yanılmıyorsam birde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yerlere baka baka yürüyorum artık orc seni öldürmeyi planlıyorum şuan :P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Absolut, 05 Ağustos 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Danab urnundan latincesi mi bu abso?:)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Oha danaburnuymuş önümden uçan bişey geçtide planör sandım ben onu allah hepsinin belasını versin[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Çok feci huylandım[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Ardeth, 05 Ağustos 2005 01:11 tarihinde demiş ki: Bir kere bizim kuzenin odasında görmüştüm. Kuzenim bağırarak çıktıktan sonra, normalde izlediğim böcekleri barışcıl bir şekilde evden dışarı atma yöntemini izleyemediğim için üstüne bir kutu böcek ilacı boşaltmak zorunda kaldım, bu sırada da bilimsel gözlemlerimi yaptım. Bu hayvan da hem cinsleri gibi, kangren vs gibi bir hastalığa yakalanan organlarını lizozom yardımıyla vücudundan ayırıp, atabiliyor. Nitekim arkasından sıkmaya başladım ilacı ve hayvan bir 5 dakika boyunca, arka ayaklarından başlayarak tek tek öndeki son ayağına kadar hepsini döktü sonrada öldü. Takdir ettim. ilginçmiş. bunu bilmiyordum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Alexian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu yaz Gümüldür'de arkadaşım denizde bi sigara paketi buldu amacımız dışarı atmaktı. Eline aldığı gibi koluna bişey tırmandı paketten çıkıp uzun bössürü ayağı olan bişey arkadaşım direk alıp suya geri fırlattı... Ve o çiyan o gün o denizde iki kişiyi sokup resmen abartısız kırmızı balon etti :) Yani demek istediğim denizdekisi çok çok daha kötü aman dikkat :)[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage..
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tırstım lam deniz çiyanından ki ben dalgıç adamım her türlü deniz balığını ve bitkisini elime falan alırım böğğğğğğ iğrenç bişi ya böceklerden nefret ediyorum . kızlara hak vermeklazım ehaeh[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kaşındım resimlere baktım. kulağımda bişi var
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Nefret ediyorum hepsinden ya..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tatildeyken gecenin bi yarısı beni bacağımdan sokmuştu, öyle bi küfretmişim ki bizimkiler uyandı. yatağı arayıp bulduk GH688(ericsson) ile vurduk ölmedi. sonra bi kaba kapatıp hastaneye gittik. iğne fln yapmışlardı.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hamam böcekleri süper boyutunun 10 da biri yerden geçiyolar bi evde banyoda gördüm kovalıyodum kaçıştırmaya basladı jet gibi kosuyo lavaboya düştü ve deligin içine kıvrılıp girdi ki delik kendisinin ciddi 10 da biri fln nası sıgdı girdi hemen anlamadım[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hepsi çok horibıl ya =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Best bug is a dead bug!!! Starship troopers ı çok seviyorum ya.. Böceklere ölüüümmm!!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kakalağa roketatarla mı dalalım?
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 O filmi seyrettikten sonra böcek öldürmemek mümkünmü?Film biter bitmez kendimi banyoda elimde terlikle buldum.Böceklere saygı duyarım ama bana yanaşana acımam.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 al sana iğrenç bişey, bigün sabah uyandım ağzımı gargara yaptım tükürdüm O NE!?!?! küçük bi bcek vardı lavaboda. hala düşünüyorum ağzımdan mı çıktı o acaba?
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Eternalus, 06 Ağustos 2005 21:41 tarihinde demiş ki: al sana iğrenç bişey, bigün sabah uyandım ağzımı gargara yaptım tükürdüm O NE!?!?! küçük bi bcek vardı lavaboda. hala düşünüyorum ağzımdan mı çıktı o acaba? Yok ya olmaz o kadar :P[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 başı-götü belli olmayan tüm böceklerden nefret edıyorum[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Eternalus, 06 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki:kakalağa roketatarla mı dalalım? Gerekirse evet! Bütün böcekleri öldürelim yok edelim. Hatta hepsini meydana toplayıp büyük bir tepe olacak şekilde yığalım ve yakıp etrafında dans edelim!!! abarttım galiba biraz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hmm bizde canli yem attigimizda yem ölünce hemen ciyan dolaniodu cesede :p[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hay bakmaz olaydım konuya ifrit olurum böcekten sinekten, psikolojik olarak kaşıntı tuttu beni.[signature][hline]Fire in the Darkness...
Öne çıkan mesajlar