Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiyanlar Hakkında!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
DueLisT, 05 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
bahcelerde kokleri yer marul falan yetistirenlere illet olur

valla bizde ona illet oluruz ailecek.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
Oha danaburnuymuş
önümden uçan bişey geçtide planör sandım ben onu
allah hepsinin belasını versin[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 05 Ağustos 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Bir kere bizim kuzenin odasında görmüştüm. Kuzenim bağırarak çıktıktan sonra, normalde izlediğim böcekleri barışcıl bir şekilde evden dışarı atma yöntemini izleyemediğim için üstüne bir kutu böcek ilacı boşaltmak zorunda kaldım, bu sırada da bilimsel gözlemlerimi yaptım. Bu hayvan da hem cinsleri gibi, kangren vs gibi bir hastalığa yakalanan organlarını lizozom yardımıyla vücudundan ayırıp, atabiliyor. Nitekim arkasından sıkmaya başladım ilacı ve hayvan bir 5 dakika boyunca, arka ayaklarından başlayarak tek tek öndeki son ayağına kadar hepsini döktü sonrada öldü. Takdir ettim.

ilginçmiş. bunu bilmiyordum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Bu yaz Gümüldür'de arkadaşım denizde bi sigara paketi buldu amacımız dışarı atmaktı. Eline aldığı gibi koluna bişey tırmandı paketten çıkıp uzun bössürü ayağı olan bişey arkadaşım direk alıp suya geri fırlattı... Ve o çiyan o gün o denizde iki kişiyi sokup resmen abartısız kırmızı balon etti :) Yani demek istediğim denizdekisi çok çok daha kötü aman dikkat :)[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Mesaj tarihi:
tırstım lam deniz çiyanından ki ben dalgıç adamım her türlü deniz balığını ve bitkisini elime falan alırım böğğğğğğ iğrenç bişi ya böceklerden nefret ediyorum . kızlara hak vermeklazım ehaeh[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
tatildeyken gecenin bi yarısı beni bacağımdan sokmuştu, öyle bi küfretmişim ki bizimkiler uyandı. yatağı arayıp bulduk GH688(ericsson) ile vurduk ölmedi. sonra bi kaba kapatıp hastaneye gittik. iğne fln yapmışlardı.
  • Admin
Mesaj tarihi:
hamam böcekleri süper
boyutunun 10 da biri yerden geçiyolar
bi evde banyoda gördüm kovalıyodum kaçıştırmaya basladı jet gibi kosuyo
lavaboya düştü ve deligin içine kıvrılıp girdi
ki delik kendisinin ciddi 10 da biri fln nası sıgdı girdi hemen anlamadım[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Best bug is a dead bug!!!
Starship troopers ı çok seviyorum ya.. Böceklere ölüüümmm!!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 06 Ağustos 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
al sana iğrenç bişey, bigün sabah uyandım ağzımı gargara yaptım tükürdüm O NE!?!?! küçük bi bcek vardı lavaboda. hala düşünüyorum ağzımdan mı çıktı o acaba?

Yok ya olmaz o kadar :P[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos.
Mesaj tarihi:
başı-götü belli olmayan tüm böceklerden nefret edıyorum[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 06 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki:kakalağa roketatarla mı dalalım?

Gerekirse evet! Bütün böcekleri öldürelim yok edelim. Hatta hepsini meydana toplayıp büyük bir tepe olacak şekilde yığalım ve yakıp etrafında dans edelim!!! abarttım galiba biraz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
hmm bizde
canli yem attigimizda yem ölünce hemen ciyan dolaniodu cesede :p[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

• Yeni Oluştur...