Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rus kızları turk erkeklerınde ne bulur

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

birincisi ben bir bayan diilim, ikincisi eger adam gibi adamsa ister beyaz corap giysin,ister siyah.insanları dı$ gorunu$lerine gore yargılamayın demiyorum ama i$i abartmaya hic gerek yok.3 haftadır alanya'dayım.bir rusun yanında turk goren her Turk INSANı,once kızın hakkında daha sonra da erkegin hakkında ba$lıyor yorum yapmaya.eger o erkek kendinden daha az cekici bi tipse, bunu gurur kaynagı ilan ediyor;"o kızı once ben gorseydim,gidip konu$saydım ben koluma takardım" diye kendini pohpohluyor.kendimden biliyorum,arkada$larımdan biliyorum;cok $ukur bu yıl dogru yolu bulduk ama insanları tartı$arak hicbi yere gelemezsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Rus erkekleri çok bakımsız olunca,sabah kahvaltısında vodka içince e kızlar tabii ki erkek arıyolar.Ayrıca bu kızlar türk erkeklerinin sahiplenmesinden hesap ödetmemesinden ve bişeyler ısmarlamısından çok etkileniyolar.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
Alakası yok abi

1)Rus erkekleri değer bilmiyo..alkol var kabalık var..
2)SAHİPLENME DUYGUSU YOK..o yüzden aldatma normal bişi sanki..kimin eli kimin.. :)
3)Biz kız için kavga ederiz..ana bacı avrattır ..kutsal 3'lü müz ..ama onlar ne racon bilir ne delikanlılık bilir...vodka-sex..
(belki de bu yüzden ruslar kemerdeki kürtleri bu kadar seviolar)
4)Biz kızlara mal gözüyle değil,Yar gözüyle bakarız

Biz koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi

aynen
Sosyal ağlarda paylaş

Tıstıs..Sevıyorlar ıste bızde sevıyoruz..Onlar dıyormu turk erkekler rusları nıye sevıyor dıye...Turklerın agzından bır Rakı bı de Rus kız muabbetı eksık olmaz..[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek...
Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TeadoR, 04 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 04 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki:
vodka erkekligi olduruyor...

konuyla ne alakasi var biz rus kizi dioz sen votka diyon demekki adam oluyor die topic acsak sen mac kac kac dicen herhalde puhaaaa:D

acik acik cinsel uzuvun alasini buluyor demek terbiye sinirlarim disarisinda aslinda.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

Parayla alakasi yok abi 5++ yildizli rixos premiuma gittim bu sene rus doluydu ve gece 12 den sonra oteli tuvaletlerine giremiyoduk. Diskodan aliyolardi ruslari dogru tuvalete. Oraya gelen ruslardada para olduguna gore parayla alakasi yok bu olayin ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 04 Ağustos 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
said:
TeadoR, 04 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 04 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki:
vodka erkekligi olduruyor...

konuyla ne alakasi var biz rus kizi dioz sen votka diyon demekki adam oluyor die topic acsak sen mac kac kac dicen herhalde puhaaaa:D

acik acik cinsel uzuvun alasini buluyor demek terbiye sinirlarim disarisinda aslinda.
[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 03 Ağustos 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
said:
trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi

yuru bea !!

+1000[signature][hline]name= _Shujinko_
lvl=6*
Np= 27***
Karus_Assasin
Baş Düşman= DraBuLL
Server= Xigenon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...