uzumlukek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 birincisi ben bir bayan diilim, ikincisi eger adam gibi adamsa ister beyaz corap giysin,ister siyah.insanları dı$ gorunu$lerine gore yargılamayın demiyorum ama i$i abartmaya hic gerek yok.3 haftadır alanya'dayım.bir rusun yanında turk goren her Turk INSANı,once kızın hakkında daha sonra da erkegin hakkında ba$lıyor yorum yapmaya.eger o erkek kendinden daha az cekici bi tipse, bunu gurur kaynagı ilan ediyor;"o kızı once ben gorseydim,gidip konu$saydım ben koluma takardım" diye kendini pohpohluyor.kendimden biliyorum,arkada$larımdan biliyorum;cok $ukur bu yıl dogru yolu bulduk ama insanları tartı$arak hicbi yere gelemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Rus erkekleri çok bakımsız olunca,sabah kahvaltısında vodka içince e kızlar tabii ki erkek arıyolar.Ayrıca bu kızlar türk erkeklerinin sahiplenmesinden hesap ödetmemesinden ve bişeyler ısmarlamısından çok etkileniyolar.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hadi ya ben 1.65 im patladık o zaman çünkü hepsi uzun boylu bunların[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Rus kadınları ne demiş ''PARA PARA PARA''[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: SbNN, 03 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Rus kadınları ne demiş ''PARA PARA PARA'' Tanıdıgım hiçbir rus kadın para para para demiyordu.[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Rus kadınlarını fahişelerle karıştırmayın. En azından abaza muhabbetine dönmesin.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel [Bu mesaj Adiemus tarafından 03 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Alakası yok abi 1)Rus erkekleri değer bilmiyo..alkol var kabalık var.. 2)SAHİPLENME DUYGUSU YOK..o yüzden aldatma normal bişi sanki..kimin eli kimin.. :) 3)Biz kız için kavga ederiz..ana bacı avrattır ..kutsal 3'lü müz ..ama onlar ne racon bilir ne delikanlılık bilir...vodka-sex.. (belki de bu yüzden ruslar kemerdeki kürtleri bu kadar seviolar) 4)Biz kızlara mal gözüyle değil,Yar gözüyle bakarız Biz koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sunnetlı oluınca daha sexy oluomus dıyolar ... belki???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Tıstıs..Sevıyorlar ıste bızde sevıyoruz..Onlar dıyormu turk erkekler rusları nıye sevıyor dıye...Turklerın agzından bır Rakı bı de Rus kız muabbetı eksık olmaz..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kesinlikle kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Rus demeyin eheh =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Türk erkeğinde seks 3. sırada geliyor Yalana bak anasını satıyım. Ben bi rusla takılcam seks 3. sırada gelcek pehh..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 vodka erkekligi olduruyor...[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 3. sırada ıste At sılah sonra da kadın(o olunca seksde oluyor)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: TeadoR, 04 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: said: Dela, 04 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki: vodka erkekligi olduruyor... konuyla ne alakasi var biz rus kizi dioz sen votka diyon demekki adam oluyor die topic acsak sen mac kac kac dicen herhalde puhaaaa:D acik acik cinsel uzuvun alasini buluyor demek terbiye sinirlarim disarisinda aslinda.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Parayla alakasi yok abi 5++ yildizli rixos premiuma gittim bu sene rus doluydu ve gece 12 den sonra oteli tuvaletlerine giremiyoduk. Diskodan aliyolardi ruslari dogru tuvalete. Oraya gelen ruslardada para olduguna gore parayla alakasi yok bu olayin ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Cinsel tatmin söz konusu...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Para[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Para bir nevi :P ama ne bilyim vakit geçir me bence genelde :D tatilde yalnız kalmadım orda bir arkadaşım vardı olayı :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatrix Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Para , Cinsellik ve gecen gunku gazatede okudum rus kızları turk erkeklerının cok romantik oldugunu solemı$ler.Allah Allah oleyimiyiz ? : )[signature][hline]Al birde buradan yak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Türk kası =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dela, 04 Ağustos 2005 13:56 tarihinde demiş ki: said: TeadoR, 04 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: said: Dela, 04 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki: vodka erkekligi olduruyor... konuyla ne alakasi var biz rus kizi dioz sen votka diyon demekki adam oluyor die topic acsak sen mac kac kac dicen herhalde puhaaaa:D acik acik cinsel uzuvun alasini buluyor demek terbiye sinirlarim disarisinda aslinda. [signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: tashmoo, 03 Ağustos 2005 03:58 tarihinde demiş ki: said: trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi yuru bea !! +1000[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Floyd, 04 Ağustos 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Aklıma bir söz geldi -Tanrım neden kızları bu kadar güzel yarattın -Sizler beğenin diye -Ama neden bu kadar saf yarattın -Onlarda sizi beğensin diye ben de soruyorum neden türk kızlarını akıllı yarattıldıu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 onu bunu bilmemde 1 ay sonra Ukrayna dayım, bende çok şey bulacakları kesin[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar