dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Uzun bişiler yazıyordum ama boşver vazgeçtim... belki daha sonra (computer çöktü yaw :() Gitti dev gibin yazı. Ne diyim...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aile baskısı var kızlrda.yoksa vermek isteyen bol yani=)tam evlenicekler adam gayet kültürlü ailesi falan da.bakirelik açılıyor konu olarak.ee bakire değilsen evlenmem diyor.aileler de ibret alıyor bu durumdan.halbuki ne kadar doğal bi ihtiyaç.adam evlenene kadar alıyor alıyor.karşısındaki kızın önceden vermiş olmasını istemiyor=)aynı şekilde bu şekilde kızlar da var.hepsinin vay haline...[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ben ce türk kızları Gayet güzeller, hoşlar Bok atmayın Türk kızlarına.Tikkylere atabilirsiniz o ayrı.Burnu Kalkık :P Kalkıklarada atabilirsiniz.20 tane kızın bi tarafı kalkık diye bütün türk gızları kalkık değil herhalde ya?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bunun tikkylikle falan alakası yok ki...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: IsAbeLLa, 06 Ağustos 2005 00:10 tarihinde demiş ki: aile baskısı var kızlrda.yoksa vermek isteyen bol yani=)tam evlenicekler adam gayet kültürlü ailesi falan da.bakirelik açılıyor konu olarak.ee bakire değilsen evlenmem diyor.aileler de ibret alıyor bu durumdan.halbuki ne kadar doğal bi ihtiyaç.adam evlenene kadar alıyor alıyor.karşısındaki kızın önceden vermiş olmasını istemiyor=)aynı şekilde bu şekilde kızlar da var.hepsinin vay haline... e o kızlar öle heriflerle evlenmeyi kendilerine nasıl yedirebilioalrki?boru mu bu evlilik demkki yanlış kişidir bu akdar basit.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 turkiyenin gercekleri bunlar pls...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Natural, 06 Ağustos 2005 00:30 tarihinde demiş ki: said: IsAbeLLa, 06 Ağustos 2005 00:10 tarihinde demiş ki: aile baskısı var kızlrda.yoksa vermek isteyen bol yani=)tam evlenicekler adam gayet kültürlü ailesi falan da.bakirelik açılıyor konu olarak.ee bakire değilsen evlenmem diyor.aileler de ibret alıyor bu durumdan.halbuki ne kadar doğal bi ihtiyaç.adam evlenene kadar alıyor alıyor.karşısındaki kızın önceden vermiş olmasını istemiyor=)aynı şekilde bu şekilde kızlar da var.hepsinin vay haline... e o kızlar öle heriflerle evlenmeyi kendilerine nasıl yedirebilioalrki?boru mu bu evlilik demkki yanlış kişidir bu akdar basit. katılıyorum, ama maalesef birçok kişi bu zihniyette. en "ya tamam, bu okumuş, sağalam biri" dediğiniz bile çürük çıkabiliyor.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ya kısa ve öz söyliyim ;Binlerce türk abazan tayfası+Caddebostan Tayfası gibi erkeklerimiz oldugu sürece kızlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam edicekler bizim erkeklerimiz kızlara normal bir insan gibi degilde sanki Marstan gelmiş mülteci gibi bakıyolar.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 isabella apla ya katılıyorum gayet de güzel yazmış +1[signature][hline]Ah be şebo metal müzik yaPsa nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Kendercik, 19 Kasım 2003 11:04 tarihinde demiş ki: Ben insanları türk, kız falan gibi kategorilere ayırmayı sevmem. Genel olarak insanların o tavırlarından tiksinirim ki bunun ne türklükle ne de kadınlıkla doğrudan alakası vardır. Çünkü onlar insan[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" ama bizi ayırıyorlar barbarlar ve baska türlüleri saf kardeşim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: edi, 19 Kasım 2003 22:11 tarihinde demiş ki: pardon da, kizlarin burnu havada diyosunuz, kendisine okuz gibi bakan, yenilecek mal gibi goren bi adama karsi nasi bi tavir bekliyodunuz? Hayatta beni en rahatlatan olaylardan bitanesi buraya gelmek oldu bu bakimdan valla, oh be rahatca sokakta yurunulebilir, laf atani yok, 20m oteden mal gibi suzeni de yok. Once ise bir de karsi tarafin gozunden bakmayi ve birbirimizle arkadas olmayi ogrenelim bence... ablayı triplere sokmayın ya türk kızları güzel deyin yeter. mesela ben diyorum türk kızları güzel neden? 1)dünyada başka kız kalmadığı zaman 2)a ile başlayan diğer kıtalardan sonra ;):);):);) *bi de turk kizlarina cirkin diyen kisiler hayatlarinda cinli, japon, hintli, guney amerikali, mogol falan gormemisler sanirim sadece avrupa'ya bakarak sig bir genelleme yapmak olmaz, ve de avrupada' da mesela git almanya'ya belcikaya, kizlar guzel mi genelde, hic de deil, yasayan bilir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şahsen ben burnu havada mı ilgilenmiyorum onlar alışmışlar abazalara.bakmayınca laf atmayınca mor oluyorlar.istiyorlar resmen laf atılmasını istiyorlar. sanki dünyada başka yerde yok onlarınkinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hayat sorunu oldu bu kadın erkek ilişkileri. Abartılacak ne var anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Genelleme yapacak kadar fazla diil bence burnu havada kızlar.Şaşırdım hatta türk kızları burnu havada topici üzerine bu kadar destekleyici yorum gelmesine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 isabella helal olsun düşüncelerimi yansıtmışsın...Arkadaş lütfen biraz daha özen gösterelim ya namus bacak arasında değil beyindedir...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: RamsesII, 08 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: ...namus bacak arasında değil beyindedir... bekaretci bi insan degilim ama bu cumleyi de oldum olasi anlayamadim. bacaklari acip acmamayi beyin kontrol etmiyo mu? ne ifade eder bu cumle?[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar