Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı kaybımız Windshade!!!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

yahu şimdi aklıma geldi de, geçen hafta perşembe-cuma günü filan, boğaz köprüsünden atlayan bir gencin hikayesini yazmak gelmişti aklıma okuldayken. hatta genç trabzanları bırakarak kendi kendine kollarını dolayacak, "hepinizi kucaklıyorum" diyerek köprüden aşağı düşecekti.

1-2 kez sohbetim olmuştu windshade ile. 6-7 ay önce nebula forumlarında bana attığı ö.m'yi de hatırladım şimdi. daha bi üzüldüm. keşke onu hayata bağlayacak birşeyler olsaydı. allah rahmet eylesin demekten başka birşey gelmiyor elimden. ölümünde huzur bulur, rahat uyur umarım.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 23 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
eğer saka felansa cidden hepiniz bannanıcak yane bu kadar basit delirdim su an evde sakaya dahil herkes bannansın diye herkese basvurcam sakaysa
bu ne be
ya olamaz yua
hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz... :([signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch)

For Hibernia İçim!!

Öhöm bakınız
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yazık çok. Allah rahmet eylesin.
Fotolarına baktım da oğlanın elinden sigara ve alkol düşmüyo. Bunun ailesinin hiç mi haberi yok? Eğer varsa ve bunu gozardı etmişlerse öyle aile olmaz olsun. Neyse olan olmuş onemli olan bunu okuyanların ders çıkarması. Tekrar Allah rahmet eylesin.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

Eskilerden yazdığım bir şiiri paylaşmak istiyorum dostlar sizle ölümle ilgili...
Tekrardan başımız sağolsun.

Keşke..
Keşke kolay olsa denildiği gibi..
Masallardaki gibi sessiz ve usulca olsa,
Acıtmasa vücudumuzun en uzak noktasını bile.
Gözlerimden akan siyah gözyaşları
Belki anlatır çaresizliğimi
Sana susayışımı..
Feryadımı..
Keşke..
Keşke sadece bana acı çektirsen
Çevremdekilere zarar vermesen..
Beklerken senin ansızın gelişini yollarda
Alıp gitmeni canımı aniden
Bana hiç acımadan..
Paydos vermiyorum artık hayata..
Beni yıldıramayacaksın artık ölüm
Her ne kadar güçlü olsan da..
[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de alalım elim,ize gitarı yakalım ateşimizi kumbaya söyleyelim değil mi?

isterseniz ruhsuz diyebilirsiniz bana ama ölen öldü.. çocuk kıydı canına bir yaprak daha düştü ağaçtan.. ölenle ölmeyin

aslında o görevini yaptı.. o bize sağlığın ne akdar önemli bir şey olduğunu gösterdi, o bize yaşamın ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Ona teşekkür etmeliyiz ki bize bu kadar güzel bir ders vererek gitti.

Yapabileceğimiz tek şey hayatımıza daha çok değer vermemiz bedenimizi korumamız ve hayattan tad almamız. sağlığımız olamdıktan sonra yaşamak neye yarar?

Cenazesinde saf tutalım onun için dua edelim ve ona teşekkür edelim. O görevini yerine getirdi.

Teşekkürler arkadaşım, seni hiç tanıma fırsatım olmadı ama bana çok önemli bir şeyi hatırlattın. günahların affolsun, huzur içinde yat, ruhun ovada koşan atlar kadar özgür olsun.

Orta Asya Türkleri'nde bir inanışa göre her doğan çocukla beraber bir yıldız parlarmış gökte ve o ölünceye kadar da parlamaya devam edermiş. Sevgili arkadaşım yıldızın bir başka gök altında tekrar parlasın.

Amin.[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzgünüm ben bu olayı ilk dün duydum gerçekten allah rahmet eylesin yazık olmuş çocuğa ben ne bir patiyim nede bu çocuğun arkadaşıyım sadece bunun arkadaşları 2 gece önce bir olay var diyip gittiler ertesi gün intihar ettiğini duydun. Ailesinin tüm sevenlerinin ve Pati ailesinin baş sağolsun.

Saygılarımla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 23 Kasım 2004 22:18 tarihinde demiş ki:

aslında o görevini yaptı.. o bize sağlığın ne akdar önemli bir şey olduğunu gösterdi, o bize yaşamın ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Ona teşekkür etmeliyiz ki bize bu kadar güzel bir ders vererek gitti.

Yapabileceğimiz tek şey hayatımıza daha çok değer vermemiz bedenimizi korumamız ve hayattan tad almamız. sağlığımız olamdıktan sonra yaşamak neye yarar?

Cenazesinde saf tutalım onun için dua edelim ve ona teşekkür edelim. O görevini yerine getirdi.
[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...