zydar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yuh be.. ben oyunları bitriyorum diye avunuyodum kendimle :-) ne bu ya[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ne bilim mantiksiz ve anlamsiz bir ugrasi.Oyunlarin karakterlerine yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 40 saatte 99 olma davası acayip kasış birşey , belli bir grup adam bunlar 10 kişi falanlar , sorcressı falan filan , 10 saat birisi alıyor 10 saat birisi alıyor . Tabii bu olay 1.09da yapıldı 1.10 da duşuk levellerin hellde xp alması neredeyse 0 a çekilmişti . Taktik zaten belli hemen gorevler bitirilir , durmadan hell seviyesinde Cow level temizlenir sadece biraz sabır edicek ve organize olucak oyuncular lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 1.09 da yapılırda. 1.10 da exp penalty var. lvl 99 olma hikayesi bencede 1.09 içindir. Bu arada 1 saat 58 dk da bitiren adamada hll olsun.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo. B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş? A:Fare B:Ko g.tüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bir de half life bitiren vardı böle...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Half Life'ı bitireni izledim ben, bir nevi bug abuse yapıyor. Duvarların üstünden yürüyor..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bizden bi farkı olması lazım dime[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kim bilir kac sefer bitirmiştir adam ezberlemiş ne olcakki[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İndirip izleyen varsa şu soruları yanıtlayabilir mi? -Maphack kullanıyo mu? -Char duyduğuma göre assa imiş. Türü ne? Trapsin mi? Meele mi? -Diabloyu zor kesti mi? Kendi rekorum: Oyuna girdiğim andan itibaren 1dk 58 sn de Baal i hell seviyesinde kestim :-). Ekran açılıp baalin ölüşüne kadar geçen süre. Versiyon 1.10.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo. B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş? A:Fare B:Ko g.tüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: unaccompanied, 05 Ağustos 2005 13:08 tarihinde demiş ki: kim bilir kac sefer bitirmiştir adam ezberlemiş ne olcakki Ezberlese bile 2. ve 3. actte çok gezmesi lazım.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo. B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş? A:Fare B:Ko g.tüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hack yok adamda denildi 2 kez. okusaydın keşke. potion kullanıyo 12ye kadar. sonra trap ve hep trap. diabloda zorlanıyo baya. baalda zor ama diabloda uğraştı.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: zaidral, 05 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki: hack yok adamda denildi 2 kez. okusaydın keşke. potion kullanıyo 12ye kadar. sonra trap ve hep trap. diabloda zorlanıyo baya. baalda zor ama diabloda uğraştı. PArdon okumamıştım hack olayını. Bilgiler için saol.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo. B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş? A:Fare B:Ko g.tüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Googledan korkuyorum bunela diablolu adsense...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Daa okumadım ama assasin'in trapleri umtimate'a kadar hep fire chaos sactuary de fire resistleri naı geciyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cure Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bende başladım yüklemeye ama dial-up ile biraz zor olacak :) yüklediğim yere kadar seyrettim adam çok hızlı hareket ediyor helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Suark, 29 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki: oha o hayatta olamaz. multiplayersa olur. ancak ondada 99 deilde 98 olabilir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed [Bu mesaj Agirol tarafından 07 Ağustos 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Heidestimmung, 30 Temmuz 2005 06:16 tarihinde demiş ki: edik : eklemeyi unuttugum cümle vardı Ben geçen yazımı gecemi gündüzümü bu oyunla harcamıştım. 3. haftamda lvl 68 bone necro yapmıştım ki şu var. Adam belli ki normal diffucultta oynuyor.NPClerin resistleri yok ve en iyi damage veren büyüler fire büyüleri . tabiki amcamız hepsi çatır çatır kesiyor. Kolay iş. benim aklımın almadıgı olay şu. Adam Fallout 2 'i 12 dakkada bitiriyor [Bu mesaj Heidestimmung tarafından 30 Temmuz 2005 06:18 tarihinde değiştirilmiştir] diabloya inanabilirim ama fallout 2 için 12 dk ııh imkansız bi yerden bi yere gitmesi fln war daha arabanın aküsünü taa nerden bulcanda takcanda ohoooo imkansız.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 15 dk da Morrowind bitiren adam bg2 yi 1 saattede bitirir 40 saat 99 levelda kasar valla ne diyim Allah akıl fikir versin bu arkadaşlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İmkansız demeden şu videoları bi izleyin alla aşkına ya yalan borcu yok kimsenin kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 adam 2 saatte bıtırır ama oynadıgı oyun dıablo degıdır yanı ha hıle ıle oyun bıtırmışım ha makınelı tufek gıbı oyun bıtırmışım ıkısıde anlamsız[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 15 dakkada morrowind mi? işte o imkansız.. *!midesi bulanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sence imkansız :) bitiriyo adamlar valla video izlemesem neysede gördüm yani adam resmen bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yuh ya ayıp valla ayıp şimdi morrowindi küçümsemeye başladım "15 dakkada biten oyun" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 haha ilginç. insanlar oyunlara laf atmaya başladı. birincisi bu oyunu oynayanlar, binlerce kez oynuyan kişiler. bu videoyu çekme nedenleri "alın bunu böyle oynuycaksınız" maksadı değil. bunlar time attack yapmak için bu videoyu çekmiş oluyor. yani ilk defa oynuyan elbette böyle oynayamaz, oyun yapımcıları da sizin böyle oynamanız için yapmadı oyunu. siz bu oyunu oynarken normal oynayın. sizin 10 saatte bitirebileceğiniz bir oyunu bir başkası 1 saatte bitirdi diye boşuna kendinizi üzmeyin. dediğim gibi bunlar oyunu yüzlerce kez oynamış kişiler, ve oyundaki bugları ve haritadaki kısayolları felan keşfetmiş kişiler. morrowind 15 dakkada bitebiliyor diye neden küçümsüyorsunuz ki? lol. adam tüm questleri yapmamış, sadece esas adamı öldürmüş büyük ihtimalle de bug veya hile kullanmış :) oyun lineer olmadığından elbette 15 dakikada bitebilir. devasa bir haritada farklı şehirlerde oynama imkanınız var, lineer bir şekilde mission based-fps oynamıyorsunuz ki?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben planeescape torment'i 1 dakkanın altında bitiriyorum ne varki.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar