asas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sımdı ben de 2 saatlık bı konser var bunu mp3 calara atmak ıstıyorum attım fakat tabı dogal olarak calmadı vıdeolu oldugu ıcın..Sımdı ben bunu herhangı bı programla sadece sesın kalmasını saglayıp mp3 e atma olanagım var mı=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya vardı sanırım öle vidyonun sesini kaydetme programları ama sana yardımcı olacak kadar bilgim yok bi araştırır bakarım[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 VirtualDub ile video dosyalarindaki sesleri .wav formatinda export edebilirsin. File > Save WAV[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olmaz / diyemeden geçemicektim kusura bakmayın :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bu arada ben öyle birşeyi programla değil deden kalma yöntemlerle yaptım. Açtım mikrofonu direk kaydettim sesi sonrada düzeltip öyle mp3 haline getirdim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 düşük kalite olur öyle ayrıca microsoft video bidi bidisiylada ayırabiliyosunda o sadece wmv destekli sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: bLackcha0s, 07 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki: bu arada ben öyle birşeyi programla değil deden kalma yöntemlerle yaptım. Açtım mikrofonu direk kaydettim sesi sonrada düzeltip öyle mp3 haline getirdim :D:D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Windows ses kaydedici ile kayded (ayarı var onun bilgisayardaki sesleri alıyor) mp3 e çevir ses kaybın çok az ya da hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 HAYIR! virtual dub ile Save wav dersin.Sonra Wav ı mp3 e çeviren bi Program ile (Alto mp3 maker) Çevir at.BU kadar basit.Bende çoğu klibin mp3 ü vardır.Kliplerde daha değişik oluyor.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar