Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olurmu bole bı sey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sımdı ben de 2 saatlık bı konser var bunu mp3 calara atmak ıstıyorum attım fakat tabı dogal olarak calmadı vıdeolu oldugu ıcın..Sımdı ben bunu herhangı bı programla sadece sesın kalmasını saglayıp mp3 e atma olanagım var mı=?
Mesaj tarihi:
ya vardı sanırım öle vidyonun sesini kaydetme programları ama sana yardımcı olacak kadar bilgim yok bi araştırır bakarım[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
olmaz

/ diyemeden geçemicektim kusura bakmayın :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
bu arada ben öyle birşeyi programla değil deden kalma yöntemlerle yaptım.

Açtım mikrofonu direk kaydettim sesi sonrada düzeltip öyle mp3 haline getirdim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 07 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
bu arada ben öyle birşeyi programla değil deden kalma yöntemlerle yaptım.

Açtım mikrofonu direk kaydettim sesi sonrada düzeltip öyle mp3 haline getirdim

:D:D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
  • Yeni Oluştur...