mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 sorunsuz calisan bir php web server linki lazim .. Te$ekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 www.lycos.co.uk gibimi?[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hayir php dosyalarina kontrol eden php web serverlari ornegin bir dosyaya acc ler birikiyor bu web erver da saatte bir spheraccu dosyasina kopyaliyor bu i$levi yapan sorunsuz bir php web server linkine ihtiyacim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 www.sourceforge.net'den phptriad cek, kendi makinanda denemis olursun, daha hizli olur. Acc sistemi istiyorsan da Dagger atmisti bi ara.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben daggerin acc sistemini php destekli bir web e koysam , kayit yapildiktan sonra phptriad yuklu olmasa bile cali$irmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Phptriad'i kendine kurman icin soylemistim ben, calisir tabii php destekli yere koyunca.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ok saolasin baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: mazbul, 04 July 2003 19:48 tarihinde demiş ki: ben daggerin acc sistemini php destekli bir web e koysam , kayit yapildiktan sonra phptriad yuklu olmasa bile cali$irmi calısmaZZ!! cunku server senın makınende[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 nasil ya ne dmk istedin anlamadim taz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 server senin makinende yani acc dosyaları o yuzden webserver yabancı yerden senin makineni görmez (daggerınkinden bahsediom)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 iyide sirf serverin oldugu makinada mi calisiyor bu php? (kafam kari$ti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bana iyice aciklarmisiniz su konuyu nasil calisitigini ornegin post edilen bilgiler su dosyaya girer ve bole yaparsan snin sphereaccu dosyasina tasinir olarak .. attim tabi ama nasil calistigini ogrensem belki o zaman halledebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 walla dagger ınkini tam incelemedim ve bilmiyorum ama scriptsharing teki php dosyasinin config ayarlarina sphere klasorunu yaiyorsun ve oda gereken text bilgilerini sphereaccu.scp ye yazıyor ve bir dahaki savede sphereacct.scp klasorune gecerek account acılmıs oluyor iste bu yuzden sphere in calıstıgı pcde olmak zorunda web server aksi taktirde bu dosyaya ulasamıyorsun ne yazıkki...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ya web server dediginiz nedir? web host degil heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Php destegi olan biryere o dosyalari upload edip ayarini vsini yaptiginda calisir iste, kafa karistirmaya gerek yok. Web host aramadan kendi bilgisayarinda dene diye onerdim ben phptriadi sadece, yanlis anlasilmis.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 iide baggio mesela ben gittim sphere ile alakalı olmayan serverıuma koydum o phphleri benim account dosyama nasıl yazıcak oradan..?[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 peki baggio ben www.lycos.co.uk den bir host aldim ve crate , lost , lost2 , birde bi tane daha vardi ismini hatirlamiyorum bu php dosyalarini upload ettim acc acinca accnin acilmistir sifre su bu diyor fakat save atiyorum acc isleve konmami$ durumda create.php yi biraz kari$tirdim c/sphere/account/uoacc diye bir dosya yoksa yarat diyo sonra bilgileri bu dosyanin icine koy diyor en altta ise bu dosyadaki bilgiler sphereacct.scp dosyasina kopyala diyor sphereacct.scp diye bir $ey yok bende acc dosyalari sphereaccu dosyasinda onu degistirirsem mi olur gene de oynamadim ama su an ki haliyle calismiyor.. bir de mesela server benim makinede baska bi makine acc yaratirsa onun harddiskindeki c/sphere/account/uoacc ye yaratilmicakmi cok detayli ve anlayacagim $ekilde sorularimi cevaplarsaniz cok mutlu olcam yardimlariniz icin saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 mazbul iste o php scripti calistigi makinada c:/sphere/accounts klasorunu arıyor ve bulamazsa calıstıgı yerde bir tane yaratmaya calısıyor ama bu ne yazıkki senin serverına etki etmiyor lycostaki hostta arıyor yazmak istedigi dosyayı bu yuzdende diyoruzki web server yazilimi kur bilgisayarina ve bu phphleri oraya at isteyende senin ipnden account alir ve otomatik olarak senin spherine gecer bildigim kadarıyla php lerin senin makinada yada seni aginda yazma hakkı olmayan makinalarda ise yaramaz.. (internetteki bir hostta ornegin..)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ya zaten ben web server yazlimi istedim en ba$ta gerek yok dediler varmi yok mu pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Serveri koyacagin yerde olmali evet :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ehehhehe baggio sicak senide vurdu anlasilan :D[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 o zaman ben gene link istiim sizden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 web server yazilimi linki lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Baggio, 05 July 2003 16:43 tarihinde demiş ki: Php destegi olan biryere o dosyalari upload edip ayarini vsini yaptiginda calisir iste, kafa karistirmaya gerek yok. Web host aramadan kendi bilgisayarinda dene diye onerdim ben phptriadi sadece, yanlis anlasilmis.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 ayarını vssini yapamıosun işte yine kendi makinana webserver kurman lazım yoksa senin makinandaki dosyayı nası görsün lycos ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ehe ok olayı anlamısınız :p download.com dan php triad diye arat cıkıo onu indir kur direk acılcak. apache flm aççan.. :P[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar