Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

php web server

mazbul

Öne çıkan mesajlar

walla dagger ınkini tam incelemedim ve bilmiyorum ama scriptsharing teki php dosyasinin config ayarlarina sphere klasorunu yaiyorsun ve oda gereken text bilgilerini sphereaccu.scp ye yazıyor ve bir dahaki savede sphereacct.scp klasorune gecerek account acılmıs oluyor iste bu yuzden sphere in calıstıgı pcde olmak zorunda web server aksi taktirde bu dosyaya ulasamıyorsun ne yazıkki...[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

Php destegi olan biryere o dosyalari upload edip ayarini vsini yaptiginda calisir iste, kafa karistirmaya gerek yok. Web host aramadan kendi bilgisayarinda dene diye onerdim ben phptriadi sadece, yanlis anlasilmis.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

peki baggio ben www.lycos.co.uk den bir host aldim ve crate , lost , lost2 , birde bi tane daha vardi ismini hatirlamiyorum bu php dosyalarini upload ettim acc acinca accnin acilmistir sifre su bu diyor fakat save atiyorum acc isleve konmami$ durumda create.php yi biraz kari$tirdim c/sphere/account/uoacc diye bir dosya yoksa yarat diyo sonra bilgileri bu dosyanin icine koy diyor en altta ise bu dosyadaki bilgiler sphereacct.scp dosyasina kopyala diyor sphereacct.scp diye bir $ey yok bende acc dosyalari sphereaccu dosyasinda onu degistirirsem mi olur gene de oynamadim ama su an ki haliyle calismiyor.. bir de mesela server benim makinede baska bi makine acc yaratirsa onun harddiskindeki c/sphere/account/uoacc ye yaratilmicakmi cok detayli ve anlayacagim $ekilde sorularimi cevaplarsaniz cok mutlu olcam yardimlariniz icin saolun
Sosyal ağlarda paylaş

mazbul iste o php scripti calistigi makinada c:/sphere/accounts klasorunu arıyor ve bulamazsa calıstıgı yerde bir tane yaratmaya calısıyor ama bu ne yazıkki senin serverına etki etmiyor lycostaki hostta arıyor yazmak istedigi dosyayı bu yuzdende diyoruzki web server yazilimi kur bilgisayarina ve bu phphleri oraya at isteyende senin ipnden account alir ve otomatik olarak senin spherine gecer bildigim kadarıyla php lerin senin makinada yada seni aginda yazma hakkı olmayan makinalarda ise yaramaz.. (internetteki bir hostta ornegin..)[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 05 July 2003 16:43 tarihinde demiş ki:
Php destegi olan biryere o dosyalari upload edip ayarini vsini yaptiginda calisir iste, kafa karistirmaya gerek yok. Web host aramadan kendi bilgisayarinda dene diye onerdim ben phptriadi sadece, yanlis anlasilmis.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

ayarını vssini yapamıosun işte
yine kendi makinana webserver kurman lazım
yoksa senin makinandaki dosyayı nası görsün lycos ?[hline]ICQ: 4435695
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...