Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 normal dır valla bızım arkadaslarında basına gelıor beyenıorlar cıkmak ıcın gıdıor konusuorlar fılan 90 lı fılan cıkıor ama bı bakıon 86 lı gıbı duruor[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 büyük gösteriyorlar[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Allah sahiplerine bağışlasın ne diyelim... (e bi tane de bize gelir artık herhal :D ... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 büyük gösterdiklerini düşünüyorum edit : sir yapmış benden önce espiriyi olsun :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton [Bu mesaj Bleeding tarafından 06 Ağustos 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 güzin ablaya sormak lazım acaba o ne dio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ay ben de wonder bra kullanan kızlar ile alakalı sandıydım.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Evet çok var. sulak yerde yetişmiş diyorum ben onlara.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: horacegoesskiing, 07 Ağustos 2005 01:56 tarihinde demiş ki: ay ben de wonder bra kullanan kızlar ile alakalı sandıydım. LOL![signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ehuh son nesil feci cidden.. Hazır benide hep 22 fln sanıyo millet ama naapalım çocukluğumuzu yaşayamadık biz :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 geçen yaz kınalı ada'da bi kıza resmen aşık olmuştum. geberiom filan gece uyuyamıom kendimi dağa taşa veriom o derece. kızda 26 yaşlarında filan. kıza açıldım, kabul etti çıkıoz filan ama bişilerden şüphe tmeye başladım. ertesi gün bi arkadaş bana şunu dedi : "ne o lam sabiciliğemi başladın. elma şekeri lazımmı?" kız meğerse 13 yaşındaymış.. öleyim ben emi...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben o büyük gösteren kızlardanım:( .millet bazen abartıp üniyemi gidiyon falan diyo.90'lıyım ama,görseniz inanmazsınız[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 90 lı olunca benden 11 yaş küçük oluon.. 11 yaş ya. ooooooooooffffff. ya neden yaşlanıom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Lonely, 07 Ağustos 2005 03:57 tarihinde demiş ki: 90 lı olunca benden 11 yaş küçük oluon.. 11 yaş ya. ooooooooooffffff. ya neden yaşlanıom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( +1 abi valla yaşlanıyoruz... devamlı gittiğin yerlere bi bak. yaş ortalaması değişmemesine rağmen küçülüp duruyor insanlar!!!![signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 lexius da oyle, gerci kız degil ama. o sakallarla rahat bi zımpara çeker yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 LExius Hayvan YA! HAYVAN! herif benim 2 katım lan.Öeh ezik hissettim kendimi bi an :) Zaten rüyamdada onun gibi sakal bırakıodum eehue.. Nolduysa biz sınırda kaldık 87! hiç öyle öküz gösteren 87 li görmedim çok az.Hep 88 89 90 lı elemanlar Öküz gibi.Hele komşunun oğlu 91 li herif Benim gibi bişey Hatta LExius a benzio :p Öyle bişey ya.Bu yeni nesil Çok cabuk gelişio.Sınırda Kaldık peh..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Msn de kendimi göstereyim(87 liyim) o zaman lexius un lafını etmezsiniz :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tesla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kızları kesmek için bakınca kötü oluyo kendi yaşında olduğunu bilsen hadi yine bişeyler yapacaksın ama.... 88 li ama 85'den farkı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: RamsesII, 07 Ağustos 2005 13:06 tarihinde demiş ki: Msn de kendimi göstereyim(87 liyim) o zaman lexius un lafını etmezsiniz :D dikkat dikkat aramızda 2 yaş var :) şu an sakallarımı indirdiğim zman boynumun altına kadar iniyo :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 itici.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben 90 lıyım (hatta bugün doğum günüm),boyum 1.70 ama bana 18 yaşında gösteriyosun dişyenler oluyo.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 genç göstermeyi tercih ederim madalyonun diğer yarısı 30 ve 35 yaşına gelince 20 liklerle takılabilcen mmahuahu :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaşlı gösteren cıvırlarla ilk olaya sen girecen amugha ghoyum bu hayat felsefemdir. Yoksa birisi illaki eninde sonunda yapacak anuna ghoyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi ben bi kızla tanıştım kız 16-17 gösteriyo kızın yaşı 12 çıktı ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar