toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Beyler ben bi client açtım yübüncı dil .add fln diyince ing. çıkıyor onları nasıl türkçeleştiririm bana uzun uzun en ince ayrıntısına kadar anlatırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Clienti Nasıl Türkçeleştirim Deyince Bende Direk Böyle Yazdım ne Yapim yani :( [Bu mesaj Cyclone tarafından 07 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cyclone tarafından 07 Ağustos 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sanırım arkadaş sphereın add menusunden bahsediyo clientı açtım demekle[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aaa pardon[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi şey anlamadım ama ben şey yapmak istiyorum .add deyince türkçe menü gelsin onu istiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 menu scriptini açıp türkçeleştireceksin.[signature][hline]Requem ME Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 he ya işte bende dünyanın kare olmasını istiyorum ama olmuyo. ne yapalım ?? MENU.scp Dİye Bir şey oLması Lazım Giriceksin. [MENU MENU_ADDITEM] Bunun Altındaki Şeyleri Türkçe Yap İŞte Sora r r at bak bakalım türkçe olmuşmu[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [MENU MENU_ADDITEM] buldum on=0 fln var onları nasıl türkçe yapcam onuda söyleyin belki rahat bırakırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 onlarla oynamayacaksın :) buton ayarları onlar.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Peki Ne Yapcam?Nereye Türkçe Yazcam ve türkçe olarak ne yazcam onuda söyleyin [Bu mesaj toad51 tarafından 07 Ağustos 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: toad51, 07 Ağustos 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Peki Ne Yapcam?Nereye Türkçe Yazcam ve türkçe olarak ne yazcam onuda söyleyin [Bu mesaj toad51 tarafından 07 Ağustos 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] ingilizcen yoksa zaten sen onu türkcelestiremezsin. neler yazıorsa yapıstır buraya türkcelestireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [MENU MENU_ADDITEM] SPHERE Main GM Menu ON=0 GameMaster Features MENU M_GMFEATURES ON=0 Valuables MENU M_ADDI_VAL ON=0 NPCs MENU M_ADDN ON=0 Magic Items MENU M_ADDI_MAGIC ON=0 Tools & Trades MENU M_ADDI_TOOLS ON=0 Raw Materials MENU M_ADDI_RAWMAT ON=0 Potions & Flasks MENU M_ADDI_POTION ON=0 Scattered Materials MENU M_ADDI_RAWMAT_MISC ON=0 Weapons & Armor MENU M_ADDI_WEPARM ON=0 Magic Weapons & Armor MENU M_ADDI_WEPARM_MAGIC ON=0 Equipment & Items MENU M_ADDI_PROV ON=0 Clothing MENU M_ADDI_CLOTHING ON=0 Banners & Signs MENU M_ADDI_SIGNS ON=0 Food MENU M_ADDI_FOOD ON=0 Plants MENU M_ADDI_PLANTS ON=0 Rocks, Stones, Boulders MENU M_ADDI_STONE ON=0 Structures MENU M_ADDI_STRUCTURE al türkçeleştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: toad51, 07 Ağustos 2005 19:32 tarihinde demiş ki: [MENU MENU_ADDITEM] SPHERE Gm menusu ON=0 GameMasterlar icin MENU M_GMFEATURES ON=0 Degerli seyler MENU M_ADDI_VAL ON=0 yaratiklar MENU M_ADDN ON=0 Buyulu esyalar MENU M_ADDI_MAGIC ON=0 Aletler & Alisverisaletleri MENU M_ADDI_TOOLS ON=0 Maddeler MENU M_ADDI_RAWMAT ON=0 İksirler MENU M_ADDI_POTION ON=0 bilinmiyor MENU M_ADDI_RAWMAT_MISC ON=0 Silahlar & Zırhlar MENU M_ADDI_WEPARM ON=0 Buyulu silahlar & Zırhlar MENU M_ADDI_WEPARM_MAGIC ON=0 Gereç & Parca MENU M_ADDI_PROV ON=0 kumaslar MENU M_ADDI_CLOTHING ON=0 bayrak & İsaretler MENU M_ADDI_SIGNS ON=0 Yiyecekler MENU M_ADDI_FOOD ON=0 Plants MENU M_ADDI_PLANTS ON=0 Tas, kaya, Buyuktaskaya MENU M_ADDI_STONE ON=0 Yapilar MENU M_ADDI_STRUCTURE al türkçeleştir bana bir tane sigara borclusun trkcelestirirken sigaram bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eywallah abi istedigin sıgara olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: toad51, 07 Ağustos 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Eywallah abi istedigin sıgara olsun :D bide türkcelestirdigim yerlere tıkladıgında tekrar ingilizce yazılar gelecek senin anlamayacagın tarzlardan artık orasınıda yaz düzeltelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 beyler .add diyom mesela büyülü eşyalar diyorum ama içindekiler yine yabancı!!!yani ingilizce ne yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: toad51, 07 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: beyler .add diyom mesela büyülü eşyalar diyorum ama içindekiler yine yabancı!!!yani ingilizce ne yapcam? biraz önce ne yazmısın okusana :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaa kısaca diyecegim .add tam türkçe olmamış menüde 1 yere tıklıyorum yine bi menü ama yabancı!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Venga, 07 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki: said: toad51, 07 Ağustos 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Eywallah abi istedigin sıgara olsun :D bide türkcelestirdigim yerlere tıkladıgında tekrar ingilizce yazılar gelecek senin anlamayacagın tarzlardan artık orasınıda yaz düzeltelim :D [signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 katanayı falan nasıl türkçeleştiricem ooooooooof[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 katana=ince keskin kılıç[signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 saolda espiri yaptıydım[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar