Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

$1100 Civarı Hangi Laptop

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ekleme yapayım.
İlle de üzerinde winXP olması gerekmiyor. Linux da olsa olur. Gerekirse ben daha sonra kendim de yüklerim winXPyi.
Boşuna dünya para vermeye gerek yok zaten açılcam yeteri kadar.

Bu arada Sanki Asus daha ağır basıyor gibi özellikler bakımından sanki.

Bir de Datron' ın bir modeli var ama bilmiyorum Asus ile ya da IBM ile yanyajna koymak doğru olur mu?

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 05 Ağustos 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
acaba ne amaçla kullanılacaktı dizüstü bilgisayar? eğer masaüstüne konup fişle çalıştırılacaksa o zaman centrino'ya gerek kalmıyor. seyehat amaçlı ve sarjının uzun süre kullanılması isteniliyorsa centrino'ya yönlendirilmeli.
centrino olan asus bence o fiyata hiçte fena değil..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Evde zaten bir bilgisayarım var fakat ben biraz daha miskinlik yapmak istiyorum ne biliyim TV setrederkn bilgisayarla uğraşabilmek özellikle yazlığa giderken yanımda götürüp böyle internet kafelerde sürünmemek ve bazen tek başıma kafeye kahve içmeye gidiyorum (haftada bir kaç kez) orda internet takılmak belki de yolculuk sırasında ufak tefek oyun oynamak için istiyorum.
Haa tabii bir de mümkün olduğunca yazılarımı ve mallerimi o PCde toplamak vs.

Turion64 diye bir şeyler var bir de gerçi bir tek Acer olak gördüm. Onlar da aslında uygun fiyatta

ACER ASPIRE 5002WLMi AMD TURION 64 1.6GHZ 512 MB 60GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
Acaba biraz daha fazla verip böyle bir şey mi almak mantıklı olur yoksa Asus al Centrino al
mı daha mantıklı?

Bir de bir sorum daha var.
Aslında nedendir bilmiyoum uzun süredir bir Tablet PC fikri var aklımda.
Casper' in tabletPC side gözüme takılıyor bir süredir.
Ayrıca LG' nin de bir modeli var.
512 altı düşünme dediğiniz için onda da o özellikte olanlara baktım.
Linkleri:
LG
Casper

Acaba diyorum biraz kasıp bekleyip bir Tablet mi alsam.
Hani biraz daha küçük hem de üstüne not alınabiliyor. Çok pratik ve kullnışlı gözküyor.

Tablet PC almak mantıklı bir şey mi?
Hiç kullandınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım en başta şunu belirteyim ...
ıbm çok kaliteli olabilir...
marka olabilir ama bence 5 para etmez ....
sırf adı var diye bir sürü fazladan para alır sana önerebileceğim şu aralar bascuda.com da satılar datron centrino 1.7 bir laptop
gerçekten kalite ve performans süpeer ve 949$+kdv gibi bişey .. bi kontrol et istersen bana çok mantıklı geldi harbiden özellikleri çok iyi...[signature][hline]-----------------------------
Ölüm sonsuz bir karanlıksa....
Ben o karanlığın içindeyim....
-----------------------------
Lord Lucifer Azeroth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...