ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ortalam fiyatı $1100 oolan bir laptop arıyorum. Hatta biraz daha düşük olsa daha iyi olur ama neyse Bir kaç seçenek buldum HepsiBurada' da. IBM TP R50E 1834-BWG CENTRINO 1.6GHZ 256MB 40GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR UR0BWTK (XP PRO TÜRKÇE) IBM TP R50E 1834-JAG CENTRINO 1.6GHZ 256MB 40GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR UR0JATK (DOS 2000) IBM TP G41 MOBILE P4 3.2 256MB 40GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR UG16KTK DELL LATITUDE 110L M725 1.6GHZ 256MB 40GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR DELL INSPIRON 510M CENT. 1.6 GHZ 256MB 40GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR DELL LATITUDE D505 CENTRINO 1.6GHZ 256MB 40GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ASUS A3NK M725 1.6GHZ 512MB 40GB KAMERALI EKRANLI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR Bu tip secenelker var. Bunlardan hangisi ömantıklı ya da ne olabilir alternatif olarak. Hepsiburadadan sectim cunku bonus carda cok ufak farkla 12 ye bolebiliyor. Bu da onemli bir konu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu arada ekleme yapayım. İlle de üzerinde winXP olması gerekmiyor. Linux da olsa olur. Gerekirse ben daha sonra kendim de yüklerim winXPyi. Boşuna dünya para vermeye gerek yok zaten açılcam yeteri kadar. Bu arada Sanki Asus daha ağır basıyor gibi özellikler bakımından sanki. Bir de Datron' ın bir modeli var ama bilmiyorum Asus ile ya da IBM ile yanyajna koymak doğru olur mu? [Bu mesaj ghaldszar tarafından 05 Ağustos 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 acaba ne amaçla kullanılacaktı dizüstü bilgisayar? eğer masaüstüne konup fişle çalıştırılacaksa o zaman centrino'ya gerek kalmıyor. seyehat amaçlı ve sarjının uzun süre kullanılması isteniliyorsa centrino'ya yönlendirilmeli. centrino olan asus bence o fiyata hiçte fena değil..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 widescreen almanı oneririm kesinlikle çok daha güzel duruyo ve daha kullanışlı bu bilgisayarların hemen hepsi 15 inç ve 3.0 kilo yani çok kolay taşıncak düzeyde değiller onu da belirtiyim onun dışında önerim 512lerden alman sonradan ram takmak ayrı bi para[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kesinlikle 512mb ramli bişi al. bende hp nx9020 var. 256ramli tam anlamıyla ızdırap oluyor winxp. ram alıcam zaten yakında yoksa kullanamıyorum makineyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Evde zaten bir bilgisayarım var fakat ben biraz daha miskinlik yapmak istiyorum ne biliyim TV setrederkn bilgisayarla uğraşabilmek özellikle yazlığa giderken yanımda götürüp böyle internet kafelerde sürünmemek ve bazen tek başıma kafeye kahve içmeye gidiyorum (haftada bir kaç kez) orda internet takılmak belki de yolculuk sırasında ufak tefek oyun oynamak için istiyorum. Haa tabii bir de mümkün olduğunca yazılarımı ve mallerimi o PCde toplamak vs. Turion64 diye bir şeyler var bir de gerçi bir tek Acer olak gördüm. Onlar da aslında uygun fiyatta ACER ASPIRE 5002WLMi AMD TURION 64 1.6GHZ 512 MB 60GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR Acaba biraz daha fazla verip böyle bir şey mi almak mantıklı olur yoksa Asus al Centrino al mı daha mantıklı? Bir de bir sorum daha var. Aslında nedendir bilmiyoum uzun süredir bir Tablet PC fikri var aklımda. Casper' in tabletPC side gözüme takılıyor bir süredir. Ayrıca LG' nin de bir modeli var. 512 altı düşünme dediğiniz için onda da o özellikte olanlara baktım. Linkleri: LG Casper Acaba diyorum biraz kasıp bekleyip bir Tablet mi alsam. Hani biraz daha küçük hem de üstüne not alınabiliyor. Çok pratik ve kullnışlı gözküyor. Tablet PC almak mantıklı bir şey mi? Hiç kullandınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 centrino turiona göre daha tutumludur enerji konusunda yani pili daha verimli kullanır performansıda iyidir pil ömrü önemliyse centrino daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnsPoKen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkadaşım en başta şunu belirteyim ... ıbm çok kaliteli olabilir... marka olabilir ama bence 5 para etmez .... sırf adı var diye bir sürü fazladan para alır sana önerebileceğim şu aralar bascuda.com da satılar datron centrino 1.7 bir laptop gerçekten kalite ve performans süpeer ve 949$+kdv gibi bişey .. bi kontrol et istersen bana çok mantıklı geldi harbiden özellikleri çok iyi...[signature][hline]----------------------------- Ölüm sonsuz bir karanlıksa.... Ben o karanlığın içindeyim.... ----------------------------- Lord Lucifer Azeroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar