tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sinirlendirmeyin beni çok fena siplarim :-)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Off en cok canım patice bole team vs team savaşı fln yapmak isterim veya sg vs sg :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kamyon la task force yaptim demin IP :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben geri dönmek için Cray'i bekliyorum o da salı günü istanbulda olucak direk geri dalıcaz memlekete . Ama şöyle bi sorun var username'i hatırlamıyorum şifreyi hatırlıyorum Pyhenn açtığı için accountu . Hala yırtınıyorum 1.5 saat oldu tutturamadım . En kötü ihtimal yarın sabah ilk iş yeni account açıp baştan indiricem oyunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Uğurlu geldiniz tutturdum hehe . Şimdi 0 dan bi karakter yaratmayı düşünüyorum öyle de yapıcam muhtemelen , P.A.T.I guildi hala mevcut mu ? Mevcutsa içinde kaç kişi var ve oyuna girdiğimde kiminle bağlantıya geçmeliyim söylerseniz iyi olur .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 P.A.T.I. halen kurulu vaziyette. Sirplaya ile konuş buradan seni guilde alsın.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [email protected] Msn adresim oyuna baslayan arkadaslar var ise irtibata gecsin P.A.T.İ supergrubuna alalim.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar