kitana Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 başlığımdan sizene abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 >aramaya inanmak >kurallara uymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir. devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ne ki şimdi bu? devam falan atarları. bende gittim türkçe okunur şeklinde yazdım. konu ile alakasız değil. büyük küçük geyiği yok. herkes anladı diye biliyorum. ayrıca sağolsun bazı arkadaşlar pm yolu ile yardımcı oldular. gereksiz hareketler yapıyosun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 DarKRideR said: 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yahu laubali, 0-6 yas grubuna hitap eden bir uslub ile, kurallara tamamen aykiri sekilde baslik acmisin, hala da usteliyorsun. bir pardon diyip burdan sorunu sorman yeterli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 siz neyin muhabbetini çeviriyosunuz bilmem ama ben bu filmin elektrik+tel+araba+hız+kanca deneyini ilkokulda sıra+kablo+priz+oyuncak araba+iğne olarak yapmıştım.. priz bi daha çalışmamıştı.. araba da geleceğe dönememişti, yetemedi sanırım 88e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bende konuyu okuyunca hemen youtube den johny be good dinledim :) eskiden en çok sevdiğim seri idi.. Şimdi bile hala izleyince sıkılmam. o kadar sürükleyici idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yil kac hatirlamiyorum, star kanalinin ilk ismi, beta ya kayit etmistim. turkce ceviri bir muhtesemdir, bir klasik : ` sen benim annn, sen benim annn` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Innuendo said: yahu laubali, 0-6 yas grubuna hitap eden bir uslub ile, kurallara tamamen aykiri sekilde baslik acmisin, hala da usteliyorsun. bir pardon diyip burdan sorunu sorman yeterli olurdu. sende gidip bana akıl vericeksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bi sus be kardeşim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar