Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 tekrar izledimde inannnnilmaz bir film acayip yani bence star wars dan sonra yapilmis en iyi trilogy adamin donuna bakip calvin klein demesi, darth vader geldi diyerek korkutmasi, 88mil we dont need roads hadisesi yani acayip gerkcekten bide johnny be good u soylemesi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 ewt uzun zamandir yayinlanmiodu simdi izledim superdi yine acaip zewk aldim...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 4u cekilse olmazdi bence... 3de gayet guzel sonlanior seri obur turlu boku cikardi...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 ben de izledim. ehhe her zamanki gibi zevk aldım ilk izleyişim gibi. gerçi bu seriyi tv de 324235234 kere wermişlerdir. hiç kaçırmadım. hatta 3. yü kaçırmıştım da video ya kaydedip sorna 7 kere seyretmiştim. kaset hala duruo :)[hline]Est Sularus ot Mithas! ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 film ironi dolu bide 1985 de yapilmasina gore gercekten inanilmaz guzel guzelim de lorian i ne hallere getirmisler zaten[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 ulam nerdeyse 20 sene oluo fil çekileli. film benden yaşlı be. yuh yani aslında... 20 senelik film werilir mi yaw. bu ne. kendime geldim de. aloo şş noluo. göstericek film mi kalmadı ya..[hline]Est Sularus ot Mithas! ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Onunu ikisinde bayağı bir zamansal saçmalık vardı. Filmin genel yapısı olarak zamanla oynaması ve yarattığı çelişkiler insanın zihnini kurcalıyor, zaman zamanda rahatsız ediyordu ama bence senesine göre çok şahane bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 hmzz..televizyonda gösterilmiş harelde?? tesadüfe bakın ki, dün gece de ben izledim:) bu gece de yıllar önce izledigim "Kadın Kokusu"nu tekrar izledim..gerçekten süper bir film..Alpaçino mükemmel bir performans göstermiş..zaten en iyi aktör seçilmiş bu filmde..[hline]think worst, do best.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 hep dalgasına izlemiş olduğum bu aşmış filmi bu sefer kasarak izledim. senaryo aşmış ötesi.mükemmel.adamlar nası yazmış hayret ettim.olaylar süper planlanmış.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 uff son 20 dk'yi seyredebildim ancak :( kaç kere seyrettiğimi hatırlamıyorum ama her izleyişimde aynı keyif aldığım, mj fox ve christopher lloyd'a hayran olduğum bir seri. müziklerinden kurgusuna, insanın bir an filmden kopmasını engelleyen temposuna, esprilerine kadar mükemmel bir film serisi. gerçi ben ikincisini önde tutarım hep ;) 1955'te doc: hmm, şimdi sorun anlaşıldı. japon malı piller kullanılmış. marty: doktor 1985'te en iyi mallar japonlarındır. doc: *"hö?" ifadesi belirir* marty'nin clint eastwood'a benzeme ve tavukluktan uzak durma takıntısı unutulmaz :)[hline]Uphold the law of the Empire. Praise the glory of the Emperor. Follow the orders of your superiors. Never assault a member of the Legion, or steal from another member. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 clint eastwood bridge dikkatle seyreden anladi : ) benimde 5 sene oluyor seyretmeyeli. kasedini falan cok aramistim zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 christopher lloyd un 2 halini çok seviyorum 1-back to the future 2-toonstruck[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 ne warsa eskilerde war azizim aşmıştı film mj fox rox[hline]masajımda ismaileyleri iptal et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 gerizekalı adamlar filmin son 2 dk'sini zırt diye kestiler ya "orada neler oluyor, kim ne .ok yiyiyor?" için, kafam girsin en içten dileklerimle..[hline]Uphold the law of the Empire. Praise the glory of the Emperor. Follow the orders of your superiors. Never assault a member of the Legion, or steal from another member. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 nerde izledin? ayın 8 inde digiturkte yayınlanacak ama ilk filmi.. ben 2 ve 3 ü seyretmek istiyorum bir daha.. özellikle 2. yi :( bu arada ordaki jennifer kadar uyuz bir kız olamaz eheh çok saçma bi seçim yapmışlar[hline]Share your Wisdom... There is no Emotion. There is Peace. There is no Ignorance. There is Knowledge. There is no Passion. There is Serenity. There is no Death. There is the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 hehe. yaw bu arad. şimdi çewrilen filmlerin çoğuna basar. ama oplsun 20 yıllık film 20 yıllık film dir. çewirmiolarsa bölesini. çewirmiyenlerin ....[hline]Est Sularus ot Mithas! ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 ben çok üzüLmüştüm MJ Fox in öLümüne $ahsen resMen bir efsane çöktü ama oLsun kareiştiriyim VCD leri buLucam seriyi izLicem sıfırd@n.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeaLenna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 ben o filmi her izleyişimde yeni bi film sanardım küşükken... ohanda yaf... 1985te daha ben yeni doomuş, aazından salyalar akan küşük bir bebiştim.. Zaten 3 seri wardır tekrar tekrar izleip sıkılmiicaın 1. Back to the future 2. Polis Akademisi :) 3. Hababam sınıfı (en iisi de bu bence)[hline]aLL apoLogies! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Böyle aşmış bir film yok ya 67823 kere izlesemde sıkılmam süper konusu falan 2. film bence en süperiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 adam kaymakla kalsa neyse ensesinde tapping bile yapiyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 caliyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 uplayasım geldi be :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu topicden 2 yıl önce Vizyon bölümünün olmadığını anlıyoruz[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ulan bide okudum izledim diyo falan millet kaçırdım diye küfürü basıodum içimden ki kingpinin upladığını gördüm.. :=) u suck :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Infeqted, 06 Haziran 2002 22:11 tarihinde demiş ki: tekrar izledimde inannnnilmaz bir film acayip yani bence star wars dan sonra yapilmis en iyi trilogy adamin donuna bakip calvin klein demesi, darth vader geldi diyerek korkutmasi, 88mil we dont need roads hadisesi yani acayip gerkcekten bide johnny be good u soylemesi[hline] önce demek istedin heralde :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar