Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne aradigimi anlatayim. Simdi Mini mapin ustunde sadece north gosterilir. geri kalanlari da gösteren bir addon var , yani south east west i mini mapin üstünde. bir addon colectionda gormustum screenin birinde. İste o addon u ariyorum .adini bilen veya en iyisi sitesini bilen varsa . cok mutteşekür kalacam.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Titan Panel al derim sade ve çok kullanışlı...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben yanlış anlamışım sorry[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ehah olabilir insanlik hali ,Titanı zaten kullaniyorum. da O addonu bilen yok mu ? şu east nerde west nerde karistirip duruyorum. ezberleyemedim bir turlu , cok lazim o addon bana.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya gerek yokkı ac genel mapi bak sen east west ne oldugunu bılmedıgın ıcınmı addon arıyorsun hmm hiç kullanmadım
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok usengec oldugum icin world mapi acacam bakacam zor is Minimape gore gosterirse ona gerek kalmaz. Minimape gore karıştırdıgım icin nere west nere east ondan ariyorum. north - kuzey south - güney west - batı east - dogu bunlari da yazam da yanlis anlaşılma olmasin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://ui.worldofwar.net/images/ui/01118.UserInterface.jpg aha surdaki gibi (minimape dikkat)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Neyse buldum yardimci olmaya calisan herkese tesekurler. Addonun adi CleanMiniMap belki birine lazim olur. gerci ben başka bir interface collectiondan ayıkladim onu. sitesi nedir bilmiyorum.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ui.worldofwar.net 'de CleanMinimap var. Titan'a kendisini kısayol olarak ekleyen bişeyleri de var. Bence gereksiz yine de :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bana da map ile ilgili koordinat addonu lazım.Bulunduğum yerin koordinatını göstericek şekilde.(Örn:67,24) Söylerseniz minettar kalıcam :-)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1306 aha sana bu lazım o zaman. tam isine yarayacak.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Qui, 07 Ağustos 2005 16:56 tarihinde demiş ki: ui.worldofwar.net 'de CleanMinimap var. Titan'a kendisini kısayol olarak ekleyen bişeyleri de var. Bence gereksiz yine de :D aa gereksiz olurmu valla yonümü kaybetmemeye basladim onu yukledikten sonra. yalniz bende ki 2.2 version ,ui.worldofwar.net tekinden daha gelismisi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Kraaz, 07 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki: http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1306 aha sana bu lazım o zaman. tam isine yarayacak. Teşekkür ederim ben yeni başladığım için biraz fransız kalıyorum bu işlere =)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Kraaz, 07 Ağustos 2005 14:51 tarihinde demiş ki: http://ui.worldofwar.net/images/ui/01118.UserInterface.jpg aha surdaki gibi (minimape dikkat) status bar mi deniyo ne denio hatirlayamadimda su adamin hp sinin falan yazdigi yeri diorum. orda kullandigi addon un ismini biliormusunuz?[signature][hline]Rainy
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sen kendi hp ni mi gormek istiyorsun yoksa adamin player frame si mi lazim ? (şekil olarak yani). Kendi Hp ni gormek icin interface optionda status bar text diye bir kısım var onu isaretle. yok o sekil olarak soruyorsan sanirim discordunitframes , ona benziyor. oda surada http://www.discordmods.com/ ya da burada http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1210[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Öne çıkan mesajlar