Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Map Addon ariyorum .

Quo-Vadis

Öne çıkan mesajlar

ne aradigimi anlatayim.
Simdi Mini mapin ustunde sadece north gosterilir.
geri kalanlari da gösteren bir addon var , yani south east west i mini mapin üstünde. bir addon colectionda gormustum screenin birinde.
İste o addon u ariyorum .adini bilen veya en iyisi sitesini bilen varsa .
cok mutteşekür kalacam.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

ehah olabilir insanlik hali ,Titanı zaten kullaniyorum.
da O addonu bilen yok mu ?
şu east nerde west nerde karistirip duruyorum. ezberleyemedim bir turlu , cok lazim o addon bana.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

cok usengec oldugum icin world mapi acacam bakacam zor is
Minimape gore gosterirse ona gerek kalmaz.
Minimape gore karıştırdıgım icin nere west nere east ondan ariyorum.
north - kuzey
south - güney
west - batı
east - dogu
bunlari da yazam da yanlis anlaşılma olmasin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Sosyal ağlarda paylaş

http://ui.worldofwar.net/images/ui/01118.UserInterface.jpg

aha surdaki gibi (minimape dikkat)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse buldum yardimci olmaya calisan herkese tesekurler.

Addonun adi CleanMiniMap
belki birine lazim olur.
gerci ben başka bir interface collectiondan ayıkladim onu.
sitesi nedir bilmiyorum.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1306

aha sana bu lazım o zaman.
tam isine yarayacak.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 07 Ağustos 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
ui.worldofwar.net 'de CleanMinimap var. Titan'a kendisini kısayol olarak ekleyen bişeyleri de var. Bence gereksiz yine de :D

aa gereksiz olurmu valla yonümü kaybetmemeye basladim onu yukledikten sonra.
yalniz bende ki 2.2 version ,ui.worldofwar.net tekinden daha gelismisi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Sosyal ağlarda paylaş

sen kendi hp ni mi gormek istiyorsun yoksa adamin player frame si mi lazim ? (şekil olarak yani).
Kendi Hp ni gormek icin interface optionda status bar text diye bir kısım var onu isaretle.
yok o sekil olarak soruyorsan sanirim discordunitframes , ona benziyor.
oda surada http://www.discordmods.com/
ya da burada http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1210[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...