Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Map Addon ariyorum .

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne aradigimi anlatayim.
Simdi Mini mapin ustunde sadece north gosterilir.
geri kalanlari da gösteren bir addon var , yani south east west i mini mapin üstünde. bir addon colectionda gormustum screenin birinde.
İste o addon u ariyorum .adini bilen veya en iyisi sitesini bilen varsa .
cok mutteşekür kalacam.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
ehah olabilir insanlik hali ,Titanı zaten kullaniyorum.
da O addonu bilen yok mu ?
şu east nerde west nerde karistirip duruyorum. ezberleyemedim bir turlu , cok lazim o addon bana.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
cok usengec oldugum icin world mapi acacam bakacam zor is
Minimape gore gosterirse ona gerek kalmaz.
Minimape gore karıştırdıgım icin nere west nere east ondan ariyorum.
north - kuzey
south - güney
west - batı
east - dogu
bunlari da yazam da yanlis anlaşılma olmasin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Mesaj tarihi:
Neyse buldum yardimci olmaya calisan herkese tesekurler.

Addonun adi CleanMiniMap
belki birine lazim olur.
gerci ben başka bir interface collectiondan ayıkladim onu.
sitesi nedir bilmiyorum.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Mesaj tarihi:
Bana da map ile ilgili koordinat addonu lazım.Bulunduğum yerin koordinatını göstericek şekilde.(Örn:67,24) Söylerseniz minettar kalıcam :-)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 07 Ağustos 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
ui.worldofwar.net 'de CleanMinimap var. Titan'a kendisini kısayol olarak ekleyen bişeyleri de var. Bence gereksiz yine de :D

aa gereksiz olurmu valla yonümü kaybetmemeye basladim onu yukledikten sonra.
yalniz bende ki 2.2 version ,ui.worldofwar.net tekinden daha gelismisi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Mesaj tarihi:
sen kendi hp ni mi gormek istiyorsun yoksa adamin player frame si mi lazim ? (şekil olarak yani).
Kendi Hp ni gormek icin interface optionda status bar text diye bir kısım var onu isaretle.
yok o sekil olarak soruyorsan sanirim discordunitframes , ona benziyor.
oda surada http://www.discordmods.com/
ya da burada http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1210[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
  • Yeni Oluştur...