Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne aradigimi anlatayim. Simdi Mini mapin ustunde sadece north gosterilir. geri kalanlari da gösteren bir addon var , yani south east west i mini mapin üstünde. bir addon colectionda gormustum screenin birinde. İste o addon u ariyorum .adini bilen veya en iyisi sitesini bilen varsa . cok mutteşekür kalacam.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Titan Panel al derim sade ve çok kullanışlı...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben yanlış anlamışım sorry[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ehah olabilir insanlik hali ,Titanı zaten kullaniyorum. da O addonu bilen yok mu ? şu east nerde west nerde karistirip duruyorum. ezberleyemedim bir turlu , cok lazim o addon bana.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya gerek yokkı ac genel mapi bak sen east west ne oldugunu bılmedıgın ıcınmı addon arıyorsun hmm hiç kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok usengec oldugum icin world mapi acacam bakacam zor is Minimape gore gosterirse ona gerek kalmaz. Minimape gore karıştırdıgım icin nere west nere east ondan ariyorum. north - kuzey south - güney west - batı east - dogu bunlari da yazam da yanlis anlaşılma olmasin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://ui.worldofwar.net/images/ui/01118.UserInterface.jpg aha surdaki gibi (minimape dikkat)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Neyse buldum yardimci olmaya calisan herkese tesekurler. Addonun adi CleanMiniMap belki birine lazim olur. gerci ben başka bir interface collectiondan ayıkladim onu. sitesi nedir bilmiyorum.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ui.worldofwar.net 'de CleanMinimap var. Titan'a kendisini kısayol olarak ekleyen bişeyleri de var. Bence gereksiz yine de :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bana da map ile ilgili koordinat addonu lazım.Bulunduğum yerin koordinatını göstericek şekilde.(Örn:67,24) Söylerseniz minettar kalıcam :-)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1306 aha sana bu lazım o zaman. tam isine yarayacak.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Qui, 07 Ağustos 2005 16:56 tarihinde demiş ki: ui.worldofwar.net 'de CleanMinimap var. Titan'a kendisini kısayol olarak ekleyen bişeyleri de var. Bence gereksiz yine de :D aa gereksiz olurmu valla yonümü kaybetmemeye basladim onu yukledikten sonra. yalniz bende ki 2.2 version ,ui.worldofwar.net tekinden daha gelismisi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Kraaz, 07 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki: http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1306 aha sana bu lazım o zaman. tam isine yarayacak. Teşekkür ederim ben yeni başladığım için biraz fransız kalıyorum bu işlere =)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Kraaz, 07 Ağustos 2005 14:51 tarihinde demiş ki: http://ui.worldofwar.net/images/ui/01118.UserInterface.jpg aha surdaki gibi (minimape dikkat) status bar mi deniyo ne denio hatirlayamadimda su adamin hp sinin falan yazdigi yeri diorum. orda kullandigi addon un ismini biliormusunuz?[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sen kendi hp ni mi gormek istiyorsun yoksa adamin player frame si mi lazim ? (şekil olarak yani). Kendi Hp ni gormek icin interface optionda status bar text diye bir kısım var onu isaretle. yok o sekil olarak soruyorsan sanirim discordunitframes , ona benziyor. oda surada http://www.discordmods.com/ ya da burada http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1210[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar