Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WC3 En Güzel Demo

arcane

Öne çıkan mesajlar

bence de Arthas Betreyal, yani HumanEd adlı video..
video nun güzel yerleri de

1. Arthas'ın elini açması ve düşen gül yapraklarına bakması
2. Arthas'ın kalenin kapılarını kırarcasına çarparak içeri girmesi
3. Kılıcı yakın çekim aldığı yerde kılıçtan çıkan sesler, "you don't need to sacrifice for your people anymore" falan
4. "Succeding You!!"

müzik de mükemmel bence[hline]The more laws and order are made prominent,
The more thieves and robbers there will be.
Lao-tzu, The Way of Lao-tzu
Sosyal ağlarda paylaş

bence night elf'lerin ve oyunun sonu olan eternity's end en etkileyicisi, d2'nin tyrael'ini seslendiren druid'in (adını unuttum kusura bakmasın :-p) boruyu öttürmesiyle (müthiş bir ses!) beraber birdenbire o sakince duran devasa ormanın rüzgarla hareket etmeye başlaması çok heyecanlandırıcı.. :)

fakat mannoroth savaşında thrall'ın storm bolt yerine chain lightning, hellscream'in de bladestorm yapmasını tercih ederdim..

ama genel olarak hepsi çok güzel, blizzard'daki keratalar birşeyi iyi beceriyorsa o da video yapmak.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 18 Ocak 2003 06:04 tarihinde demiş ki:
bence night elf'lerin ve oyunun sonu olan eternity's end en etkileyicisi, d2'nin tyrael'ini seslendiren druid'in (adını unuttum kusura bakmasın :-p) boruyu öttürmesiyle (müthiş bir ses!) beraber birdenbire o sakince duran devasa ormanın rüzgarla hareket etmeye başlaması çok heyecanlandırıcı.. :)
Furion Stormrage ?
Bu arada light elves suck
ruhsuz abi adamlar
gay and proud hesabı

bi bakın Grom un mannoroth a yaptığı charge a
Thrall ın öfkesine
Grom kendi başına Mannoroth u yardı var mı bunu yapabilen bi light elf ?
For Elune muş hadi güzelim hadi git makyajını tazele :)
bi tek Illidan adam gibi adam.. onun da değerini bilmemişler hapsetmişler..[hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki:
süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı

Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

arcane sen ne diyorsun, furion'un tranquility'si ve potm'un (şimdi de onun adını unuttum iyi mi) starfall'u olmasa durdursun thrall burning legion ve scourge ordularını dağın eteğindeki son bölümde, hatta grom'u ölümden kaldırıp yanına da onu verelim o da bladestorm yapsın 1500 hp'li yarım düzine adamın arasında, bladestorm bittiğinde sağ kalmışsa sol omuzluk hediye benden. :-p mannoroth videosu müthiş yazış, ben öldüremeyecekler de night elf'lere kalacak diyordum. grom da chaos dmg'si sayesinde çizik atabildi, ver potm bacımıza chaos dmg'si iki gözünü çıkarır archimonde'un.. :)

illidan da çok zayıf adam, acayip kastırdı bir tichondrius'u öldürene kadar. roar'mış rejuvenation'mış yetmiyor hemen geberiyor. ben de isterdim ama furion dikbaşlılık etmesin, söyledim bir sonraki oyunda affedecek bak görürsünüz. :-p

thrall'la grom zar zor mannoroth'u öldürebildi canları pahasına, furion bir üfledi archimonde uçtu. takdir sizin. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

lol
bu kadarını beklemiyordum :)
wisplerin yaptığı şeyi furion yapmış oluo oohh kebap..
al 10 tane borozan ne burning legion kalır ne de başka bişe..

chaos dmg ı olmayanlar çatlasın..[hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

keramet borazandaysa thrall alıp üfleseydi madem, wisp'ler de dinlerdi onu.. orc'ların kahramanları mannorth'la başedemezken night elf'lerin işçi birimi archimonde'u dağıttı. toplasalardı birkaçbin peon'u saldırtsalardı archimonde'a. daha nasıl bir kıyaslama yapılabilir ki? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

ormanın ruhu canlılığın kaynağı olan wispe en basit birim gibi bi yakıştırma yapıp küçümsemeyi anca senden beklerdim Strateji Anlayışım Mammoth'tur arkadaşım..

sen 1 kalorilik olmaya bişe demiosun kabul etmişsin, elf oliim light oliim demişin artık ne desem boş yani :)[hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

öbür başlıkta aldığın cevap yetmedi gene mi tekrarlayayım istiyorsun noel takkeli dişlerin savunucusu? :)

ormanın ruhu night elf'lerin yanında işte, orc'ların yanında ancak ölürken "uhuh" diyen keltoşlar var. ormanın ruhu bile en alt rütbedeyse night elf'lerde sen düşün gerisini.. ;)

potm'un hastası, demogojinin ustasıyım.. 8-)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

evet yaptığın aynen demogoji
laf kalabalığı..
anlamsız :)

eğer birgün bütün dünya gebermeden jetonunuz düşer de legion a karşı savaşmaya niyetlenirseniz borozanını çal ben seni bulurum

Lok O-Bye ![hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

demogoji denilen olay iki tarafın iştirakiyle yapılıyor bu örnekte arcane bey.. ;)

zaten haberleri olsa da borazanı en başta çalsalar bütün o mücadale olmayacak, herkesi kurtaracak esas adamlar gerekiyor işte, burada night elf'ler.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

Noel takkeli diş delikanlı Orcu bozar..Hellforge Fırını Orcunu bozar..
Bir yerde savunduğumu ıspatlayın bende bu gördüğünüz light elf aşığı mutant gibi olayım ! :)[hline]
How would you like to suck my WindowsME Mr.Gates?
Suck my chocolate salty WindowsME!
Microsoft Windows is a *itch!
She is a big fat *itch!
*itch! *itch! *itch! She is a stupid *itch!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...